reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Stefaa, bo ja tak po cichu kieruję Cię mocno w stronę ciąży!!!!! Musisz dołączyć :-)

Poziomki, no pewnie że trzymamy i czekamy na wieści :-)

hej laseczki :) wypoczywacie pewnie po świętach?:) Poziomki - trzymamy!

Ja drugą wizytę mam za tydzień w środę :) na ostatniej wizycie było już serduszko, więc wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Stefa zdrówka dla Was!

poziomki co racja, to racja ;) No i pospałam z małym sobie do 8.20 - rewelacja :) Szkoda, że nie było chętnego, co by mi śniadanko do łóżka doniósł - ale cóż, wszystkiego mieć nie można ;) No i jak tam po usg???

Widzę, że wszystkie zaciążone mamusie dobrze się trzymają po świętach - to super :)

A ja trochę poogarniałam dziś w domku i teraz leniuchuję. Mężu wrócił z pracy to dzieci ogarnia, ja też potrzebuję chwili dla siebie :) Poza tym pada, to wszyscy gniotą się w domku.

Hej BBciocie
23dd118db107c719b686cdb490564a34.jpg

Moje najnowsze szczęście, całe i zdrowe.
Dziś jest 12t 6d i termin na 5pazdziernika. Krwiaków już nie ma wiec mogę odetchnąć [emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki ale super USG ! że też ja takiego nie mam.

Doris
Ty mnie lepiej tak nie ukierunkowuj, bo wiesz ryzyko jest wielkie :D nie wiadomo co mi bociek na te 30 urodziny przyniesie hehe :)

jakieś domowe sposoby na kaszel i katar, prócz mleka z czosnkiem i miodem znacie ?

reklama
Do góry