reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Czy kobieta w ciazy może liczyć na ulgę od sadu przy wydawaniu wyroku za zatłuczenie szanownego małżonka ???
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
so_happy
Fanka BB :)
hej
poziomki mysle, ze tak haha, ja zawsze mówie mojemu ze jak go zatłuke to i tak mnie ulgowo potraktuja
bo ktoś musi sie 4 dzieci zająć haha
lenka mnie chrzciny czekają bo jeszcze nie robiśmy, może w lipcu zrobimy, ale w domu, przeraża mnie
bo jak na szybko policzyliśmy to wyszło ponad 40 osób,
happy oby to jednak nie była cukrzyca
poziomki mysle, ze tak haha, ja zawsze mówie mojemu ze jak go zatłuke to i tak mnie ulgowo potraktuja
bo ktoś musi sie 4 dzieci zająć haha
lenka mnie chrzciny czekają bo jeszcze nie robiśmy, może w lipcu zrobimy, ale w domu, przeraża mnie
bo jak na szybko policzyliśmy to wyszło ponad 40 osób,
happy oby to jednak nie była cukrzyca
słodka owsianka
Poziomki, az tak zle?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Słodka jak już niektóre z Was wiedza mojego męża nazywam żona nie bez powodu. To jest ten typ co na wszystko ma czas i generalnie NIC w domu nie robi. W ciazy szczególnie mnie to wkurza i sie czepiam bardziej.
Przyszła pompa do zmywarki! Bedzie sie działo [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Przyszła pompa do zmywarki! Bedzie sie działo [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Poziomki, to jak Ty dajesz radę wszystko ogarniać jak mąż NIC nie robi?
linka1985
Poziomki mój tez tak robił ale jak najmłodszy miał 4 miesiące poszłam do pracy i został z 4 dzieci w domu , znaczy się jak miałam popołudniowki co drugi tydzień siedział z nimi 2 godziny dziennie po miesiącu błagal żebym zrezygnowała ale tego nie zrobiłam , mimo że pracowałam na żłobek i zostawało mi pół pensji .. teraz też pracy mi brakuje zawsze to odskocznią od dzieci , wyjście do ludzi ...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Doris biorę i tobie a jak nie chce to nie robie[emoji12]
Linka ja pracuje w domu ale teraz żeby on wziął sie bardziej za robotę ja przystopowałam. On sie tak nauczył jak mieszkaliśmy w Pl i jeździł w trasy. Żeby było zabawniej wyprowadziliśmy sie na wieś. Byłam sama z 4 dzieci w tym malutkimi bliźniakami i całym domem na głowie. Jako rasowe zwierze miejskie musiałam nauczyć sie obsługi centralnego, ciecia drewna itp. Ja sobie zawsze i wszędzie poradzę ale do szału mnie doprowadza jak on ma na wszystko czas[emoji35]
Linka ja pracuje w domu ale teraz żeby on wziął sie bardziej za robotę ja przystopowałam. On sie tak nauczył jak mieszkaliśmy w Pl i jeździł w trasy. Żeby było zabawniej wyprowadziliśmy sie na wieś. Byłam sama z 4 dzieci w tym malutkimi bliźniakami i całym domem na głowie. Jako rasowe zwierze miejskie musiałam nauczyć sie obsługi centralnego, ciecia drewna itp. Ja sobie zawsze i wszędzie poradzę ale do szału mnie doprowadza jak on ma na wszystko czas[emoji35]
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A i zmywarka działa [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji23]
reklama
linka1985
Poziomki ważne ze zmywarka działa ja narazić bez i ręcznie jadę ale marze o takiej przyjaciółce bo wiecznie ze zlewozmywaka wypada , ale to już większą akcja bo remont kuchni i wymiana mebli bo klitka taka ze nie mam gdzie wstawić ale jeszcze ze dwa miesiące i będzie a może i 4 ... bo mamy w planach wana kupić teraz żeby nas wszystkich pomiescil łącznie z bobas w środku, i każdy grosz odkładamy
Podziel się: