reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Słodka owsianka nie znam sie na Bogu ale cieszę sie ze Wam daje to sile i pocieszenie. To bardzo ważne żeby miec ostoje w takim szaleństwie.
Na pewno doczekacie sie maleństwa:)Ściskam Was
mocno.

Dorota jak sie masz?

Happy pięknie:) chyba pare osób przy okazji sie dowiedziało?

Annaoj No zobaczymy, już coraz bliżej [emoji13]
Jeszcze sie nie zebrałyśmy ale chyba już trzeba bo jakiś gościu sie kręci [emoji33]
Masz objawy typowe dla rwy kulszowej.

Wesołamamusia niezłe to wiatrzysko! Nasza tylko skakała jak wiało.

Stefa i jak tam? Może dzieciaków spytaj co myślą o nazwach?
Przystojniaka masz;)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Poziomki a dziękuję jest lepiej, wzięłam się w garść, jem, nie płacze, nie rozmyslam, choć w głowie i sercu cały czas myślę i czuje. W poniedziałek dzień z koleżanką dużo mi dał.
Zajęta jestem robota, wczoraj kupiliśmy 6 kur a dziś koguta, także jest ciekawie, pierwszy raz w życiu mam kury ;-)

Słodka cieszę się że Bóg dał ci ukojenie w tym bólu.

Poziomki o ciązy wiedziała tylko najbliższa rodzina i kilkoro znajomych więc było wielkie boom po wstawieniu zdjęcia ;)

Dorota i Słodka cieszę się że troszkę wam już lepiej, napewno doczekacie się jeszcze swoich maluszków całych i zdrowych...

Hej
Ja się obudziłam i oczywiście spać nie mogę. Ja zdjęcie na fb wstawilam jakoś 2 tyg temu i tez był szok. Szczególnie u niektórych koleżanek które mają jedno dziecko i dla nich mieć więcej to totalna porażka [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

słodka owsianko wstawiłam zdjęcie brzuszka na fb a że mało osób wiedziało o ciązy tym sposobem dowiedziało się sporo osób i pewnie niektórym szczęka opadła :p mało kto chyba rozumie takich ludzi jak my co to świadomie chcą mieć wiecej niż dwoje dzieci.

nam jeden znajomy niby żartem bo miało być śmiesznie w jego mniemaniu napisał że mógł nam pożyczyć gumki jak nie mieliśmy, uważał że to wielce zabawne... :/ no niestety co zrobić, trzeba przywyknąć i nie zwracać uwagi!

reklama
Do góry