reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Venice, gratuluje kobietki. Cieszę sie z dobry h wieści i oby tak dalej!
Doris poszukaj sobie jakiegoś spa na marzec
Ja przeszłam z blond na czerwień
My sie zbieramy do szpitala bo mam bóle i plamienia, ktore trzeba sprawdzić.
Doris poszukaj sobie jakiegoś spa na marzec
Ja przeszłam z blond na czerwień
My sie zbieramy do szpitala bo mam bóle i plamienia, ktore trzeba sprawdzić.
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Poziomki trzymam kciuki, koniecznie daj znać !
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki 3 maj się, czekamy na wieści
ania138
miłość w trzech wymiarach
Cześć
ach dałam radę ale lekko nie było, dwie najstarsze i Dawid poszli na komputerze grać, ta sześciolatka bardzo miła i serdeczna, co chwilę mi dziękowała że przyszłam ich pilnować i że bardzo się cieszy i tak mi cały czas opowiadała, i pokaz mody zrobiła itd tylko musiałam pilnować bo ciągle chciała Marcelę nosić Marcela jak to Marcela bawiła się a to z nią, a to sama a ta prawie czterolatka, która przy mamie jest grzeczna i słodka okazała się diabłem wcielonym zaczęła wywijać z i skakać po krzesłach, nie słuchała mnie w ogóle , obrażała się o wszystko masakra
dorota, happy mam dokładnie tak samo, jeżdżę do miasta tego mojego byłego raz na jakiś czas, mega wyprawa całodniowa i tak mi się dobrze wraca na moją spokojną, cichą wieś, że już po drodze odpoczywam
też mam Lewiatana i taki prywatny, w którym jest dosłownie wszystko dosłownie fakt na pieszo to tam nie pójdę bo jakieś 2 km ale bliżej niż do miasteczka bo ten pod domem to ceny ma kosmiczne i to już naprawdę jak przydusi to idę ale prawda sjest taka że m robi zakupy po drodze a jak trzeba to jadę właśnie do tego miasteczka i tam mam dużo bo biedronkę, netto, rossmana, rzeźniki, butiki z butami, ciuchami, optyk, jubiler, aptekę i moje ulubione sklepiki z takimi pierdołkami do domu i rynek w środy i soboty ale dużo czasu mi zajęło żeby się przyzwyczaić to tego że nie mam wszystkiego co chcę na zawołanie
POZIOMKI daj znać, trzymaj się dzielnie
ech nie mam siły więcej pisać, resztę opowiem jutro
ach dałam radę ale lekko nie było, dwie najstarsze i Dawid poszli na komputerze grać, ta sześciolatka bardzo miła i serdeczna, co chwilę mi dziękowała że przyszłam ich pilnować i że bardzo się cieszy i tak mi cały czas opowiadała, i pokaz mody zrobiła itd tylko musiałam pilnować bo ciągle chciała Marcelę nosić Marcela jak to Marcela bawiła się a to z nią, a to sama a ta prawie czterolatka, która przy mamie jest grzeczna i słodka okazała się diabłem wcielonym zaczęła wywijać z i skakać po krzesłach, nie słuchała mnie w ogóle , obrażała się o wszystko masakra
dorota, happy mam dokładnie tak samo, jeżdżę do miasta tego mojego byłego raz na jakiś czas, mega wyprawa całodniowa i tak mi się dobrze wraca na moją spokojną, cichą wieś, że już po drodze odpoczywam
też mam Lewiatana i taki prywatny, w którym jest dosłownie wszystko dosłownie fakt na pieszo to tam nie pójdę bo jakieś 2 km ale bliżej niż do miasteczka bo ten pod domem to ceny ma kosmiczne i to już naprawdę jak przydusi to idę ale prawda sjest taka że m robi zakupy po drodze a jak trzeba to jadę właśnie do tego miasteczka i tam mam dużo bo biedronkę, netto, rossmana, rzeźniki, butiki z butami, ciuchami, optyk, jubiler, aptekę i moje ulubione sklepiki z takimi pierdołkami do domu i rynek w środy i soboty ale dużo czasu mi zajęło żeby się przyzwyczaić to tego że nie mam wszystkiego co chcę na zawołanie
POZIOMKI daj znać, trzymaj się dzielnie
ech nie mam siły więcej pisać, resztę opowiem jutro
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej, trzymali mnie pare godzin. Podejrzewali ciaze pozamaciczna przez ten bol prawego jajnika ale na szczęście dzidzia jest na miejscu. Po scanie byłam trochę załamana bo wyszła o tydzien młodsza tzn 5-6 tydzien a od om mam 6t 3d. Nie znalazła serduszka ale i zarodek ledwo było widać ale jedt. Badania krwi pobrali i wsio ok, szyjka ok. Plamienia powoli ustają. Bardzo pocieszył mnie wynik hcg bo 6200
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki rozumiem Twoje zmartwienie 3 mam kciuki, odpoczywasz? Uważam na siebie
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Poziomki bedzie dobrze. Na poczatku czesto nie zgadzaja sie wymiary z om.
Podziel się: