reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej ho :) ja suszarkę posiadam i kocham :) rozwiązuje dwa problemy suszenia i prasowania no i kłaków psich :) ja zawodowo nie pracuje wypadek w pracy przekreślił ma karierę he teraz zajmuje sie domem doglądam dwóch firm mój najstarszy syn przed narodzinami najmłodszego tez planował wyprowadzkę do namiotu ale listopadowa aura go skutecznie odstraszyła :) a ben zrobił niespodziankę wszystkim i przesypia noce i jest grzeczniutki wiec problemu nie ma :) ja tez stanowczo za dużo ciuchów kupuje szczególnie dziecia :) cos jeszcze miałam napisać a Poziomki super pomysł z tabsami szkoda ze nie ma dla chłopaków dałabym swojemu :) choć on taka fajtłapa narazie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Poziomki potrzebuje takie w przedziale 6-10 lat wiesz takie księżniczkowe, kiedyś były takie w primarku w ie ale teraz ponoć nie ma, a one dużo tańsze były niż u nas. Jak co to masz misje ode mnie hehe :D

słodka ja bardzo długo namawiałam M na suszarkę, zawsze było jakieś ale, aż w końcu sam zrozumiał, że to będzie super rozwiązanie. Nagle się miejsce znalazło :D odgruzowywałam komórkę trzy dni hehe. Szczerze sobie teraz życia bez, nie wyobrażam :D

mama a co to za wypadek miałaś?

Stefa uszkodziłam sobie kręgosłup przez głupotę i nie przestrzeganie przepisów bhp w skrócie ratując komuś zdrowie i życie straciłam swoje zdrowie

Mama a ile ma twoj najstarszy? Moj Dawid na wiesc o mojej ciazy pierw bez entuzjazmu ale teraz juz glaszcze brzuch przy kazdej okazji ;)

ja tez nie mam suszarki.

14 już mam zapowiedziane ze jest nas wystarczajaco :) ale z drugiej strony duża ilośc rodzeństwa działa antykoncepcyjnie córka mi mówi ze pną dzieci nie będzie miec :)

Hej
ja oczywiście wróciłam z Anglii cała i zdrowa chciała bym powiedzieć ale prawda taka że cała i mega chora :baffled: i taka epidemia poszła że Majka się rozłożyła ale dostała uczulenie od tabletek na gardło i wygląda jak by wpadła w pokrzywy :hmm:, i póki co leczymy uczulenie a gardło tak przy okazji w piątek zobaczymy co dalej, Marcela się zasmarkała ale że to mały rusek to witamina C i syrop prawoślazowy wystarczy, tylko Dawid się trzyma bo M wrócił z antybiotykiem i ze zwolnieniem :baffled:

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i póki co do Was nie dołączę bo postanowiliśmy z M odłożyć że tak powiem bobaska na przyszły rok, jeśli oczywiście góra nie ma innych planów ;-) ;) jakoś jeszcze fizycznie i psychicznie nie czuję się na siłach, poza tym remont będzie się ciągnął jeszcze pewnie przez najbliższe pół roku jak nie rok i bym się tylko wkurzała :dry:

buziaki i oczywiście nadrobię zaległości :cool2:

reklama
Do góry