reklama
słodka owsianka
Fanka BB :)
Steffa, ja kiedys dawalam, ale chlopcy nie lubia pieczarek wiec przestalam.
My mamy 29maja rocznice komunii, ale prawie jak druga komunia. Tzn w kosciele bo przyjecia zadnego nie robimy i gosci tez nie bedzie
My mamy 29maja rocznice komunii, ale prawie jak druga komunia. Tzn w kosciele bo przyjecia zadnego nie robimy i gosci tez nie bedzie
lenka21*
2+3 = MY
Wesołamamusia no ja juz się ciesze ze jesteśmy po . Wam też szybko zleci i na pewno wszystko się uda.
Stefa bardzo fajnie wyglądasz .
Poziomki będzie dobrze , nie stresuje się , fotkę brzuszka poproszę.
SO happy jak chłopcy?
Doris jak się czujesz ?
Owsianka u nas tez jest po roku rocznica i msza w kościele.
Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
Stefa bardzo fajnie wyglądasz .
Poziomki będzie dobrze , nie stresuje się , fotkę brzuszka poproszę.
SO happy jak chłopcy?
Doris jak się czujesz ?
Owsianka u nas tez jest po roku rocznica i msza w kościele.
Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
lenka21*
2+3 = MY
so_happy
Fanka BB :)
Hej
Lenka my od poniedziałku jesteśmy w szpitalu,wirus rota.się potwierdził, najpierw Alan teraz z alexem jestem,ledwo żywa już jestem,śpimy na jakimś fotelu rozkładanym, na łóżku mi nie wolno Alex na sekundę nie położy się beze mnie a oni mi dali łóżeczko dla niego
Lenka my od poniedziałku jesteśmy w szpitalu,wirus rota.się potwierdził, najpierw Alan teraz z alexem jestem,ledwo żywa już jestem,śpimy na jakimś fotelu rozkładanym, na łóżku mi nie wolno Alex na sekundę nie położy się beze mnie a oni mi dali łóżeczko dla niego
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
So happy zdrowia, sił i wytrwałości w tym szpitalu, ja nieco ponad rok temu byłam w szpitalu 3 tygodnie i też na takim fotelu rozkładanym, Lili w łóżeczku a ona wtedy cały czas na cycu, oj ciężko było, także Cie rozumiem
Dużo siły życzę.
Lenka Tort śliczny, super, masz Ty zdolności ;-)
Anna oj powodzenia jutro. Oli śpi bardzo dobrze, od początku maja śpi sama w swoim pokoju i jest naprawdę super, fakt lampka cała noc musi się świecić ale to pikuś, a zresztą lampa całe noce jest już conajmniej ze 2 lata.
Byłam dziś z Alanem w poradni psychologiczno pedagogicznej i pani powiedziała po zbadaniu go ze dobrze ze on idzie drugi rok do zerówki ( Alan w grudniu 6 lat) , ogólnie nie jest z nim najgorzej, w jednych zadaniach poradził sobie lepiej w innych gorzej, ale i tak zrobił super postępy ;-), jeszcze odpowiednią opinie od okulisty i jeśli taka opinie nam okulista wystawi to oni z poradni wystawia nam jakieś WWR to dodatkowe zajęcia, myślę że przydałoby my się coś dodatkowo ;-)
Dobranoc
Aha dziś kupiliśmy kosiarke ;-), więc jutro biorę się za koszenie jeśli Lili mi pozwoli a mamy to placu bardzo dużo.
Dużo siły życzę.
Lenka Tort śliczny, super, masz Ty zdolności ;-)
Anna oj powodzenia jutro. Oli śpi bardzo dobrze, od początku maja śpi sama w swoim pokoju i jest naprawdę super, fakt lampka cała noc musi się świecić ale to pikuś, a zresztą lampa całe noce jest już conajmniej ze 2 lata.
Byłam dziś z Alanem w poradni psychologiczno pedagogicznej i pani powiedziała po zbadaniu go ze dobrze ze on idzie drugi rok do zerówki ( Alan w grudniu 6 lat) , ogólnie nie jest z nim najgorzej, w jednych zadaniach poradził sobie lepiej w innych gorzej, ale i tak zrobił super postępy ;-), jeszcze odpowiednią opinie od okulisty i jeśli taka opinie nam okulista wystawi to oni z poradni wystawia nam jakieś WWR to dodatkowe zajęcia, myślę że przydałoby my się coś dodatkowo ;-)
Dobranoc
Aha dziś kupiliśmy kosiarke ;-), więc jutro biorę się za koszenie jeśli Lili mi pozwoli a mamy to placu bardzo dużo.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Do happy oby jak najszybciej to dziadostwo dało Wam spokój.
Lenka tort rewelacja. Jaki środek?
Dorota lubię kosić trawę
Zawsze ja to robiłam
To my
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Lenka tort rewelacja. Jaki środek?
Dorota lubię kosić trawę
Zawsze ja to robiłam
To my
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa ja zawsze w ciazy lepiej niz bez wyglądam
Ale ciazy teraz nie odczuwam, biodra mnie nawet nie bolą a tak to nawet siedzieć dłużej czy leżeć nie mogłam. Tylko szybko sie mecze nic poza tym.
Ale ciazy teraz nie odczuwam, biodra mnie nawet nie bolą a tak to nawet siedzieć dłużej czy leżeć nie mogłam. Tylko szybko sie mecze nic poza tym.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki ślicznie wyglądasz, wygladacie ;-)
A co Twoja Żona na chłopca?
Ja dziś wykończona tym koszeniem.
A co Twoja Żona na chłopca?
Ja dziś wykończona tym koszeniem.
Podziel się: