reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 810
reklama
poziomki no właśnie nie jaja, tak mi powiedziała. Bo ona niby wie jak tamta kobitka o moim imieniu i nazwisku wygląda, ale że ja w profilu zdjęcia nie mam, a miejscowość wyświetla się to uznała, ze to jednak ta pani o którą jej chodziło :) Pogmatwane, ale cóż. Oby już nikt więcej mnie nie wzywał.

Ja dziś padam. Najmłodszy ostatnio budzi się przed 6.00 - za widno już o tej godzinie i mu się spać już nie chce. A mama by pospała jeszcze. Ale już nie przynudzam, tylko wszystkim życzę Wesołych, Rodzinnych świąt!

184_wielkanoc_kartka.jpg

Załączniki

• 184_wielkanoc_kartka.jpg
    184_wielkanoc_kartka.jpg
    250,5 KB · Wyświetleń: 786
Pomimo tego,że dzieli nas wiele kilometrów, pragnę złożyć Ci wraz z całą rodziną najserdeczniejsze życzenia wesołych Świąt Wielkanocnych, i choć symbolicznie podzielić się święconym jajkiem. Niech ten czas będzie dla Ciebie pełen spokoju i zadumy, a nadchodząca wiosny doda nowych sił w codziennym życiu. Wesołego Alleluja!

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 75
No i już prawie po świętach! Jak ten czas mija szybko! Były odwiedziny u rodziny i rodziny u nas, był zajączek, było pryskanie wodą, była też piękna wiosenna pogoda. No super było, a teraz marzy mi się spanie - wyspać się muszę!

Hej
Witam się prawie poświątecznie? Jak cieżarówki??? Happy, Ty masz jutro usg?
Dorota A Ty masz chyba w piątek wizytę, Poziomki te jakoś niebawem :-)
A ja muszę czekać aż do 19 kwietnia na kolejną....i ja ja wytrzymam?

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Witam się poświątecznie z gilami po pas! Teraz mnie dopadło, ale nie ma co narzekać, było super fajnie :)

Doris ja czuję się dyskryminowana przez Ciebie :p ciężarówką nie jestem, to już nie zapytasz co u mnie - hihi foch ! :p

miłego dnia kochane! dziś jeszcze dzieci w domu buu !

reklama
Do góry