reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dornia fajnie być w 2 trymestrze co? Już się nie myśli o poronieniu.
Ja dziś mam prenatalne.Strasznie się boję :sad:
i jeszcze noc z atrakcjami ;/

Doris :)
Venicev trzymam kciuki za usg, będzie dobrze , a co miałaś za atrakcje ?

Juz mi zaczyna ten mróz przeszkadzać. Pale na dwa fronty w centralnym i w kominku

Venice, Ty się nie stresuj prenatalnymi bo wszystko będzie dobrze. Ja robiłam też test pappa, ze względu na wiek ale żałuję, że go zrobiła, bo to tylko wyliczona statystyka a usg było prawidłowe. Nie mam jeszcze wyników z pappa ale jakoś załuję, że na niego poszłam. Daj znac od razu jak wrócisz!
Lenka, u nas dzis było -12,5 jak jechałam na badania krwi

Happy...a jak się czujesz?

Poziomki, jak masz coś fajnego, szczególnego z ciuszków niemowlęcych to daj znac, w kwietniu odkupię w razie co. Muszę tylko najpierw przejrzeć co mam po Małej :-)

Venice...jak tam?

Hej:) jaki gwar :) u nas powoli leci miałam mieć sterylizacje ale nie wyszła i w sumie nawet dobrze bo moze jeszcze jedno przybędzie :) tylko sie trochę ogarnę z towarzystwem bo jak narazie jest Kongo za sprawa bliźniaków :) bunty pełna gęba

reklama
Miłe że pytacie.
U mnie po usg -jak na nfz spoko. Wyszło że moje dziecię spore -8,4cm -a to już ostateczna norma co do prenatalnego,gdybym poszła dzien później byłoby po sprawie.
Termin wg usg 4.07. .Mała -tak to dziewczynka (na 80%) bardzo ruchliwa ,cały czas ruszała rączkami i nózkami ....Mąż urzeczony był tym widokiem....
Lenka w nocy mąż z młodym w szpitalu....dziś bylam jak zombie.
Zreszta zaraz w wyrko zmierzam.
Mama290 bunt....szkoda gadac jaki to ja mam buntownika w domu ;/

Do góry