reklama
wesolamamusia
Aktywna w BB
poziomki no właśnie nie jaja, tak mi powiedziała. Bo ona niby wie jak tamta kobitka o moim imieniu i nazwisku wygląda, ale że ja w profilu zdjęcia nie mam, a miejscowość wyświetla się to uznała, ze to jednak ta pani o którą jej chodziło Pogmatwane, ale cóż. Oby już nikt więcej mnie nie wzywał.
Ja dziś padam. Najmłodszy ostatnio budzi się przed 6.00 - za widno już o tej godzinie i mu się spać już nie chce. A mama by pospała jeszcze. Ale już nie przynudzam, tylko wszystkim życzę Wesołych, Rodzinnych świąt!
Ja dziś padam. Najmłodszy ostatnio budzi się przed 6.00 - za widno już o tej godzinie i mu się spać już nie chce. A mama by pospała jeszcze. Ale już nie przynudzam, tylko wszystkim życzę Wesołych, Rodzinnych świąt!
Załączniki
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Wesołych , rodzinnych i pogodnych świąt dziewczyny!!!
ania138
miłość w trzech wymiarach
Pomimo tego,że dzieli nas wiele kilometrów, pragnę złożyć Ci wraz z całą rodziną najserdeczniejsze życzenia wesołych Świąt Wielkanocnych, i choć symbolicznie podzielić się święconym jajkiem. Niech ten czas będzie dla Ciebie pełen spokoju i zadumy, a nadchodząca wiosny doda nowych sił w codziennym życiu. Wesołego Alleluja!
Załączniki
wesolamamusia
Aktywna w BB
No i już prawie po świętach! Jak ten czas mija szybko! Były odwiedziny u rodziny i rodziny u nas, był zajączek, było pryskanie wodą, była też piękna wiosenna pogoda. No super było, a teraz marzy mi się spanie - wyspać się muszę!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Witam się prawie poświątecznie? Jak cieżarówki??? Happy, Ty masz jutro usg?
Dorota A Ty masz chyba w piątek wizytę, Poziomki te jakoś niebawem :-)
A ja muszę czekać aż do 19 kwietnia na kolejną....i ja ja wytrzymam?
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt
Witam się prawie poświątecznie? Jak cieżarówki??? Happy, Ty masz jutro usg?
Dorota A Ty masz chyba w piątek wizytę, Poziomki te jakoś niebawem :-)
A ja muszę czekać aż do 19 kwietnia na kolejną....i ja ja wytrzymam?
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt
Witam się poświątecznie z gilami po pas! Teraz mnie dopadło, ale nie ma co narzekać, było super fajnie
Doris ja czuję się dyskryminowana przez Ciebie ciężarówką nie jestem, to już nie zapytasz co u mnie - hihi foch !
miłego dnia kochane! dziś jeszcze dzieci w domu buu !
Doris ja czuję się dyskryminowana przez Ciebie ciężarówką nie jestem, to już nie zapytasz co u mnie - hihi foch !
miłego dnia kochane! dziś jeszcze dzieci w domu buu !
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
witam po swietach
Doris połówkowe mam w czwartek
Doris połówkowe mam w czwartek
Podziel się: