dziewczyny a może któraś chce się przyłączyć do wakacyjnego wypadu
nad morze ??
lenka chłopaki byliby zachwyceni oj juz widzę radość adriana
Kate Ania..
jestem na TAK
P
Jak zostaliśmy ostatnio w domu tylko z Jagoda bo cała reszta w placówkach to oszaleć z nią mozna było.
mam to samo
ręce opadają na Twojego chłopa
mój też miał kiedyś taką samą logikę tyle że robił od rana do nocy ale całe szczęście poukładało mu się z wiekiem w głowie, no i zdrówko trochę siadło więc chcąc nie chcąc musiał przystopować z pracą i więcej w domu pobyć, no ale żeby się ruszył to trzeba go opr raz na jakiś czas
jedno za co muszę go pochwalić to ma super podejście do Marceli i bez problemu ją usypia, wiem że sam przy tym odpoczywa ale dobre i to
ale fajne farby macie
mama jestem bardzo ciekawa tego dywanu co robisz :-)
a u mnie Marcela ma gorączkę
od rana mi się nie podobała a jak jej zmierzyłam o 14 to 38,6
teraz wiem dlaczego tak buczała cały dzień, a teraz śpi na moich kolanach a ja piszę jednym malcem
zmyliło mnie że czoło miała zimne tylko skronie i policzki rozpalone, dokładnie jak Dawid bo Majka ma że tak powiem normalnie
M miał prosto z pracy jechać na zebranie do Dawida a samochód mu padł i dopiero jedzie do domu, przyjechali kumple i mu pomogli pchać. Jeszcze ich policja zatrzymała i spisała bo myśleli, że kradną samochód
ci to już niech lepiej nie myślą
ach no i rano spóźniliśmy się na autobus
ale że nas widział to czekali na przystanku a dzieci dobiegły, ach już mogli się zatrzymać jak nas mijali ale dobre i to. Pani co rano z nimi jeździ wiedziała że ja już sama od dzisiaj z trójką więc nawet mówiła Majce i Dawidowi żeby się nie martwili bo poczekają
no cóż jutro najwyżej pójdą sami jak mi się mała rozłoży
kate u mnie już tylko tak delikatnie śniegu jest na polach, tyle że ładnie wygląda i nic więcej
jeszcze Wam chciałam popisać ale jedną ręką to mi ciężko i boli więc reszta w kolejnej odsłonie