reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris! mega się cieszę, że wszystko w należytym porządku. Imię już wybrane? Pokaż brzuszek :D

poziomki no właśnie ja nie wiem co to za przestój, pokazało się na chwilkę słońce i wszystkie zniknęły :)

wzywam Was!

reklama
Stefaa, będzie Olaf (miał być Olivier), brzuch mam spory, jak w 7-8 miesiącu u niektórych. Przytyłam 10 kg a leci mi dopiero 25 tc :-)

Gdzie Reszta ciężarowek?

Stefaa, będzie Olaf (miał być Olivier), brzuch mam spory, jak w 7-8 miesiącu u niektórych. Przytyłam 10 kg a leci mi dopiero 25 tc :-)

Gdzie Reszta ciężarowek?

Ja przytyłam już 3,5 kg... Normalnie przybywało mi ok 4 w całej ciąży :/ Anglia tuczy[emoji24]

Stefa kiedy na plotki się spotykamy?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Doris super że wszystko wporządku :)
ja w przyszłym tygodniu połówkowe ,już czekam niecierpliwie.

Ja przytytyłam 4kg - 21 tydzień , ja w ciązy najwięcej przytyłam 12kg a tak to zawsze koło 8-10kg tyje mimo iż wpierdzielam za czworo powiedziałabym nawet ;)

gdzie ta wiosna???

reklama
Do góry