reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej ho :) ja suszarkę posiadam i kocham :) rozwiązuje dwa problemy suszenia i prasowania no i kłaków psich :) ja zawodowo nie pracuje wypadek w pracy przekreślił ma karierę he teraz zajmuje sie domem doglądam dwóch firm mój najstarszy syn przed narodzinami najmłodszego tez planował wyprowadzkę do namiotu ale listopadowa aura go skutecznie odstraszyła :) a ben zrobił niespodziankę wszystkim i przesypia noce i jest grzeczniutki wiec problemu nie ma :) ja tez stanowczo za dużo ciuchów kupuje szczególnie dziecia :) cos jeszcze miałam napisać a Poziomki super pomysł z tabsami szkoda ze nie ma dla chłopaków dałabym swojemu :) choć on taka fajtłapa narazie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Poziomki potrzebuje takie w przedziale 6-10 lat wiesz takie księżniczkowe, kiedyś były takie w primarku w ie ale teraz ponoć nie ma, a one dużo tańsze były niż u nas. Jak co to masz misje ode mnie hehe :D

słodka ja bardzo długo namawiałam M na suszarkę, zawsze było jakieś ale, aż w końcu sam zrozumiał, że to będzie super rozwiązanie. Nagle się miejsce znalazło :D odgruzowywałam komórkę trzy dni hehe. Szczerze sobie teraz życia bez, nie wyobrażam :D

mama a co to za wypadek miałaś?

Stefa uszkodziłam sobie kręgosłup przez głupotę i nie przestrzeganie przepisów bhp w skrócie ratując komuś zdrowie i życie straciłam swoje zdrowie

Mama a ile ma twoj najstarszy? Moj Dawid na wiesc o mojej ciazy pierw bez entuzjazmu ale teraz juz glaszcze brzuch przy kazdej okazji ;)

ja tez nie mam suszarki.

14 już mam zapowiedziane ze jest nas wystarczajaco :) ale z drugiej strony duża ilośc rodzeństwa działa antykoncepcyjnie córka mi mówi ze pną dzieci nie będzie miec :)

Hej
ja oczywiście wróciłam z Anglii cała i zdrowa chciała bym powiedzieć ale prawda taka że cała i mega chora :baffled: i taka epidemia poszła że Majka się rozłożyła ale dostała uczulenie od tabletek na gardło i wygląda jak by wpadła w pokrzywy :hmm:, i póki co leczymy uczulenie a gardło tak przy okazji w piątek zobaczymy co dalej, Marcela się zasmarkała ale że to mały rusek to witamina C i syrop prawoślazowy wystarczy, tylko Dawid się trzyma bo M wrócił z antybiotykiem i ze zwolnieniem :baffled:

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i póki co do Was nie dołączę bo postanowiliśmy z M odłożyć że tak powiem bobaska na przyszły rok, jeśli oczywiście góra nie ma innych planów ;-) ;) jakoś jeszcze fizycznie i psychicznie nie czuję się na siłach, poza tym remont będzie się ciągnął jeszcze pewnie przez najbliższe pół roku jak nie rok i bym się tylko wkurzała :dry:

buziaki i oczywiście nadrobię zaległości :cool2:

reklama
Do góry