reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki to i w opiece tez się bedzie mogl wykazac, w nauce męskich spraw też :D Będziesz miala wymowke ze to męskie sprawy :)

ja tez lepiej w ciązy wygladałam haha niż teraz- tak 7 mc mogłby być permanentnie :D

happymama a Ty jak sie czujesz? ostatnio aktywność Twoja spadła
so happy i jak ? jest poprawa?

Poziomki kciuki będę zaciskac, a o której godzinie?

U mnie dziś dzień spokojniejszy, ładna pogoda więc na dworze byłam z dziećmi, teraz pogoda trochę się pogorszyła ale liczę że jeszcze posiedzimy sobie na dworze ;-)

Miłego dnia

Dzięki za pocieszenie :)

lenka tort rewelacja!

so happy zdrówka, zdrówka i raz jeszcze zdrówka życzę!

dorota my planujemy kupić kosiarkę, ale zawsze wyskakuje coś innego - pocieszamy się, że jak nam się nie uda w wakacje jej kupić, to może po sezonie w końcu jakąś kupimy :)

poziomki cudny brzuszek :)

oki, idę się kąpać i lulu :) dobrej nocki wszystkim :)

Poziomki super ,ale malutki masz brzusio :)

Stefaa mnie mało bo mało w domu bywam, teraz jestem obładowana terminami do końca roku szkolnego non stop, dentysta ,ortodonta, pediatra, ginekolog, do tego szkoła tańca dziewczyn a weekend motocross, wszystkie dzieci mają imprezy zakończenia roku szkolnego, na każdą trzeba coś przynieść przygotować itd. padam! jeszcze malujemy tapetujemy w wolnym czasie ;) oj dzieje się ale przynajmniej czas zlatuje ;)
ogólnie czuję się dobrze ale zaczyna być już ciężko z tą kulką u pasa :p zaczeły mnie pobolewać pachwiny ale nie jest tak źle jak z Fabianem więc póki co nie narzekam. Doszły mi tylko bezsenne noce, wierce i się i kręcę tylko.
W czerwcu planuje już poprać, poprasować i przygotować wszystko a w lipcu już tylko spokojnie czekać.

Happy bo synuś sie przytula :) ja ubiorę die w cos luźnego to wogole nie widac. Pewnie znowu bedzie duże bobo bo z Jagoda tez taki miałam i 4,4kg.
My musimy zrobić 2 pokoje bo ściany wyglądają jak po armagedonie [emoji35]
Lubię miec tak zajęty kalendarz, najgorzej jak nie mam nic do roboty.
Pokaz brzuszek:)

Martwię sie tym łożyskiem, juz nawet cc mnie nie przeraża a Ew komplikacje jakie mogą sie pojawić w 3 trym. I to żebym krwotoku nie dostała :/ Heh

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki, mnie na tym etapie ciazy lekarz powiedzial ze jeszcze jest czas na podniesienie lozyska, tez mialam nisko i sie martwilam. Pamietam ze moja przyjaciolka tez swirowala z przodujacym lozyskiem, a wszystko sie podnioslo tak jak trzeba. Bedzie dobrze :)

reklama
Do góry