reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

U nas bliźniaki tak dali w kość ze chyba odeszła im ochota na prokreację :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Słodka śmiała sie, ona chyba przywykła ;)
Bracia beda sie opiekować i zabraniać chłopakom zbliżania sie poniżej metra do siostrzyczki :D

Mama dokładnie, a jak zostawiasz młodsze rodzeństwo z najstarszym i i dziesz np na zakupy i mowisz zeby dała im obiad Hahahaha po paru godzinach jak wracam widzę ze ma dosc [emoji23]
Teraz sie pytała jak to sie stało ze w ciazy jestem. Powiedziałam ze proszki zawiodły to zrobiła oczy[emoji15]

Ania jak lot? Tutaj wszyscy chorują tuż po przyjeździe, taka reakcja na zmianę klimatu.
Po remoncie bedziesz miała spokoj a tak zawsze jest cos do roboty, bałagan.. W ciazy ciężej

Doris kliknij na clearance

Poziomki dobre z tymi proszkami :) ja jeszcze niestety z córka nie porozmawiam na tematy bo sie wstydzi hehe pokazałam im nagranie z porodu i SN i cc i mój syn stwierdził ze to rzeźnia

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hello

Dzisiaj piękne słońce i mam full energy. Posprzątałam, ogarnęłam papiery B i zaraz mykam do sąsiadki na kawę.
Z moją pracą to własnie trochę tak, że propozycja mega, ale myślałam, że już nigdy nie będę miała z tym nic wspólnego. No i wiem, że na początku będę miała ogromny stres. Na razi staram się nie zamartwiać na zapas, bo jeszcze umowy nie mam, więc zobaczymy.
Igor deklaruje dużą ilość dzieci.
Igor i Alicja cały czas powtarzają, że jeszcze chcą brata albo siostrę. Zobaczymy:-p
Stefaa mnie pasi po Świętach.
Ania zdrówka.
Poziomki jakbyś takie buciki namierzyła to ja też chętnie dla Młodej, byłaby zachwycona.
Mama a jak dajesz radę z najmłodszymi?
Happymama Wy jesteście taką fajną rodzinką, możesz na tym dzieciaczku nie kończyć:wink: Uwielbiam Wasze foty

uciekam
miłego

Poziomki powiedziałabym Ci wskakuj w samolot i przylatuj :D ale nie chcę Cie wkurzać :)

słodka, annaoj to się dokładnie umówimy gdzie co i jak :)

słońce wyszło i mamuśki zniknęły, gdzie Wy jesteście??

My na razie używamy wózków po dwóch moich starszych syniach, więc niech dobrze służą - co nie będzie trzeba nowego kupować.
A co do suszarki, to ja nie mam takiego sprzętu i nawet nie chcę takowego mieć - wystarczy mi pralka. A wszystko ładnie schnie na dworze, a w domku schnie też szybko na kaloryferach lub na rozstawionej suszarce w pokoju - na drugi dzień układam do szaf.

poziomki no o takim przesądzie nie słyszałam, ale skoro takowy Ty słyszałaś, to oby zakup ubranek faktycznie pomogła w płci dziecka :)

Byłam we wtorek w sądzie i takie jaja wyszły, jak berety! Stoję i czekam pod salą rozpraw, aż mnie wywołają, bo jednego adwokata się pytałam czy mam czekać czy wejść do sali, to kazał czekać na wezwanie. A byłam z mężem i z najmłodszym syniem. No i czekamy pod salą całą godzinę. Nagle rozprawa sie skończyła, wszyscy wyszli, a mnie nikt nie wzywał! Męzu poszedł do sędziego zapytać się czy jestem potrzebna, czy nie, bo ciągle czekam - a sędzia mu powiedział, że na mnie została nałożona kara w wysokości 300zł za niestawienie się an rozprawie!!! On oczy wielkie i mówi, że my siedzimy ciągle pod salą i nikt nas nie wezwał! To sędzia kazał gonić panią co mnie wezwała na świadka i jej adwokatkę - no i dopadł je przy windzie! One zaskoczone, bo jak się okazało, widziały mnie przed rozprawą, że czekam na holu, ale to nie o mnie im się rozchodziło i dlatego mnie nie wezwały! One spodziewały sie innej kobity o moim imieniu i nazwisku! Prawniczka pomogła napisać mi pismo odwoławcze o odroczenie kary i od razu złożyłam wniosek o zwrot kosztów za przejazd. W sumie to powinnam doliczyć jeszcze stracony czas i w ogóle fokt że niepotrzebnie mnie wzywali i narażali na stres , he, he ;)

reklama
Do góry