reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Stefaa, bo ja tak po cichu kieruję Cię mocno w stronę ciąży!!!!! Musisz dołączyć :-)

Poziomki, no pewnie że trzymamy i czekamy na wieści :-)

hej laseczki :) wypoczywacie pewnie po świętach?:) Poziomki - trzymamy!

Ja drugą wizytę mam za tydzień w środę :) na ostatniej wizycie było już serduszko, więc wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Stefa zdrówka dla Was!

poziomki co racja, to racja ;) No i pospałam z małym sobie do 8.20 - rewelacja :) Szkoda, że nie było chętnego, co by mi śniadanko do łóżka doniósł - ale cóż, wszystkiego mieć nie można ;) No i jak tam po usg???

Widzę, że wszystkie zaciążone mamusie dobrze się trzymają po świętach - to super :)

A ja trochę poogarniałam dziś w domku i teraz leniuchuję. Mężu wrócił z pracy to dzieci ogarnia, ja też potrzebuję chwili dla siebie :) Poza tym pada, to wszyscy gniotą się w domku.

Hej BBciocie
23dd118db107c719b686cdb490564a34.jpg

Moje najnowsze szczęście, całe i zdrowe.
Dziś jest 12t 6d i termin na 5pazdziernika. Krwiaków już nie ma wiec mogę odetchnąć [emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki ale super USG ! że też ja takiego nie mam.

Doris
Ty mnie lepiej tak nie ukierunkowuj, bo wiesz ryzyko jest wielkie :D nie wiadomo co mi bociek na te 30 urodziny przyniesie hehe :)

jakieś domowe sposoby na kaszel i katar, prócz mleka z czosnkiem i miodem znacie ?

reklama
Do góry