reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki właśnie Tuplas kiedyś noga ?
Aniu to zdrowka i oby nic innego sie nie wyklulo .
Fakt bałam sie jak sobie m poradzi ,przy porodzie było łatwiej bo była moja mama
A teraz jestem w szoku ,m jest sam i jeszcze do pracy na 6/7 godzin chodzi . Fakt przed szpitalem zorganizowalam mu gdzie mają być dzieci i przez tel też to kontroluje ,ale w domu radzi se znakomicie ,Myslalam ze będzie o wiele gorzej a tu szok pozytywny .
Dzis ordynator mówił ze w czwartek do domu ,a jak zapytałam o jutrze to mówił ze zobaczymy .
Jutro m jedzie sam z oliwka do katowic po hormon , zobaczymy jak tam sobie sam poradzi .
Aniu to zdrowka i oby nic innego sie nie wyklulo .
Fakt bałam sie jak sobie m poradzi ,przy porodzie było łatwiej bo była moja mama
A teraz jestem w szoku ,m jest sam i jeszcze do pracy na 6/7 godzin chodzi . Fakt przed szpitalem zorganizowalam mu gdzie mają być dzieci i przez tel też to kontroluje ,ale w domu radzi se znakomicie ,Myslalam ze będzie o wiele gorzej a tu szok pozytywny .
Dzis ordynator mówił ze w czwartek do domu ,a jak zapytałam o jutrze to mówił ze zobaczymy .
Jutro m jedzie sam z oliwka do katowic po hormon , zobaczymy jak tam sobie sam poradzi .
ania138
miłość w trzech wymiarach
stefaa mam ale nie chcę się tu przepisać bo ta "moja" dr jest dobra i zna moje dzieciaki i wie co i jak leczyć u nich
daje jej nurofen forte co 6 godzin i tak po 45 minutach gorączka spada, humor ma, apetyt też, właśnie dorwała ciastko więc wstrzymam się do jutra, ja to jak mam iść do przychodni to niczym diabeł do kościoła, że tak powiem brrrrr jak juz widzę że nic sama nie wskóram to idę
ja tak miałam jak mój odkurzacz chwytał bo środek odkurzyć to nawet dziecko potrafi a że wydmu****e kłaki z pod kanapy i szafek to już nie widzi, ale stałam nad nim i powtarzałam "nie tylko rynek, uliczki też" i efekt jest już umie ;-)
daje jej nurofen forte co 6 godzin i tak po 45 minutach gorączka spada, humor ma, apetyt też, właśnie dorwała ciastko więc wstrzymam się do jutra, ja to jak mam iść do przychodni to niczym diabeł do kościoła, że tak powiem brrrrr jak juz widzę że nic sama nie wskóram to idę
ja tak miałam jak mój odkurzacz chwytał bo środek odkurzyć to nawet dziecko potrafi a że wydmu****e kłaki z pod kanapy i szafek to już nie widzi, ale stałam nad nim i powtarzałam "nie tylko rynek, uliczki też" i efekt jest już umie ;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Muszę sie Wam pochwalić!!!
Poczułam dzis kopniaki od zewnątrz
A Jaga chce na kibelek siadać
Dziewczyny ja typie ale to tylko awantura sie kończy a tym ze chce go wywalać z domu.
Ja podaje przeciwgorączkowe najwcześniej powyżej 38,5 ale jeżeli dziecko dobrze sie czuje to nic. Temperatura po to jest zeby zwalczać infekcje i czesto sama załatwia sprawę. My jesteśmy w Uk 15 miesięcy i dzieciaki jeszcze ani razu nie były u lekarza.
Tak apropo to Jaga ma 38,3 :/
Mama a dywanik z koszulek robisz? Czy z kupnego? Okrągły? Ja robiłam takie koszyki
Dorota trzymam kciuki za wyjście
Stefa jeśli o "to" chodzi to chce częściej
Poczułam dzis kopniaki od zewnątrz
A Jaga chce na kibelek siadać
Dziewczyny ja typie ale to tylko awantura sie kończy a tym ze chce go wywalać z domu.
