reklama
halina1982
Fanka BB :)
Bry
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Dawno mnie tu nie było ale po powrocie do pracy czas mi się jakoś skurczył
Nas tez pytają czy będziemy jeszcze się starać o córkę i strasznie mnie wkurzają takie durne pytsnia
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Dawno mnie tu nie było ale po powrocie do pracy czas mi się jakoś skurczył
Nas tez pytają czy będziemy jeszcze się starać o córkę i strasznie mnie wkurzają takie durne pytsnia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
So Happy mnie ilością dzieci nie przestraszysz
Lenka chłopy to jednak głupie sa:/
Lenka chłopy to jednak głupie sa:/
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lenka ja wciąż czekam na ten przepis !!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dzięki, jutro zrobię
Ale nam sie porobiło :/
Zgubiłam gdzieś karte do gazu, chciałam wczoraj isc i kupic a okazało sie ze gdzieś ja wcięło. Dzwonię na info po nowa a tam do 18 ( normalnie jest do 23) a dzis zamknięte bo poprawiaja łunie tel[emoji36][emoji24][emoji24][emoji24]
Bez ogrzewania i cieplej wody.. Do jutra
Ale nam sie porobiło :/
Zgubiłam gdzieś karte do gazu, chciałam wczoraj isc i kupic a okazało sie ze gdzieś ja wcięło. Dzwonię na info po nowa a tam do 18 ( normalnie jest do 23) a dzis zamknięte bo poprawiaja łunie tel[emoji36][emoji24][emoji24][emoji24]
Bez ogrzewania i cieplej wody.. Do jutra
Poziomki no to wesoło macie ;/
Ja jutro wizyta po chorobie z młodym -tu 1 stres,bo małpa mi mało pije,w pampersie sucho...boje się żebyśmy w szpitalu nie wylądowali ...tym bardziej że ja nie mogę ;/ A 2 stres...15-usg prenatalne....ciężki dzien mnie czeka
Ja jutro wizyta po chorobie z młodym -tu 1 stres,bo małpa mi mało pije,w pampersie sucho...boje się żebyśmy w szpitalu nie wylądowali ...tym bardziej że ja nie mogę ;/ A 2 stres...15-usg prenatalne....ciężki dzien mnie czeka
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Na szczęście mam elektryczny grzejnik i dzieciaki śpią w salonie.
Masakra z ta karta, niby dobre rozwiazanie ale jak wsiąknie to katastrofa
Masakra z ta karta, niby dobre rozwiazanie ale jak wsiąknie to katastrofa
Podziel się: