reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

U nas bliźniaki tak dali w kość ze chyba odeszła im ochota na prokreację :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Słodka śmiała sie, ona chyba przywykła ;)
Bracia beda sie opiekować i zabraniać chłopakom zbliżania sie poniżej metra do siostrzyczki :D

Mama dokładnie, a jak zostawiasz młodsze rodzeństwo z najstarszym i i dziesz np na zakupy i mowisz zeby dała im obiad Hahahaha po paru godzinach jak wracam widzę ze ma dosc [emoji23]
Teraz sie pytała jak to sie stało ze w ciazy jestem. Powiedziałam ze proszki zawiodły to zrobiła oczy[emoji15]

Ania jak lot? Tutaj wszyscy chorują tuż po przyjeździe, taka reakcja na zmianę klimatu.
Po remoncie bedziesz miała spokoj a tak zawsze jest cos do roboty, bałagan.. W ciazy ciężej

Doris kliknij na clearance

Poziomki dobre z tymi proszkami :) ja jeszcze niestety z córka nie porozmawiam na tematy bo sie wstydzi hehe pokazałam im nagranie z porodu i SN i cc i mój syn stwierdził ze to rzeźnia

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hello

Dzisiaj piękne słońce i mam full energy. Posprzątałam, ogarnęłam papiery B i zaraz mykam do sąsiadki na kawę.
Z moją pracą to własnie trochę tak, że propozycja mega, ale myślałam, że już nigdy nie będę miała z tym nic wspólnego. No i wiem, że na początku będę miała ogromny stres. Na razi staram się nie zamartwiać na zapas, bo jeszcze umowy nie mam, więc zobaczymy.
Igor deklaruje dużą ilość dzieci.
Igor i Alicja cały czas powtarzają, że jeszcze chcą brata albo siostrę. Zobaczymy:-p
Stefaa mnie pasi po Świętach.
Ania zdrówka.
Poziomki jakbyś takie buciki namierzyła to ja też chętnie dla Młodej, byłaby zachwycona.
Mama a jak dajesz radę z najmłodszymi?
Happymama Wy jesteście taką fajną rodzinką, możesz na tym dzieciaczku nie kończyć:wink: Uwielbiam Wasze foty

uciekam
miłego

Poziomki powiedziałabym Ci wskakuj w samolot i przylatuj :D ale nie chcę Cie wkurzać :)

słodka, annaoj to się dokładnie umówimy gdzie co i jak :)

słońce wyszło i mamuśki zniknęły, gdzie Wy jesteście??

My na razie używamy wózków po dwóch moich starszych syniach, więc niech dobrze służą - co nie będzie trzeba nowego kupować.
A co do suszarki, to ja nie mam takiego sprzętu i nawet nie chcę takowego mieć - wystarczy mi pralka. A wszystko ładnie schnie na dworze, a w domku schnie też szybko na kaloryferach lub na rozstawionej suszarce w pokoju - na drugi dzień układam do szaf.

poziomki no o takim przesądzie nie słyszałam, ale skoro takowy Ty słyszałaś, to oby zakup ubranek faktycznie pomogła w płci dziecka :)

Byłam we wtorek w sądzie i takie jaja wyszły, jak berety! Stoję i czekam pod salą rozpraw, aż mnie wywołają, bo jednego adwokata się pytałam czy mam czekać czy wejść do sali, to kazał czekać na wezwanie. A byłam z mężem i z najmłodszym syniem. No i czekamy pod salą całą godzinę. Nagle rozprawa sie skończyła, wszyscy wyszli, a mnie nikt nie wzywał! Męzu poszedł do sędziego zapytać się czy jestem potrzebna, czy nie, bo ciągle czekam - a sędzia mu powiedział, że na mnie została nałożona kara w wysokości 300zł za niestawienie się an rozprawie!!! On oczy wielkie i mówi, że my siedzimy ciągle pod salą i nikt nas nie wezwał! To sędzia kazał gonić panią co mnie wezwała na świadka i jej adwokatkę - no i dopadł je przy windzie! One zaskoczone, bo jak się okazało, widziały mnie przed rozprawą, że czekam na holu, ale to nie o mnie im się rozchodziło i dlatego mnie nie wezwały! One spodziewały sie innej kobity o moim imieniu i nazwisku! Prawniczka pomogła napisać mi pismo odwoławcze o odroczenie kary i od razu złożyłam wniosek o zwrot kosztów za przejazd. W sumie to powinnam doliczyć jeszcze stracony czas i w ogóle fokt że niepotrzebnie mnie wzywali i narażali na stres , he, he ;)

reklama
Do góry