reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki to i w opiece tez się bedzie mogl wykazac, w nauce męskich spraw też :D Będziesz miala wymowke ze to męskie sprawy :)

ja tez lepiej w ciązy wygladałam haha niż teraz- tak 7 mc mogłby być permanentnie :D

happymama a Ty jak sie czujesz? ostatnio aktywność Twoja spadła
so happy i jak ? jest poprawa?

Poziomki kciuki będę zaciskac, a o której godzinie?

U mnie dziś dzień spokojniejszy, ładna pogoda więc na dworze byłam z dziećmi, teraz pogoda trochę się pogorszyła ale liczę że jeszcze posiedzimy sobie na dworze ;-)

Miłego dnia

Dzięki za pocieszenie :)

lenka tort rewelacja!

so happy zdrówka, zdrówka i raz jeszcze zdrówka życzę!

dorota my planujemy kupić kosiarkę, ale zawsze wyskakuje coś innego - pocieszamy się, że jak nam się nie uda w wakacje jej kupić, to może po sezonie w końcu jakąś kupimy :)

poziomki cudny brzuszek :)

oki, idę się kąpać i lulu :) dobrej nocki wszystkim :)

Poziomki super ,ale malutki masz brzusio :)

Stefaa mnie mało bo mało w domu bywam, teraz jestem obładowana terminami do końca roku szkolnego non stop, dentysta ,ortodonta, pediatra, ginekolog, do tego szkoła tańca dziewczyn a weekend motocross, wszystkie dzieci mają imprezy zakończenia roku szkolnego, na każdą trzeba coś przynieść przygotować itd. padam! jeszcze malujemy tapetujemy w wolnym czasie ;) oj dzieje się ale przynajmniej czas zlatuje ;)
ogólnie czuję się dobrze ale zaczyna być już ciężko z tą kulką u pasa :p zaczeły mnie pobolewać pachwiny ale nie jest tak źle jak z Fabianem więc póki co nie narzekam. Doszły mi tylko bezsenne noce, wierce i się i kręcę tylko.
W czerwcu planuje już poprać, poprasować i przygotować wszystko a w lipcu już tylko spokojnie czekać.

Happy bo synuś sie przytula :) ja ubiorę die w cos luźnego to wogole nie widac. Pewnie znowu bedzie duże bobo bo z Jagoda tez taki miałam i 4,4kg.
My musimy zrobić 2 pokoje bo ściany wyglądają jak po armagedonie [emoji35]
Lubię miec tak zajęty kalendarz, najgorzej jak nie mam nic do roboty.
Pokaz brzuszek:)

Martwię sie tym łożyskiem, juz nawet cc mnie nie przeraża a Ew komplikacje jakie mogą sie pojawić w 3 trym. I to żebym krwotoku nie dostała :/ Heh

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki, mnie na tym etapie ciazy lekarz powiedzial ze jeszcze jest czas na podniesienie lozyska, tez mialam nisko i sie martwilam. Pamietam ze moja przyjaciolka tez swirowala z przodujacym lozyskiem, a wszystko sie podnioslo tak jak trzeba. Bedzie dobrze :)

reklama
Do góry