reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa ja uwielbiam bałkany, w zeszłym roku byliśmy w Czarnogórze i też było super, inaczej niż w Chorwacji ale widoki boskie :)

Wolne popołudnie? He jest coś takiego? Hi hi żartuje dla mnie dzieci nie są przeszkodą, zawsze mogę z mężem zostawić urwisy i wyskoczyć z koleżankami na kawę, czasem młodych zostawiamy z dziadkami i możemy gdzieś wyjść, nie narzekam a bez nich byłoby strasznie nudno

reklama
hej
poziomki OMG jakie arcydzieło
Stefa na Sląsku byłam z M, to nie miałam dużo wolnego czasu, a jak bym się z Tobą i Annaojcke spotkała
to chwile by zeszło, M miał jakieś załatwienie a pózniej wyruszyliśmyu na zakupy, byliśmy w Fasion House
Dorota jak po wizycie?
mamartusia co u Was słychać?

my do pomocy do dzieci nie mamy nikogo z rodziny, mamy niania która jest cudownym człowiekiem i zawsze na
nią możemy liczyć, na najstraszym tez moge polegać
maluchy mi zaczeły kaszleć, idziemy zaraz do lekarki najmłodzy obudził się 10 minut temu a poszedł sapć wieczorem porzed 20

Hej
poczytałam i teraz z pamięci spróbuję popisać :-p

oczywiście muszę zacząć od OMG aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KATE GRATULACJE!!!!!!! no jestem ciekawa co tam zmajstrowaliście tym razem :tak: pozytywnie zazdroszczę :zawstydzona/y::cool2:

dorota całe szczęście że z lilką już lepiej :tak: oby do domu, Twój M to ma teraz takie "tata sam w domu" tylko na koniec nie dostanie 15tyś :dry:;-)
doris :-) nie poddawaj się, mam koleżankę, która 5 lat się starała o drugie i nic, cuda wianki wymyślała, chodziła na konsultację i wszystko ok a jak nie mogła zajść to nie mogła. Od końca listopada jej mama jest umierająca :-( i ona skupiła się na niej a nie na ciąży i........ jest w około 9 tygodniu :tak::-D największą przeszkodą jest zawsze psychika niestety. Buziam
Poziomki no no brzusio cacy ale jak to stefka napisała teraz jest śliczna po porodzie będziesz gruba ;-):laugh2:
piękne dzieło, zdolne artystki, faktycznie słowami nie dało by się tego opisać :sorry: farby super kolory, ciekawe jak zareagują

stafa ale zazdroszczę gór, M mnie namawia żebyśmy w feriowy weekend się wybrali i może o Was zahaczyli :tak: tylko mnie przeraża taka daleka droga ale ciągnie mnie ciągnie mmmmmm te widoki

no i co dalej hmmmmmm

misiarka super że się pojawiłaś, jak moja mała daje czadu, bo ta jest najbardziej "czadowa" ze wszystkich moich, to sobie myślę o Tobie że masz to razy dwa i nie raz współczułam i zastanawiam się jak Ty dajesz radę :sorry:
Ja też dałam radę z biegunką w domu choć był moment zwątpienia ale jak tylko pomyślę o szpitalu to mnie wykręca

No ja mam podobnie i z wiekiem wiecej cierpliwosci, nam tez bylo dobrze z odchowana juz trojka, ale reraz mhhh ilez radosci wnioslo to male stworzenie no szok ! Az chce sie wiecej :tak:
ja czuję podobnie, jeśli nie tak samo :tak:

no cóż moja mała terrorystka wstała więc później napiszę co u mnie i wyglądała pierwszy poranek bez M - bo już do pracy wrócił :eek:

Aniu no to obys bez M sie ogarnęła :-).
No 15 tys przydałoby sie :-).

