reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dornia fajnie być w 2 trymestrze co? Już się nie myśli o poronieniu.
Ja dziś mam prenatalne.Strasznie się boję :sad:
i jeszcze noc z atrakcjami ;/

Doris :)
Venicev trzymam kciuki za usg, będzie dobrze , a co miałaś za atrakcje ?

Juz mi zaczyna ten mróz przeszkadzać. Pale na dwa fronty w centralnym i w kominku

Venice, Ty się nie stresuj prenatalnymi bo wszystko będzie dobrze. Ja robiłam też test pappa, ze względu na wiek ale żałuję, że go zrobiła, bo to tylko wyliczona statystyka a usg było prawidłowe. Nie mam jeszcze wyników z pappa ale jakoś załuję, że na niego poszłam. Daj znac od razu jak wrócisz!
Lenka, u nas dzis było -12,5 jak jechałam na badania krwi

Happy...a jak się czujesz?

Poziomki, jak masz coś fajnego, szczególnego z ciuszków niemowlęcych to daj znac, w kwietniu odkupię w razie co. Muszę tylko najpierw przejrzeć co mam po Małej :-)

Venice...jak tam?

Hej:) jaki gwar :) u nas powoli leci miałam mieć sterylizacje ale nie wyszła i w sumie nawet dobrze bo moze jeszcze jedno przybędzie :) tylko sie trochę ogarnę z towarzystwem bo jak narazie jest Kongo za sprawa bliźniaków :) bunty pełna gęba

reklama
Miłe że pytacie.
U mnie po usg -jak na nfz spoko. Wyszło że moje dziecię spore -8,4cm -a to już ostateczna norma co do prenatalnego,gdybym poszła dzien później byłoby po sprawie.
Termin wg usg 4.07. .Mała -tak to dziewczynka (na 80%) bardzo ruchliwa ,cały czas ruszała rączkami i nózkami ....Mąż urzeczony był tym widokiem....
Lenka w nocy mąż z młodym w szpitalu....dziś bylam jak zombie.
Zreszta zaraz w wyrko zmierzam.
Mama290 bunt....szkoda gadac jaki to ja mam buntownika w domu ;/

Do góry