reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

dziewczyny u mnie ostatnio doba za krótka, na BB mi nie po drodze,

ja w kazdej ciazy tyłam od 24 kg do 30 kg na szczęscie szybko wracam do swojej wagi

Doris Olaf piękne imię

poziomki a no pani mnie podobno na fb wyszukała. Tylko ja tam adresu nie mam, więc nie wiem skąd go wzięły.

milla ta pani co mnie pozwała to przepraszała mnie z milion razy, synka i męża też, nawet teściową kazała przeprosic :) Więc ok, ale fakt, takie rzeczy to tylko w Pl :)

Doris cudne foto :) No i cieszę się, że wszystko jest ok!

A moich chłopaków cosik bierze. Najpierw jeden synio gorączkował jednego dnia, a na drugi bez gorączki ale bolące gardło i kaszel, a teraz drugi to samo ale mocniej go wzięło. Ehhh... dzis w nocy latałam od jednego łóżka, do drugiego i w międzyczasie do swojego i jeszcze karmić najmłodszego prawie co godzinę! No masakra jakas!

Stefa czekałaś a nie zadzwoniłaś, myślałam ze nie gadacie:/

Wesoła na Fb? Jaja?
Zdrówka dla Was

Doris fajne imię:)

Chciała bym już złożyć Wam życzenia:)

Kochane spokojnych i smacznych świat. Niech Panowie pomagają w kuchni a dzieci niech bedą grzeczne
1eb5b878d43decffb0f857f48bf3b52c.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wpadam do Was w przerwie pomiędzy gotowaniem a pieczeniem, choć w sumie za dużo nie robię, bo moja starsza dwójka i teściowa ogarniają prawie wszystko :-)
Ruch tutaj mały dziś.
Potem wpadnę z życzeniami :-)

reklama
Wchodzilam co chwilke zeby dolaczyc do nocnych rozmow, ale myslalam ze wszystkie spac poszly ;)

Ja w ciazy w sumie przybieram ok 12-14 kg. Teraz narazie waga stoi w miejscu. W ogole moje cialo nic, a nic sie nie zmieilo. Niewiem o co chodzi. Czy mi sie przysnilo ze jestem w ciazy?

Do góry