reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Słodka owsianka nie znam sie na Bogu ale cieszę sie ze Wam daje to sile i pocieszenie. To bardzo ważne żeby miec ostoje w takim szaleństwie.
Na pewno doczekacie sie maleństwa:)Ściskam Was
mocno.

Dorota jak sie masz?

Happy pięknie:) chyba pare osób przy okazji sie dowiedziało?

Annaoj No zobaczymy, już coraz bliżej [emoji13]
Jeszcze sie nie zebrałyśmy ale chyba już trzeba bo jakiś gościu sie kręci [emoji33]
Masz objawy typowe dla rwy kulszowej.

Wesołamamusia niezłe to wiatrzysko! Nasza tylko skakała jak wiało.

Stefa i jak tam? Może dzieciaków spytaj co myślą o nazwach?
Przystojniaka masz;)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Poziomki a dziękuję jest lepiej, wzięłam się w garść, jem, nie płacze, nie rozmyslam, choć w głowie i sercu cały czas myślę i czuje. W poniedziałek dzień z koleżanką dużo mi dał.
Zajęta jestem robota, wczoraj kupiliśmy 6 kur a dziś koguta, także jest ciekawie, pierwszy raz w życiu mam kury ;-)

Słodka cieszę się że Bóg dał ci ukojenie w tym bólu.

Poziomki o ciązy wiedziała tylko najbliższa rodzina i kilkoro znajomych więc było wielkie boom po wstawieniu zdjęcia ;)

Dorota i Słodka cieszę się że troszkę wam już lepiej, napewno doczekacie się jeszcze swoich maluszków całych i zdrowych...

Hej
Ja się obudziłam i oczywiście spać nie mogę. Ja zdjęcie na fb wstawilam jakoś 2 tyg temu i tez był szok. Szczególnie u niektórych koleżanek które mają jedno dziecko i dla nich mieć więcej to totalna porażka [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

słodka owsianko wstawiłam zdjęcie brzuszka na fb a że mało osób wiedziało o ciązy tym sposobem dowiedziało się sporo osób i pewnie niektórym szczęka opadła :p mało kto chyba rozumie takich ludzi jak my co to świadomie chcą mieć wiecej niż dwoje dzieci.

nam jeden znajomy niby żartem bo miało być śmiesznie w jego mniemaniu napisał że mógł nam pożyczyć gumki jak nie mieliśmy, uważał że to wielce zabawne... :/ no niestety co zrobić, trzeba przywyknąć i nie zwracać uwagi!

reklama
Do góry