reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Si happy fajne to krzesełko

Laski umawiamy się na to gadanie ? Ale tak na 100 procent ?

Ale u nas ciepło

Ej ale się Wam pochwale , ostatnio robiłam maksy i w przesiadki 75 kg , w wyciskaniu leżąc 52,5 a martwy ciąg 98 kg :D

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do laski to mi sporo brakuje[emoji14]ale jaka satysfakcja jak coraz więcej na sztandze .Poziomki a znając Ciebie to raz dwa zrzucisz. A na tym nowym zdjęciu na db to wyglądasz jak jakaś siksa :)

co do odmładzania to mnie osatatnio studentki zaskoczyły - albo ja je zaskoczyłam- dając mi 23 lata i przyjmując mnie w swoje kręgi jako rówieśniczkę haha :) ojj ale urosłam do góry!

Moja waga stoi od 6 lat - więc albo się cieszyć, że nie idzie w górę, albo umierać z żalu, że nic się nie zmienia! Co wybrać :)

ja na gadanie jestem na tak! wczoraj na skype do Was pisałam, ale zostałam olana przez koleżanki :)

pędzę na miasto załatwić sprawy na nogach, wykorzystuje piękną pogodę!

Mnie nie było na Skypie, to się musimy konkretnie umówić.

U nas tak grzeje ze się opalać można, aż paznokcie od nog pomalowam :)

reklama
Lenka szalejesz!

ja wróciłam z miasta, przebrałam sie w krótkie spodenki, w trakcie przebierania puka Pan Tesco z online. Wyskoczyłam rozczochrana w krótkich spodenkach, z lekka zadyszką bo wbiegałam na 5 piętro [ to w ramach gimnastyki ] aa Pan buraka zapuścił, oczy w dół i sie pyta czy mi przeszkodził ! hahah dziewczyny jak myślicie co on sobie myślał :)

kiedy słońce świeci, życie wydaje się jakby prostsze :)

Do góry