reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki gratuluję syna. Mam nadzieję że na strachu się zakończy, oby badanie było jak najszybciej, jak się czujesz?

Ivi super gratuluję, a pocichutku na jaka płeć liczylas?

Dorotko właśnie na chłopca, objawy i przebieg ciazy na to wskazywały.. Najbardziej przez to ze mam migreny w ciazy s przy dziewczynkach ani razu mi sie to nie zdażyło (a przy pierworodnym jak najbardziej ).
Teraz mojego o imię mecze :D bo obiecał ze wybierzemy jak sie płeć potwierdzi :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

lenka zazdroszczę, ze już po komunii jesteście - u nas w pierwszą niedzielę czerwca będzie. Powoli załapuję stracha, czy dam radę ze wszystkim :)

dorota super,że kotka polubiła nowe miejsce z maluszkami :)

pozimki to super wieści, że dzidziolką wszystko ok :) Oby łożysko się podniosło. Fotka cudna! No i gratki syncia :)!!! No i trzymam kciuki aby wszystko było ok!

ivi też gratuluję synka w brzuszku!

Tort na komunię dziś zamówiłam, ufff.... Z głowy :) A nas wszystkich w nocy z pon na wt zaczęło cosik męczyć - pierwszy najmłodszy zwymiotował coś koło 1.00 w nocy, przed 3.00 już mnie wzięło, potem najstarszego, a średni nad ranem - więc we wtorek i środę nie puściłam ich do szkoły. Mąż czuł sie dobrze, choć w ciągu dnia z pracy dzwonił, że źle się czuje, ale nie wymiotuje. Na szczęście w środę już wszystkim było lepiej, to dziś chłopaki poszli do szkoły. Podobna jakaś jednodniówka nas złapała i męczyła okropnie. Oby już nie wróciła!

Ivi Ty masz 2 córki i 1 syna? To Będzie do pary ;-) jak egzaminy?

Wesoła zdrowia i powodzenia na komuni.

U mnie ogólnie ok

Słodka ja czuję się ok, staram się nie myśleć o tym co się stało :-(, cały czas pamiętam ale funkcjonuje normalnie.

reklama
Ivi gratki chłopaka
Poziomki daj znać kiedy do szpitala. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja wiedziałam, że się doczekam Poziomka :-p
Stefaa "i ruda tam??" ;)
Wesołamamusia dasz radę, ale wspłczuję
Dorota a jak u Was ze spaniem Oliwi, poprawiło się?

głowa mi dzisiaj pęka
B poleciał sobie, jak na złość w najgorszym okresie :hmm:
Starszaki dzisiaj mają turniej, jutro moja fizykoterapia, w sobotę Alicja ma olimpiade sportowa, a Igor festyn szkolny na którym występuje
Na szczęście niedziela w terenie:-D:-p:-) :):)

Do góry