reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Wesoła niezle! Jak oni szukali świadka? Na chybił trafił w książce telefonicznej?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry
Znowu sie uaktywnilam bo mam wiecej czasu bo znowu sama z Ola W szpitalu jestem.
Wesoła takie rzeczy co Ci sie z sądem przytrafiło to chyba tylko w Polsce możliwe. Powinni Ci nie tylko za podróż zwrócić ale jeszcze za stracony czas. A przeprosił Cię chociaż ktoś?
Dziewczyny znacie Bialogore nad morzem? Możecie cos polecić dla dużej rodziny z dziadkami w komplecie? Szukam czegoś na czerwiec

Dzień Dobry :-)

Milla76, ja często jeździłam z dziećmi i dziadkami do Międzywodzia, ośrodek Między-cechowy. Jest w lesie, troszkę za centrum Międzywodzia więc spokój, osobne zejście na plażę, dobre jedzenie i place zabaw.

Poziomki, wow, Tobie leci 12 tc :-). Kiedy masz usg?
Ja zaczęłam dziś 25 tc, jeszcze 14 tygodni i mogę rodzić :-). Jutro rano wizyta!!!! Już nie mogę się doczekać!

Milla byłam jako dziecko wiec niewiele pomogę ale pamietam ze było pięknie:)

Doros w następny wtorek. Czas zapierdziela a do mnie jeszcze nie dociera ze w ciąży jestem

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Doris dzięki za info. Ale dla mnie Miedzywodzie to za daleko.
Trzymam kciuki za jutrzejsze spotkaniem maluszkiem na usg.
Poziomki wierze ze tak jest. Nigdy tam nie byłam ale tez od innych slysZalam ze fajnie

reklama
Hej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już po wizycie :-)
Mój Mały kawaler waży 680g, termin z OM zrównał się w prawie z terminem z USG. Mały zdrowiutki. Lizał sobie pępowinę, która miał przy buziaku. Szyjka 42mm twarda, zamknięta. Wszystko prawidłowo i w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta 19 kwietnia :-)
usg 24 tyg 1 dzień 21.03.2015 Oliś.JPG

No właśnie, co tutaj taka cisza nastała????

Załączniki

• usg 24 tyg 1 dzień 21.03.2015 Oliś.JPG
    usg 24 tyg 1 dzień 21.03.2015 Oliś.JPG
    51,9 KB · Wyświetleń: 53
Do góry