reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki oj tam niech schudnie bedzie nosil M rozmiar:-) ale odnosnie prania I suszenia moj mowi ze sie nie moze dopiac w spodnie (jest bardzo szczuply) I to pewnie moja wina bo cos popoierdzielilam w parniu :-D dywan jest bardzo ladny I mozna go zrobic w 100 z prawdziwej welny wiec bedzie cieply musze sie zabrac bo mnie 3 Zima zastanie jak go zrobie

reklama
hej
Dorota ja mysle ze jak facet musi sie zajac domem bo nas nie ma to potrafi, i niema co byc w szoku bo
my to robimy codziennie, pracujemy, wychowujemy dzieci, gotujemy, sprzątamy i całą reszta i dla każdego to jest normalne,
mama śliczny dywan
poziomki gratuluje kopniaczków, piękne uczucie
Ania miałam kiedyś pytać, Ty wracasz do pracy po macierzyńskiem? czy zostajesz na wychowawczym,
daleko teraz bedziesz mieć do pracy?

Mama a miałby z czego hahaha bo on po każdej ciazy grubszy :D

Masz gdzieś przepis na taki dywanik? Ciekawa jestem jak to sie robi:)

Kate piękne i nareszcie inni mogą poczuć

no i wracam z super wypadu . .. wrrr zapakowalam trójce dojechaliśmy założyliśmy narty - znaczy ja dzielnie zakladalam - kupiliśmy karnet 3 zjazdy i Damian się zlal!!!

taki podekscytowany ze ponoć trzymal od wyjścia z domu ale ani razu nie powiedział ze chce... nic pozostało nam tylko wrócić, jak mi nerwy zejdą to może wrócimy jutro chociaż wątpię że mi przejdzie złość..

Poziomki no wlasnie nigdzie nie widzialma jak to sie robi ale mam taki pomysl zeby majpierw narobic kulek a pozniej je jakims sznurkiem zszyc

Halina mieszkam od Wisły w stronę Katowic około 40km

ja bym to na gorącym kleju zrobiła ten dywan hihi

reklama
Do góry