reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

HEJ
ja też jakiś czas temu przyceimniłam włosy ,jest to o wiele wygodniejsze niż te b.jasne co miałam ..teraz odpoczywam od fryzjerki :)
nie mam sensownego usg-bo te co są super nfz mi robi ..i nic nie daja ;/

reklama
Venice, gratuluje kobietki. Cieszę sie z dobry h wieści i oby tak dalej! :)

Doris poszukaj sobie jakiegoś spa na marzec ;)

Ja przeszłam z blond na czerwień :)

My sie zbieramy do szpitala bo mam bóle i plamienia, ktore trzeba sprawdzić.

Cześć
ach dałam radę ale lekko nie było, dwie najstarsze i Dawid poszli na komputerze grać, ta sześciolatka bardzo miła i serdeczna, co chwilę mi dziękowała że przyszłam ich pilnować i że bardzo się cieszy i tak mi cały czas opowiadała, i pokaz mody zrobiła itd :laugh2: tylko musiałam pilnować bo ciągle chciała Marcelę nosić :sorry2: Marcela jak to Marcela bawiła się a to z nią, a to sama a ta prawie czterolatka, która przy mamie jest grzeczna i słodka okazała się diabłem wcielonym :dry: zaczęła wywijać z i skakać po krzesłach, nie słuchała mnie w ogóle :dry:, obrażała się o wszystko :oo: masakra

dorota, happy
mam dokładnie tak samo, jeżdżę do miasta tego mojego byłego raz na jakiś czas, mega wyprawa całodniowa i tak mi się dobrze wraca na moją spokojną, cichą wieś, że już po drodze odpoczywam :tak:
też mam Lewiatana i taki prywatny, w którym jest dosłownie wszystko :tak: dosłownie :laugh2: fakt na pieszo to tam nie pójdę bo jakieś 2 km ale bliżej niż do miasteczka bo ten pod domem to ceny ma kosmiczne :dry: i to już naprawdę jak przydusi to idę ale prawda sjest taka że m robi zakupy po drodze a jak trzeba to jadę właśnie do tego miasteczka i tam mam dużo bo biedronkę, netto, rossmana, rzeźniki, butiki z butami, ciuchami, optyk, jubiler, aptekę i moje ulubione sklepiki z takimi pierdołkami do domu :tak: i rynek w środy i soboty :biggrin2: ale dużo czasu mi zajęło żeby się przyzwyczaić to tego że nie mam wszystkiego co chcę na zawołanie :sorry2:

POZIOMKI daj znać, trzymaj się dzielnie

ech nie mam siły więcej pisać, resztę opowiem jutro :tak:

Hej, trzymali mnie pare godzin. Podejrzewali ciaze pozamaciczna przez ten bol prawego jajnika ale na szczęście dzidzia jest na miejscu. Po scanie byłam trochę załamana bo wyszła o tydzien młodsza tzn 5-6 tydzien a od om mam 6t 3d. Nie znalazła serduszka ale i zarodek ledwo było widać ale jedt. Badania krwi pobrali i wsio ok, szyjka ok. Plamienia powoli ustają. Bardzo pocieszył mnie wynik hcg bo 6200

reklama
Do góry