reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ivi, super!!! Gratulacje!!!
normalnie same chłopaki mieszkają w brzuszkach na naszym wątku
normalnie same chłopaki mieszkają w brzuszkach na naszym wątku
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki gratuluję syna. Mam nadzieję że na strachu się zakończy, oby badanie było jak najszybciej, jak się czujesz?
Ivi super gratuluję, a pocichutku na jaka płeć liczylas?
Ivi super gratuluję, a pocichutku na jaka płeć liczylas?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ivi super!!! Ale fajnie[emoji4]
Mam nadzieje ze szybko zadzwonią i pojadę bo ciagle myśle co to może być:/
Ogólnie ok
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Mam nadzieje ze szybko zadzwonią i pojadę bo ciagle myśle co to może być:/
Ogólnie ok
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dorotko właśnie na chłopca, objawy i przebieg ciazy na to wskazywały.. Najbardziej przez to ze mam migreny w ciazy s przy dziewczynkach ani razu mi sie to nie zdażyło (a przy pierworodnym jak najbardziej ).
Teraz mojego o imię mecze bo obiecał ze wybierzemy jak sie płeć potwierdzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Teraz mojego o imię mecze bo obiecał ze wybierzemy jak sie płeć potwierdzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
wesolamamusia
Aktywna w BB
lenka zazdroszczę, ze już po komunii jesteście - u nas w pierwszą niedzielę czerwca będzie. Powoli załapuję stracha, czy dam radę ze wszystkim
dorota super,że kotka polubiła nowe miejsce z maluszkami
pozimki to super wieści, że dzidziolką wszystko ok Oby łożysko się podniosło. Fotka cudna! No i gratki syncia !!! No i trzymam kciuki aby wszystko było ok!
ivi też gratuluję synka w brzuszku!
Tort na komunię dziś zamówiłam, ufff.... Z głowy A nas wszystkich w nocy z pon na wt zaczęło cosik męczyć - pierwszy najmłodszy zwymiotował coś koło 1.00 w nocy, przed 3.00 już mnie wzięło, potem najstarszego, a średni nad ranem - więc we wtorek i środę nie puściłam ich do szkoły. Mąż czuł sie dobrze, choć w ciągu dnia z pracy dzwonił, że źle się czuje, ale nie wymiotuje. Na szczęście w środę już wszystkim było lepiej, to dziś chłopaki poszli do szkoły. Podobna jakaś jednodniówka nas złapała i męczyła okropnie. Oby już nie wróciła!
dorota super,że kotka polubiła nowe miejsce z maluszkami
pozimki to super wieści, że dzidziolką wszystko ok Oby łożysko się podniosło. Fotka cudna! No i gratki syncia !!! No i trzymam kciuki aby wszystko było ok!
ivi też gratuluję synka w brzuszku!
Tort na komunię dziś zamówiłam, ufff.... Z głowy A nas wszystkich w nocy z pon na wt zaczęło cosik męczyć - pierwszy najmłodszy zwymiotował coś koło 1.00 w nocy, przed 3.00 już mnie wzięło, potem najstarszego, a średni nad ranem - więc we wtorek i środę nie puściłam ich do szkoły. Mąż czuł sie dobrze, choć w ciągu dnia z pracy dzwonił, że źle się czuje, ale nie wymiotuje. Na szczęście w środę już wszystkim było lepiej, to dziś chłopaki poszli do szkoły. Podobna jakaś jednodniówka nas złapała i męczyła okropnie. Oby już nie wróciła!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wesoła [emoji8]
U nas w szkole dzieci maja zapalenie ucha:/
Stefa na słowo Ci nie wierze [emoji12]
U nas w szkole dzieci maja zapalenie ucha:/
Stefa na słowo Ci nie wierze [emoji12]
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ivi Ty masz 2 córki i 1 syna? To Będzie do pary ;-) jak egzaminy?
Wesoła zdrowia i powodzenia na komuni.
U mnie ogólnie ok
Słodka ja czuję się ok, staram się nie myśleć o tym co się stało :-(, cały czas pamiętam ale funkcjonuje normalnie.
Wesoła zdrowia i powodzenia na komuni.
U mnie ogólnie ok
Słodka ja czuję się ok, staram się nie myśleć o tym co się stało :-(, cały czas pamiętam ale funkcjonuje normalnie.
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ivi gratki chłopaka
Poziomki daj znać kiedy do szpitala. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja wiedziałam, że się doczekam Poziomka
Stefaa "i ruda tam??"
Wesołamamusia dasz radę, ale wspłczuję
Dorota a jak u Was ze spaniem Oliwi, poprawiło się?
głowa mi dzisiaj pęka
B poleciał sobie, jak na złość w najgorszym okresie
Starszaki dzisiaj mają turniej, jutro moja fizykoterapia, w sobotę Alicja ma olimpiade sportowa, a Igor festyn szkolny na którym występuje
Na szczęście niedziela w terenie
Poziomki daj znać kiedy do szpitala. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja wiedziałam, że się doczekam Poziomka
Stefaa "i ruda tam??"
Wesołamamusia dasz radę, ale wspłczuję
Dorota a jak u Was ze spaniem Oliwi, poprawiło się?
głowa mi dzisiaj pęka
B poleciał sobie, jak na złość w najgorszym okresie
Starszaki dzisiaj mają turniej, jutro moja fizykoterapia, w sobotę Alicja ma olimpiade sportowa, a Igor festyn szkolny na którym występuje
Na szczęście niedziela w terenie
Podziel się: