reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

annaoj w końcu bo już się martwiłam o Ciebie, że coś jest nie tak. dlatego tak milczysz.

A ja otwieram Centrum Zabaw i Edukacji dzieci. Zajęcia pozalekcyjne, opieka godzinowa, organizacja urodzin, animacje na imprezach itp :) I właśnie pojawił się problem bo nie wiem jaka nazwa! Dziewczyny pomóżcie !

Oferta skierowana bardziej dla dzieciaków 7-15 lat, ale będą też zajęcia dla maluchów i powstanie też grupa przedprzedszkolna 3 razy w tygodniu. Jaka nazwa:

Centrum zabaw i edukacja "ImpreSka"
Centrum zabaw i edukacji "małolat"
Centrum zabaw i edukacji "dziupla"
Centrum zabaw i edukacji.... może macie jakiś pomysł! :)

reklama
Stefaa mi się podoba to z "małolatem", ale sama musisz podjąć decyzję.

poziomki no i super, że imprezka się udała :)

A u nas wczoraj tak mocno wiał wiatr, że aż naszą wielką trampolinę wietrzysko zabrało przez płot i wylądowała u sąsiadów za stodołą! Odwrócona do góry nogami!!! Jakie wielkie oczy zrobiłam zaglądając przez okno - a tu trampolina była i jej nie ma! No i oczywiście jak coś się dzieje, to męża nie ma do pomocy! Sąsiad przyszedł mi pomóc rozkręcić trampolinę i poznosiliśmy ją do garażu.

Cześć Dziewczyny
Przepraszam, ąz mi ciut głupio się zrobiło. Obiecuję się poprawić.
Stefaa Najlepsze życzenia dla Adiego.
Nie mam pomysłu (tzn przyszedł mi do głowy Stumilowy Las, ale nie potrafię uzasadnić:-) :))
Poziomki to dzień po moich urodzinach, ależ jestem ciekawa. Jakoś chodzi mi po głowie, że tym razem będzie facet:-p A jak tam z Gosią?
Doris śliczny brzszek.
Happymama Ty mi tego nie rób, taka fota, że najlepsza reklama prokreacji:-) :) Wrzuć jakąś fote Fabisia, dawno Go nie widziałam.
Wesołamamusia dobrze, że się nikomu nic nie stało. Faktycznie niezłe wietrzysko.

Boshe, starzeje się i zaczynam po lekarzach chodzić. Najpierw gin, teraz neurolog. Od prawie 2 miesięcy noga lewa mnie boli, od pośladka promieniuje do połowy uda. Myślałam, że przejdzie, rozchodzę, ale ostatnie 2 tygodnie tylko przeciwbólowe jem na drugie śniadanie. Ból nie jest mega mocny, ale jest stale (jeśli nie zjem tabsów) i chodzę wkur....
A z pozytywów w sobotę rajd
280f6ef6c979d655f8d2184a0614635b.gif
[/url][/IMG]

anna oj, hehe reklama prokreacji ;) a może cię rwa kulszowa boli?

mi dni pędzą jak szalone, no i dobrze, ta ciąża jest naprawdę fajna jak dotyczczas ale już jakoś coraz bardziej wypatruje daty do donoszenia ciąży ;)

Pochowalismy naszego Piotrusia dzis. Teraz juz wiem ze jego cialko nie poniewiera sie gdzies. Ma nadzieje ze teraz bedzie juz spokojniej. Ostatnie dwa tygodnie masakra. Te wszystkie urzedy.

reklama
Po rozmowie z ksiedzem czuje sie spokojniejsza. Wiem ze dusza Piotra nie blaka sie tylko jest utulona przez Boga. Wiemy z mezem ze czemus to bylo potrzbne, nie wiemy czemu ale ufamy ze tak mialo byc. Ewngelia na dzis tez do nas duzo powiedzia. Byla idealna na dzsiejsze pozegnanie, tzn chwilowe rozstanie z Piotrem. Spotykamy duzo zyczliwych ludzi. Czujemy ze dostapilismy ogromnej łaski od Pana Boga, daje nam spokoj. Nawet nie potrafie opisac tego co czujemy. Oczywiscie jest nam barzo smutno i nie raz poplacze.
Mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie zajsc w ciaze, urodzic zdrowego i zywego maluszka. Wierze ze jeszcze kiedy utulimy naszego dziziusia.

Do góry