reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

dziewczyny u mnie ostatnio doba za krótka, na BB mi nie po drodze,

ja w kazdej ciazy tyłam od 24 kg do 30 kg na szczęscie szybko wracam do swojej wagi

Doris Olaf piękne imię

poziomki a no pani mnie podobno na fb wyszukała. Tylko ja tam adresu nie mam, więc nie wiem skąd go wzięły.

milla ta pani co mnie pozwała to przepraszała mnie z milion razy, synka i męża też, nawet teściową kazała przeprosic :) Więc ok, ale fakt, takie rzeczy to tylko w Pl :)

Doris cudne foto :) No i cieszę się, że wszystko jest ok!

A moich chłopaków cosik bierze. Najpierw jeden synio gorączkował jednego dnia, a na drugi bez gorączki ale bolące gardło i kaszel, a teraz drugi to samo ale mocniej go wzięło. Ehhh... dzis w nocy latałam od jednego łóżka, do drugiego i w międzyczasie do swojego i jeszcze karmić najmłodszego prawie co godzinę! No masakra jakas!

Stefa czekałaś a nie zadzwoniłaś, myślałam ze nie gadacie:/

Wesoła na Fb? Jaja?
Zdrówka dla Was

Doris fajne imię:)

Chciała bym już złożyć Wam życzenia:)

Kochane spokojnych i smacznych świat. Niech Panowie pomagają w kuchni a dzieci niech bedą grzeczne
1eb5b878d43decffb0f857f48bf3b52c.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wpadam do Was w przerwie pomiędzy gotowaniem a pieczeniem, choć w sumie za dużo nie robię, bo moja starsza dwójka i teściowa ogarniają prawie wszystko :-)
Ruch tutaj mały dziś.
Potem wpadnę z życzeniami :-)

reklama
Wchodzilam co chwilke zeby dolaczyc do nocnych rozmow, ale myslalam ze wszystkie spac poszly ;)

Ja w ciazy w sumie przybieram ok 12-14 kg. Teraz narazie waga stoi w miejscu. W ogole moje cialo nic, a nic sie nie zmieilo. Niewiem o co chodzi. Czy mi sie przysnilo ze jestem w ciazy?

Do góry