reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

poziomki mysle, ze tak haha, ja zawsze mówie mojemu ze jak go zatłuke to i tak mnie ulgowo potraktuja
bo ktoś musi sie 4 dzieci zająć haha

lenka mnie chrzciny czekają bo jeszcze nie robiśmy, może w lipcu zrobimy, ale w domu, przeraża mnie
bo jak na szybko policzyliśmy to wyszło ponad 40 osób,

happy oby to jednak nie była cukrzyca

Słodka jak już niektóre z Was wiedza mojego męża nazywam żona nie bez powodu. To jest ten typ co na wszystko ma czas i generalnie NIC w domu nie robi. W ciazy szczególnie mnie to wkurza i sie czepiam bardziej.

Przyszła pompa do zmywarki! Bedzie sie działo [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki mój tez tak robił :( ale jak najmłodszy miał 4 miesiące poszłam do pracy i został z 4 dzieci w domu , znaczy się jak miałam popołudniowki co drugi tydzień siedział z nimi 2 godziny dziennie :) po miesiącu błagal żebym zrezygnowała ;) ale tego nie zrobiłam , mimo że pracowałam na żłobek i zostawało mi pół pensji .. teraz też pracy mi brakuje zawsze to odskocznią od dzieci , wyjście do ludzi ...

Doris biorę i tobie a jak nie chce to nie robie[emoji12]

Linka ja pracuje w domu ale teraz żeby on wziął sie bardziej za robotę ja przystopowałam. On sie tak nauczył jak mieszkaliśmy w Pl i jeździł w trasy. Żeby było zabawniej wyprowadziliśmy sie na wieś. Byłam sama z 4 dzieci w tym malutkimi bliźniakami i całym domem na głowie. Jako rasowe zwierze miejskie musiałam nauczyć sie obsługi centralnego, ciecia drewna itp. Ja sobie zawsze i wszędzie poradzę ale do szału mnie doprowadza jak on ma na wszystko czas[emoji35]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Poziomki ważne ze zmywarka działa ;) ja narazić bez i ręcznie jadę ale marze o takiej przyjaciółce bo wiecznie ze zlewozmywaka wypada , ale to już większą akcja bo remont kuchni i wymiana mebli bo klitka taka ze nie mam gdzie wstawić ale jeszcze ze dwa miesiące i będzie a może i 4 ... bo mamy w planach wana kupić teraz żeby nas wszystkich pomiescil łącznie z bobas w środku, i każdy grosz odkładamy

Do góry