reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 803
reklama
poziomki no właśnie nie jaja, tak mi powiedziała. Bo ona niby wie jak tamta kobitka o moim imieniu i nazwisku wygląda, ale że ja w profilu zdjęcia nie mam, a miejscowość wyświetla się to uznała, ze to jednak ta pani o którą jej chodziło :) Pogmatwane, ale cóż. Oby już nikt więcej mnie nie wzywał.

Ja dziś padam. Najmłodszy ostatnio budzi się przed 6.00 - za widno już o tej godzinie i mu się spać już nie chce. A mama by pospała jeszcze. Ale już nie przynudzam, tylko wszystkim życzę Wesołych, Rodzinnych świąt!

184_wielkanoc_kartka.jpg

Załączniki

• 184_wielkanoc_kartka.jpg
    184_wielkanoc_kartka.jpg
    250,5 KB · Wyświetleń: 780
Pomimo tego,że dzieli nas wiele kilometrów, pragnę złożyć Ci wraz z całą rodziną najserdeczniejsze życzenia wesołych Świąt Wielkanocnych, i choć symbolicznie podzielić się święconym jajkiem. Niech ten czas będzie dla Ciebie pełen spokoju i zadumy, a nadchodząca wiosny doda nowych sił w codziennym życiu. Wesołego Alleluja!

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 69
No i już prawie po świętach! Jak ten czas mija szybko! Były odwiedziny u rodziny i rodziny u nas, był zajączek, było pryskanie wodą, była też piękna wiosenna pogoda. No super było, a teraz marzy mi się spanie - wyspać się muszę!

Hej
Witam się prawie poświątecznie? Jak cieżarówki??? Happy, Ty masz jutro usg?
Dorota A Ty masz chyba w piątek wizytę, Poziomki te jakoś niebawem :-)
A ja muszę czekać aż do 19 kwietnia na kolejną....i ja ja wytrzymam?

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Witam się poświątecznie z gilami po pas! Teraz mnie dopadło, ale nie ma co narzekać, było super fajnie :)

Doris ja czuję się dyskryminowana przez Ciebie :p ciężarówką nie jestem, to już nie zapytasz co u mnie - hihi foch ! :p

miłego dnia kochane! dziś jeszcze dzieci w domu buu !

reklama
Do góry