Po wizycie niby bez zmian ,poprawa jest i jedyne co sie dowiedziałam sie ze może środa ,czwartek wyjdziemy ,ale to sie oczywiście okaże .

czesc dziewczyny
jak tu wesoło i gwarnie
super
dorota dobrze ze jest poprawa i widoki na wyjscie do domu

u mnie m juz kolejnego dziecka na bank nie chce, a ja coz , jeslu by tylko myslec tak sentymentalnie to tak, a jesli wziąc to na zdrowy rozum to nie, ja jestem sama, wszedzie chłopkaow musze wozic, gdybym był mały babel to z zajeciami pozaszkolnymi chłopcow, nie dałabym rady ich wiozic, zreszta ogarnąć dom ogród krowy nie , nie dałabym rady, nie zarzekam się ze njuz nigy bo zycie roznie sie układa

doris ja trzymam za ciebie mozno kciuki, no niestety głowa nie pomaga w staraniach a jak tu nie mysleć, ale jeszcze się uda, musi się udac

poziomki toz to arcydzieła , ale agentki z dziewczyn, a myslisz ze jak pomalujesz sciany to nie bedą już po nich pisac:-D, a brzusio cudny, pogłaskaj ode mnie

ja dzis po dentyscie, ósemka wyrwana, raz dwa i po krzyku, choć znieczulenie jeszcze trzyma więc się okaże jak będzie jak pusci

stefa to iwdze ze plany maice niezle

dziewczyny a może któraś chce się przyłączyć do wakacyjnego wypadu :) nad morze ??

lenka chłopaki byliby zachwyceni oj juz widzę radość adriana :)
Kate Ania..

witam sie z kawą i zapaleniem oskrzeli - maskara :crazy::crazy::crazy:. ale wcinam sobie raffaello... :rolleyes2:

poryczałam sie po tych waszych opisach!!! śnieżek, słońce , sanki - to jest jedyne za czym tutaj tęsknię. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Poziomki - ty samych "picassów" hodujesz. :-D:-D
piękne kolory wybraliście - myślę że będzie super wyglądało. :tak::tak:

Stefa - poaliło mnie "a co z wolnym popołudniem?" :-D:-D:-D:-D

my z Mike'im dziś mamy napięty plan dnia - starszaki w szkole a my załatwiamy telefony a potem leżymy pod kołderką i sie przytulamy.:rolleyes:

Pierwszy oszolomczy szał juz minął wiem mam nadzieje ze nowe ściany zostaną ładne, przynajmniej na jakiś czas.

Mama to ze bym wydzielila ścianę nic by nie dało :( a tez myslalam o tej farbie jak tablica -super sprawa.

Mamartusie zdrowiej szybko

Dorota życzę aby w środę do domu&&

Ja dopiero teraz mam mamę i faktycznie pożytek z niej mam ale ten najgorszy okres kiedy dzieciaki były małe szczegolnie bliźniaki a M tygodniami lub miesiącami poza domem a do jakiejkolwiek rodziny 100km .. No cóż nie było łatwo ale nie narzekałam.

Jak zostaliśmy ostatnio w domu tylko z Jagoda bo cała reszta w placówkach to oszaleć z nią mozna było.

Dorota gdybym czekała na M to bym nawet śmieci nie miała wyniesionych..

Martusia mi nie tekno za sniegiem:-)ale dzieci mi szkoda ja sama jestem przez pol dnia z chlopakami I czasem mi sie nudzi jakbym sprowadzila swoja matke to wiekszy byl by problem niz pozytek z niej my sobie swietnie rade dajemy sami Poziomki mi sie jeszcze podoba ta farba co mozna magnesy przyczepic do sciany ale juz tak na zas pokoj chlopcow pomalowalismy farba zmywalna zreszta ja juz nie moge sie doczekac na ten gaz najchetniej juz bym zaczela tam urzadzac mam w planach uszyc im namiott tippe I powoli plote dywan ze szmatek

reklama
ja mam ścianę pomalowana ta farba tablicowa i magnetyczna w kuchni, wszystko fajnie ale jak to scieramy to jest masakra na 6 razy i z wymieniana woda , magnes sprawdza się lepiej :) teraz kartkę magnesami przyczepiona żeby po niej pisali :)

mam wielki dylemat z wyborem piekarnika do zabudowy, help me !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry