reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No jestem, jestem :zawstydzona/y:
kurcze przepraszam ale w ogóle nie jestem ogarnięta, w domu łopatą trzeba przegarniać, zielsko po kolana a zaraz do ogródka warzywnego będę musiała iść a tu tylko 24 godziny i dwie ręce :no2: oczywiści mój wielki polski remont trwa nadal troch w domu trochę na zewnątrz w zależności od pogody i pory dnia, i tak mija mi dzień za dniem

nic nie wiem co u Was :zawstydzona/y: i tak mi z tym źle

jurto jadę zęba usunąć bo pierwszy termin musiałam przełożyć ze względu na chore gardło, teraz też nie jestem całkiem zdrowa ale nie kaszlę więc mam nadzieję że zrobią i będzie z głowy a raczej z dziąsła ;-) ;)

ja kiedyś miałam mopa parowego ale straszne zacieki zostawiał i poszedł w śmieci a o takiej myjce ostatnio myślałam bo teraz jak mam tyle okien a jeszcze dwa dojdą to ręce mi odpadną a muszę mieć czym pielić :-p;-) ;)

reklama
Poziomki a dziękuję jest lepiej, wzięłam się w garść, jem, nie płacze, nie rozmyslam, choć w głowie i sercu cały czas myślę i czuje. W poniedziałek dzień z koleżanką dużo mi dał.
Zajęta jestem robota, wczoraj kupiliśmy 6 kur a dziś koguta, także jest ciekawie, pierwszy raz w życiu mam kury ;-)

Słodka cieszę się że Bóg dał ci ukojenie w tym bólu.
Ściskam Kochana :-( :( nie pytam co się stało, poszukam i przeczytam, cieszę się że już Ci lepij troszkę
my kupiliśmy 22 kury a 13 mieliśmy, w tym miesiącu dokupimy kolejne 20 szt będę dorabiać ;-) ;) ale koguta nie kupujemy

Dorota i Słodka cieszę się że troszkę wam już lepiej, napewno doczekacie się jeszcze swoich maluszków całych i zdrowych...
oj słodka Ciebie również ściskam i buziam
Linka ka mam dwie przyjaciółki zmywarkę i suszarkę [emoji23]

Ja nienawidzę zmywać, mogę nawet prasować oby nie zmywać[emoji23][emoji23]
to też są moje przyjaciółki :tak:choć suszarka ostatnio szwankuje ale suszy
Jeszcze żeby tylko suszarka składała pranie bo u mnie zalega i czeka ja na zbawienie
no właśnie u mnie to samo :zawstydzona/y:

witajcie.
nie nadrobie czytania bo mam ostatnio lenia.
zaraz musze dupe ruszyć i na kurs zasuwac...a tak mi sie nie chce....

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Cała moja 3 we wannie jest,mam chwilę żeby poczytać,
Ania witaj po przerwie,matko ile kur macie

Stefa szkoda ze tak wyszło z tą dotacja, u nas Niko dostał w grudniu, z jakimiś rozliczeniami jeździł

Anna oj też podziwiam Twoje szaleństwa na Fb

Poziomki jak Twoje samopoczucie?

Coś mi ostatnio chodzą myśli po głowie żeby na jesień na 2 tyg lecieć z najmlodzszym do USA,zeby tylko dolar trochę spadł z ceny

annaoj noo nareszcie zawitałaś:) u nas nie ma zielonej szkoły, za drogo wychodziło i na wniosek rodziców znieśli. Żałuje bo dzieciaki miałyby frajdę, bardziej wydaje mi się, że to na wniosek nauczycieli, za dużo zachodu z tym mieli.

lenka nie stresuj się, przeleci i wszystko się uda. Ja najbardziej stresowałam się tych kadzideł w Kościele, bo siedzieliśmy w drugim rzędzie a my wszyscy uczuleni, A trochę pokaszlał, mnie zmuliło, ale dobrze było hehe :)

ania ja też miałam taka zwykłą myję parową, ale ta jest niezwykła haha smug nie zostawia, do tego jeszcze odkurza kocham ją :) Co Ty z taką ilością kur będziesz robiła?

sohappy nerwa mam, nie tyle na urząd, co na siebie, że dałam się tak wrobić! Stany bosko to moje marzenie! zabierz mnie ze sobą :D Ile już ma Twój najmłodszy, że on w wannie z pozostałymi jest ?

Dziewczyny kiedy spotykamy się na skype? Kurka tęskni się!!

reklama
Gabinia super taki kurs, ja chce iśc na angielski, podszkolić jak dzieci troszeczkę odrosną

Stefa A siedzi w taki krzesełku, zaraz Ci fotke pokażę,
ja jeszcze nie wiem czy polecę do Usa, ale jakiś plan w głowie mam,
gadałam już M , mówie ze jak chce żebym leciała,

poziomki mi 2 razy nie trzeba powtarzać, tak, ze uważaj bo mogę się pojawić :-p

Do góry