reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Doris ja mam takie coś
odkurzacz : Link do: Mop parowy BISSELL Vac &amp Steam 1132N
myjka: Link do: Karcher WV5 Plus myjka do okien

odkurzacz jest dla mnie rewelacją bo nie mam dywanów w domu, więc myje i odkurzam od razu :) A myjka co tu dużo mówić, okna bez smug za jednym zamachem!

dziewczyny opowiem wam gdzieś na priv, wolę na razie nie pisać na forum, bo sprawa będzie w sądzie.. Swoje wypłakała, a teraz pozostało mi już tylko działać :)

Doris tak ten bissel to jest odkurzacz i mop w jednym- możesz sciągnąć nakładkę i tylko poodkurzać, albo z nakładką odkurzać i myć podłogi :)

Poziomki gdzie nie opisuje??? ??????

cześć Dziewczyny

Na wstępie witam Nowe Mamy:-) :) Fajnie, że się tutaj ruch zrobił
Stefaa kiepsko z tą dotacją. Przykro mi
Happy mam nadziej, że to tylko fałszywy alarm.
Poziomki ja Ci powiem, że Twój M to musi być REWELACYJNY w łóżku :wink: bo nie wiedzę innego powodu abyś nadal trzymała Go przy życiu;-) ;)
Doris na kiedy Ty masz termin? Pierwsza "w kolejce" jesteś, tak? czy kogoś pominęłam?
Ania gdzie Ty???!!!

pozdrawiam Wszystkie, których nie wymieniłam

Powodzenia w komuniach:-) :) Ja się cieszę, że kolejna dopiero za 3 albo 4 lata

Też sobie życia bez zmywarki nie wyobrażam. Jestem też znowu na etapie poszukiwań pani, bo z tej jestem średnio zadowolona.
Jeżdżę dużo, co by się nowego auta "nauczyć". Jutro jedziemy w Góry Sowie. Zobaczymy czy będzie fajnie, bo jakoś nie bardzo mi się jechać chciało.
Moje problemy z nogą okazały się "odkręgosłupowe":baffled: Dostałam skierowanie na fizykoterapie z dopiskiem PILNE, ale jak się okazało na "pilne" trzeba sobie "zasłużyć" wypadkiem albo udarem, więc termin na grudzień. Próbuje cos szybciej załatwić, bo cały czas prawie przeciwbólowe biorę.
To ponarzekałam jak starsza pani;-) ;)
Poza tym Igor na zielonej szkole, więc teraz jestem mniej wielodzietna. Tęsknie za tym Małym Łobuzem
Postaram się po weekendzie bardziej uaktywnić, ale już nic nie obiecuję, bo aż mi potem głupio.

Hej

Stefa kurcze szkoda z ta dotacja, ale w ogóle jak oni mogli ją cofnąć :/

Oo taka myjka by mi się przydała

Poziomki to chłopa jednak nie ubilas ?

Annaoj podziwiam Twoje wojaże na fb :)

Owsianka co Ciebie ?

Doris pewnie się już doczekać nie możesz, a jak Twoja najmłodsza ? Czeka na brata ?

Ja się coś zaczynam troszkę denerwować przed komunia ... ale co tam, żeby tylko pogoda była .

A zmywarka i suszarka to must have , oj jak tydz nie było zmywarki to ale był płacz

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry