reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mufinka, u nas bardzo podobna sytuaja jak u Ciebie. Tez planuje ze beda wszyscy razem w jednym pokoju bo nie chca slyszec o podziale na dwa pokoje ;). Tez mamy w planie przyszlosciowo drugie lozko pietrowe.
My tez od wrzesnia startujemy ze szkola.

Od innych mam slyszalam ze rzelom nastepuje przy trzecim. Potem juz nie ma roznicy ;)

My niestety nigdzie nie wychodzimy sami, niemamy nikogo kto moglby zostac z dziecmi

reklama
hej,

uwielbiam tą produkcję tych postów :) Czuję się jakbym czytała, najlepszą książkę:)

wpadłam się tylko przywitać, powiedzieć, że żyje, chociaż ostatnio myślałam, że umrę ;)

Poziomki cieszę się, że wszystko w porządku!

całuję brzuszki!

mufinka u mnie nie bylo zadnej roznicy pomiedzy 3 a 4,co do pokoju nie pomoge u nas maja osobno ,my wychodzimy sami od czasu do czasu mamy nianie

Hej Mufinka :p u mnie też 4 niespodzianka ....widocznie tak miało być ,tyle że 2 to nastolatkowie już....
Poziomki jak tam samopoczucie???

mmuffinka pytałaś jak z czasem, ano u mnie kruchu, od poniedziałku do piątku to jest głównie życie w biegu, ja mam troje dzieci szkolnych, więc ciągle coś, dodatkowo jeszcze dziewczyny mają szkołę tańca 2x w tygodniu, mieszkamy na przedmieściach ( że tak to ujme) więc często odbieram i wożę ich do kolegów ,koleżanek mieszkających w sąsiednich wioskach, czasem syn nie ma połączenia autobusowego więc też muszę po niego jechać itd. Odpoczywam w weekendy i dnie wolne od szkoły :p

poziomki coś tak zamilkła? daj chociaż szybko znaka że jest wszystko ok.

So Happy trzymam kciuki za wyniki, zeby dały odpowiedz.

Mmufinka chyba gdzieś Cie widziałam:)
U mnie trojka mieszka razem i prawdopodobnie bedzie czwórka bo ona nie chcą spac osobno. W tej chwili mam piętrowe łóżko z podwójnym na dole.

My wskoczyliśmy z dwójki na czwórkę odrazu, było trochę ciezko ale przetrwaliśmy. Ty masz jedno wiecej wiec spoko dasz rade. My mamy busa 9 os. Potrzebujemy to wychodzimy, musimy mec tro he czasu dla siebie.

Happy powiedzieli ze moge bez problemu. Staram sie ale wiecej stresu mnie kosztuje leżenie i patrzenie jak rujnują chałupę haha

Stefa a Ty co?!?! Wpadasz wypadasz i tydzien Cie nie ma!!
Możesz cos wskórać w spr moich suwaczkow??

Dziewczyny plamienie po 6 dniach ustało! :)
Przypomniałam sobie ze mam tylozgiecie macicy i stad ten bol pleców i pewnie problem z usg. Przynajmniej tego sie narazie trzymam.

ImageUploadedByForum BabyBoom1455480701.020355.jpg

Zrobiłam dla faceta, urodzinowy. Co myslicie??

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1455480701.020355.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1455480701.020355.jpg
    221,8 KB · Wyświetleń: 371
Poziomki !

a no widzisz taki ze mnie magik, pojawiam się i znikam :) W sprawie suwaczków napisałam, ale zero odpowiedzi. Zainterweniuje jeszcze raz :)

reklama
Do góry