reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Bry

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Dawno mnie tu nie było ale po powrocie do pracy czas mi się jakoś skurczył ;)

Nas tez pytają czy będziemy jeszcze się starać o córkę i strasznie mnie wkurzają takie durne pytsnia

Mi się wczoraj teście pytał kiedy córka i mi życzył córki i ze jak bym chciała to on wie jak zrobić córkę :/ trzeźwy nie był

Poziomki przepraszam bardzo .wpisz ciasto kinder pingiu to ci wyskoczy, pisze z tel wiec nie wstawię ci linka, ja akurat brałam z bloga arabeska waniliowa , a ciacho było bardzo dobre

Dzięki, jutro zrobię

Ale nam sie porobiło :/
Zgubiłam gdzieś karte do gazu, chciałam wczoraj isc i kupic a okazało sie ze gdzieś ja wcięło. Dzwonię na info po nowa a tam do 18 ( normalnie jest do 23) a dzis zamknięte bo poprawiaja łunie tel[emoji36][emoji24][emoji24][emoji24]
Bez ogrzewania i cieplej wody.. Do jutra

Poziomki no to wesoło macie ;/
Ja jutro wizyta po chorobie z młodym -tu 1 stres,bo małpa mi mało pije,w pampersie sucho...boje się żebyśmy w szpitalu nie wylądowali ...tym bardziej że ja nie mogę ;/ A 2 stres...15-usg prenatalne....ciężki dzien mnie czeka :(

reklama
Na szczęście mam elektryczny grzejnik i dzieciaki śpią w salonie.
Masakra z ta karta, niby dobre rozwiazanie ale jak wsiąknie to katastrofa

Do góry