hej
czarna rozpacz u mnie bo gołębie nie wróciły :-( w dzień kręciły się nad domem i siedziały na dachu u sąsiadów ech dzieci a bardziej Majka załamana :-(
Z Marcelką wygląda że lepiej
dr powiedziała że chyba najgorsze za nami, dała receptę na nifuroksadyd na wszelki wypadek i dała wytyczne, dzisiaj tylko dwie luźne i jedna już lepsza
dicoflof kropelki działa czyli wart ceny bo 5ml kosztuje 30 zł
ania ja nienawidzę gołębi, tylko srają blehh moj tesciu miał na szczescie miał
ja jeszcze nie wiem ale one naprawdę były śliczne ech może wrócą
hej
poziomki młodzi wczoraj dzielnie u dentysty wytrzymali, straszy zrobił 2 zęby, mały fluor ale jak na niego to i tak dużo,
później w 2 urz dach bylismy i byli grzeczni, myslałam ze bedzie gorzej i udało mi się wczoraj dostać do okulisty
z najmłodszym, chciałąm mu oczy sprawdzić bo ja mam asygmatyzm, na szczeście oczy zdrowe
ania matko ile Ty już masz zwierząt, kury, 4 koty, gołębie, psy coś jeszcze?
gratki dla dzielnych chłopaków
ostatnio Majka liczyła ale nie pamiętam więc: 4 koty, 3 psy, 2 świnki morski, 10 kur i było 6 gołębi ale nie wróciły jeszcze
witam
relaksuje się właśnie z kawą :-)
Ania niezłą akcję mieliście. Fajnie, że się dzieciakom tak w szkole spodobało. W ogóle widać, że dobrze Wam tam:-):-) Jak Marcelka?
miłego dzionka
Oby nie prędko taka akcja sie powtórzyła brrrr
No naprawdę ogromna ulga że taki im tam dobrze
i nam też, zawsze marzyłam o domku na wsi więc co mam narezkać że marzenie się spełniło ;-)hihi
Marcelka wygląda na to że lepiej
dosłownie uzbierało, bo 1 pies i kury przygarnięty po poprzedniej właścicielce, 2 koty od koleżanki przygarnęłam a gołębie dzieci od kolegi hihi schronisko niedługo otworzę ;-)
jak głowa, współczuję
dorota ale współczuję Lilce zastrzyków :-( taka mała dupka :-( a jak jej kupa bo mojej pomógł dicoflor krople, drogi bo 5ml 30 zł ale podziałał więc warty a że i tak tylko 30 dni może być otwarty to dam cały
poziomki dokładnie ten trzaski drzewa i taki romantyczny klimat mmmmmm znam to tylko z filmów ale zawsze mi się marzył
ech żeby tylko "wojtusia" za szybko nie było ;-);-)hihi
remonty, remonty brrrr mnie czeka na wiosnę mega remont, bo wyobraźcie sobie, że dom nam za mały
hihi w dupach nam się poprzewracało
a poważnie tak nas wnerwia przechodnia kuchnia, że trzeba kuchnę dostawić a z tej zrobić korytarz i łązienkę powiększyć bo ta jest okropnie ciasna
no i wc oddzielić bo mała dama roścnie i kolejki się tworzą jak zajmie
a co to będzie później, aż strach pomyśleć