Ja podaje przeciwgorączkowe najwcześniej powyżej 38,5 ale jeżeli dziecko dobrze sie czuje to nic. Temperatura po to jest zeby zwalczać infekcje i czesto sama załatwia sprawę. My jesteśmy w Uk 15 miesięcy i dzieciaki jeszcze ani razu nie były u lekarza.
Tak apropo to Jaga ma 38,3 :/
Mama a dywanik z koszulek robisz? Czy z kupnego? Okrągły? Ja robiłam takie koszyki
Dorota trzymam kciuki za wyjście
Stefa jeśli o "to" chodzi to chce częściej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki dzieki :-).
Gratuluję kopniaczkow i zdrowka dla Jagny
Gratuluję kopniaczkow i zdrowka dla Jagny
M
mama290
Gość
Poziomki pleciesz warkocz ze szmat I pozniej recznie sie to zszywa ale w planach mam taki z kulek filcowych tylko ciagle brak czasu zeby sie zabrac za filcowanie z koszulek tez robilam I z starych dzinsow u nas spadl snieg heheh rano ale juz go nie ma ogolne zamieszanie bo wszytscy mysleli ze wolne od szkoly a tu dupa bo szkoly otwarte no ale nic cos czytalam o wedzidelku u ktorejs z was moj syn mial podciete a pozniej zaczol gadac I tak do tej pory nawija my tez zadko chorujemy moze to klimat nie wiem czemu w sumie dzisiaj mam pnanmalarza I nie wiem jakiej on farby uzywa bo tak smierdzi ze mnie zaraz zemdli fujj ale juz jest postep bo zostanie tylko podloga oczywiscie jutro:-) no bo jakby mialo byc inaczej nie spieszy sie im a ja siedze na syfie calym w kuchni I musze ie prosic zeby skozystac z wlasnej toalety ja na moego emka to mam sposoby bo inaczej to by nie dalo rady raz na jakis czas tupne noga a jak juz tupne to nie ma zmiluj ja juz chce lato pieluchy susze w domu I takie szare I wania ehhh
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mama wiem jaki pochwal sie jak skończysz
Jaki to ten z kulek masz jakies foto ??
U nas śniegu co kot napłakał a właściwie to juz nie ma
Jaki to ten z kulek masz jakies foto ??
U nas śniegu co kot napłakał a właściwie to juz nie ma
M
mama290
Gość
Round Mixed Green Felt Ball Rug | Cult UK taki
ja jestem po porannej dawce milosci mojej matki jak mi sie cisnienie podnosi to odrazu wiem ze zyje:-)
ja jestem po porannej dawce milosci mojej matki jak mi sie cisnienie podnosi to odrazu wiem ze zyje:-)
mamartusia
Fanka BB :)
mammartusia gdybyś musiała odsniezyc auto w minusowej temperaturze szybko byś za śniegiem przestała tęsknić , chociaż nie powiem zima jest piękna ale tylko na weekend i w górach moje miasto może omijać zdrowiej i przytul za mnie też twojego babla
piękne zdjęcia na fb jestem pod wielkim wrażeniem umiejętności
dziękuję Aniu. przyznam że to mój maż taki jest zdolny - ale ja musze nad nim stać i go gonić żeby cokolwiek zrobił lub dotrzymał terminów - w związku z czym on zbiera "achy i ochy" pochwały a mnie sie najgorsze trafiło...
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mama Cudo!!!!
Ja dostałam z rana zjeby bo moja matka wsadzili do suszarki termiczne koszulki M i z rozmiaru XL sa M
Ja dostałam z rana zjeby bo moja matka wsadzili do suszarki termiczne koszulki M i z rozmiaru XL sa M
Podziel się: