reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

poziomki - głowa do góry! Myśl pozytywnie!

Wieźcie mi powiedzcie, czemu te chłopy to takie bezmózgie czasami są??? No i to co mi się wydaje oczywiste - do tego jemu tłumaczę jak TO wygląda z babskiego punktu widzenia, a ten głupek brnie dalej w cudzy problem i potem mi się tłumaczy, że on chciał dobrze i widział całą sprawę inaczej niż ja !!! Nosz na zawał kiedys zejdę przez chłopa!!!!!

reklama
1463996450-4rokyg.jpeg

Jagoda wczoraj taka przyszła z Goski pokoju[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki dokładnie jak w środę dowiesz się że jest wszystko ok to i hormony się uspokoja, o której w środę kciuki zaciskac?
Jagoda śliczna ;-)

Wesoła fakt Chłopy to bez mózgu są :-).

reklama
Do góry