reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki to ja tez mam te przyjaciółki chyba innego życia przed nimi nie pamietam [emoji23]przy mojej ości prania i zmywania to bym mogła spokojnie dziennie z trzy godziny stać i zmywać [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki to juz tez pewnie niedługo wymyśla ale z spac żucie to juz będziemy na emeryturze jak będzie ogólnodostępne składacz do ubrań [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota, czy mialas juz okres po stracie?

Ja mam zmywarke ale wole zmuwac recznie bo wydaje mi sie ze robie to lepiej ;), mnie przydalby sie ktos do chowania naczyn do szafek.

O suszarki na tym mieszkaniu nie dam rady mieć :( A zmywarka to śni mi się po nocach juz :) A na szczęście jutro dzieciaki do przedszkoli i wkoncu trochę odpoczne ;) zastanawiam się jak ja wytrzymam 2 miesiące wakacjii

hej!

ja mam cztery przyjaciółki, bez których moje życie się rozsypie jak postanowią mnie opuścić ;)

zmywarka
suszarka - nie składam prania każdy ma swój pojemnik, wyciągam i wkładam do pojemnika, aby domownicy mogli sobie opróżnić :)
karscher do okien - teraz ze spokojem mogę nie mieć firanek
odkurzacz i myjka parowa w jednym- teraz za jednym zamachem mam odkurzone i pomyte podłogi

Jak wymyślą jeszcze coś do prasowania, składania i rozpakowywania walizek to uznam siebie za królową, co ma sługi w domu :)

Happyama dobrze doczytała, masz cukrzyce? ojćć

musiałam zwrócić pieniądze, moje życie to taki niefart, że aż szkoda rozmyślać. Jestem bogatsza o wiedzę kadrową i stratna kupę kasy, ale nic może uda się w lipcu pozyskać raz jeszcze i wystartuje we wrześniu z większym hukiem!

witam nowe mumuśki i ogromnie się cieszę, że tutaj się gwarno zrobiło!

reklama
Do góry