reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Tak dzis natknęłam sie właśnie na blogu jakimś przyznał ze tak pobieżnie przyleciałam tylko ten artykuł natura nie jest głupia [emoji1]zreszta jakby nie było mm to by wyjścia nie było tylko cyc ciąża czy nie ciąża :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
witajcie
czy mogę dołączyć do wielodzietnych ?:)
jestem mamą 4-ki dzieci i z kolejnym w drodze.
nie dam rady przeczytac Was od początku i na pewno bede miała duże zaległości w pisaniu ale czasami skrobnę .

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Gabinia witaj! Nie dość że wielodzietna to jeszcze chustowa super! w jakim wieku masz dzieciaczki!

Ja tam cierpliwa jestem, też czekałam do 22tc z poznaniem płci ;) Już mam prawie kompletną wyprawkę, teraz się wziełam za odswieżenie mieszkania, będę przemalowywać ściany akurat spokojnie do porodu zdążę poogarniać. A ten czas leciii jak szalony już maj za pasem :D

Stefaa gratuluję dotacji i pomysłu, oby wszystko wypaliło jak należy !!!

Poziomki ja w tej ciązy też fantastycznie się czuję, oby tak do końca mi zostało .

Gabina witaj;)
My ty mało piszemy, nie to co kiedyś :/
Który tc? Na tel nie widzę

Happy ja zawsze dowiadywałam sie ok 20 tc a teraz nawet wielkiego parcia nie mam. Zwykła ciekawość.
Ja już chyba w poprzedniej wyczerpałem limit złego samopoczucia[emoji23]

Głowa mi dzisiaj pęka[emoji24]

Kupiłam sobie zestaw do wosku roll on i szczerze Wam polecam gdyby któraś myślała nad mim

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

a ja nie chciałam poznać płci dziecka:)

W pierwszej do końca nie wiedziałam czy chłopak i dziewczynka, a w kolejnych to się lekarza na ostatnich usg wygadali :) Emanuje ode mnie cierpliwość haha :)

reklama
Do góry