reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No jestem, jestem :zawstydzona/y:
kurcze przepraszam ale w ogóle nie jestem ogarnięta, w domu łopatą trzeba przegarniać, zielsko po kolana a zaraz do ogródka warzywnego będę musiała iść a tu tylko 24 godziny i dwie ręce :no2: oczywiści mój wielki polski remont trwa nadal troch w domu trochę na zewnątrz w zależności od pogody i pory dnia, i tak mija mi dzień za dniem

nic nie wiem co u Was :zawstydzona/y: i tak mi z tym źle

jurto jadę zęba usunąć bo pierwszy termin musiałam przełożyć ze względu na chore gardło, teraz też nie jestem całkiem zdrowa ale nie kaszlę więc mam nadzieję że zrobią i będzie z głowy a raczej z dziąsła ;-) ;)

ja kiedyś miałam mopa parowego ale straszne zacieki zostawiał i poszedł w śmieci a o takiej myjce ostatnio myślałam bo teraz jak mam tyle okien a jeszcze dwa dojdą to ręce mi odpadną a muszę mieć czym pielić :-p;-) ;)

reklama
Poziomki a dziękuję jest lepiej, wzięłam się w garść, jem, nie płacze, nie rozmyslam, choć w głowie i sercu cały czas myślę i czuje. W poniedziałek dzień z koleżanką dużo mi dał.
Zajęta jestem robota, wczoraj kupiliśmy 6 kur a dziś koguta, także jest ciekawie, pierwszy raz w życiu mam kury ;-)

Słodka cieszę się że Bóg dał ci ukojenie w tym bólu.
Ściskam Kochana :-( :( nie pytam co się stało, poszukam i przeczytam, cieszę się że już Ci lepij troszkę
my kupiliśmy 22 kury a 13 mieliśmy, w tym miesiącu dokupimy kolejne 20 szt będę dorabiać ;-) ;) ale koguta nie kupujemy

Dorota i Słodka cieszę się że troszkę wam już lepiej, napewno doczekacie się jeszcze swoich maluszków całych i zdrowych...
oj słodka Ciebie również ściskam i buziam
Linka ka mam dwie przyjaciółki zmywarkę i suszarkę [emoji23]

Ja nienawidzę zmywać, mogę nawet prasować oby nie zmywać[emoji23][emoji23]
to też są moje przyjaciółki :tak:choć suszarka ostatnio szwankuje ale suszy
Jeszcze żeby tylko suszarka składała pranie bo u mnie zalega i czeka ja na zbawienie
no właśnie u mnie to samo :zawstydzona/y:

witajcie.
nie nadrobie czytania bo mam ostatnio lenia.
zaraz musze dupe ruszyć i na kurs zasuwac...a tak mi sie nie chce....

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Cała moja 3 we wannie jest,mam chwilę żeby poczytać,
Ania witaj po przerwie,matko ile kur macie

Stefa szkoda ze tak wyszło z tą dotacja, u nas Niko dostał w grudniu, z jakimiś rozliczeniami jeździł

Anna oj też podziwiam Twoje szaleństwa na Fb

Poziomki jak Twoje samopoczucie?

Coś mi ostatnio chodzą myśli po głowie żeby na jesień na 2 tyg lecieć z najmlodzszym do USA,zeby tylko dolar trochę spadł z ceny

annaoj noo nareszcie zawitałaś:) u nas nie ma zielonej szkoły, za drogo wychodziło i na wniosek rodziców znieśli. Żałuje bo dzieciaki miałyby frajdę, bardziej wydaje mi się, że to na wniosek nauczycieli, za dużo zachodu z tym mieli.

lenka nie stresuj się, przeleci i wszystko się uda. Ja najbardziej stresowałam się tych kadzideł w Kościele, bo siedzieliśmy w drugim rzędzie a my wszyscy uczuleni, A trochę pokaszlał, mnie zmuliło, ale dobrze było hehe :)

ania ja też miałam taka zwykłą myję parową, ale ta jest niezwykła haha smug nie zostawia, do tego jeszcze odkurza kocham ją :) Co Ty z taką ilością kur będziesz robiła?

sohappy nerwa mam, nie tyle na urząd, co na siebie, że dałam się tak wrobić! Stany bosko to moje marzenie! zabierz mnie ze sobą :D Ile już ma Twój najmłodszy, że on w wannie z pozostałymi jest ?

Dziewczyny kiedy spotykamy się na skype? Kurka tęskni się!!

reklama
Gabinia super taki kurs, ja chce iśc na angielski, podszkolić jak dzieci troszeczkę odrosną

Stefa A siedzi w taki krzesełku, zaraz Ci fotke pokażę,
ja jeszcze nie wiem czy polecę do Usa, ale jakiś plan w głowie mam,
gadałam już M , mówie ze jak chce żebym leciała,

poziomki mi 2 razy nie trzeba powtarzać, tak, ze uważaj bo mogę się pojawić :-p

Do góry