reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ania s gołębie do domu czyli kolegi nie wróciły? One powinny byc przez jakiś czas w klatce zeby zrozumiały ze tu jest ich dom.
Cieszę sie ze z Marcelka lepiej
Dom do mieszkania ma sie nijak rozmiarowo. 50m mieszkania to juz cos ale domu to nic. Nam tez sie poprzewracało haha mamy 4 sypialnie i salon i tez ciasno ale na szczęście mamy 2 łazienki
Cieszę sie ze z Marcelka lepiej
Dom do mieszkania ma sie nijak rozmiarowo. 50m mieszkania to juz cos ale domu to nic. Nam tez sie poprzewracało haha mamy 4 sypialnie i salon i tez ciasno ale na szczęście mamy 2 łazienki
M
mama290
Gość
Poziomki mozna wyrwac okazje ale domy w kompletniej ruinie my mamy po starszej babce to jedna wielka bomba przed name jeszcze kilka remontow I juz mnie mdli ja nie lubie mieszkan ja musze miec dom my mamy 3 sypialnie ale beda jeszcze 2 tzn jak sie wybuduja :-) a I nie wazne ile bym miala przestrzeni jestem w stanie wszystko zagracic:-) im czesciej sie przeprowadzam tym mam wiecej rzeczy co do lazienki to pan hydraulic strzelal oczami I wogole poszedl a pod wanna cieknie jutro klada gladz po jutrze plytki I podloga I koniec ja juz maluje koszyki bo mi sie bialego zachcialo co prawda lazienka bedzie miec zielone sciany ale wszytsko inne biale jeszcze tylko musze uszyc wklad do pojemnika na brudne ciuchy I juz
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mana ha z kazda przeprowadzka mam coraz mniej rzeczy remonty przed Toba ale remontujecie swoje a to co innego
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Część widzę ze remonty na tapecie :-).
Aniu wieś ci służy :-). Gołębi nie lubie ,ale Tobie życzę aby Twoje do domu wróciły :-).
My od wieczora w szpitalu tzn ja z lilianka bo dostała duszności :-(, diagnoza oskrzelowe zapalenie płuc czy jakoś tak i duszności . Dostaje antybiotyk dozylnie i steryd dozylnie i inhalacje ja z berodualu robie .
Mnie też coś zaczyna chorobsko brać .
Jutro i w piątek dzieci do szkoły a m do pracy od 8 do 15 no i po dzieci ,w sobotę i następny tydzień sasiadka ma nam brać dzieci także pomoc mamy i musimy jakoś dac radę
Aniu wieś ci służy :-). Gołębi nie lubie ,ale Tobie życzę aby Twoje do domu wróciły :-).
My od wieczora w szpitalu tzn ja z lilianka bo dostała duszności :-(, diagnoza oskrzelowe zapalenie płuc czy jakoś tak i duszności . Dostaje antybiotyk dozylnie i steryd dozylnie i inhalacje ja z berodualu robie .
Mnie też coś zaczyna chorobsko brać .
Jutro i w piątek dzieci do szkoły a m do pracy od 8 do 15 no i po dzieci ,w sobotę i następny tydzień sasiadka ma nam brać dzieci także pomoc mamy i musimy jakoś dac radę
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
zasiadłam właśnie na chwilkę z kawą, zobaczymy czy Młody pozwoli matce poklikać:-) Chwilowo zajął się odkurzaczem. Jutro ostatni dzień szkoły i ferie. Igor wyjeżdza w sobotę, więc tydzień nerwów przede mną, a w zasadzie to pewnie dwa, najpierw będę się denerwowała jak on tam, a potem przez tydzień on mnie będzie nerwował;-)
Mamartusia zdrówka, mam nadzieje, że już Ci lepiej. Jak Mike?
Lenka już na szczęście tylko czasem pobolewa, ale od niedzieli nie jem przeciwbólowych, więc idzie ku lepszejszemu.
Ania gołębie mogły wrócić na poprzednie miejsce.
Poziomki faktycznie duże już dziewczyny.
Dorota zdrówka dla Lili. A może Twoi rodzice mogliby się zająć Oliwką i Alanem?
uciekam z Młodym na spacer i po Igora. Miał dzisiaj bal, ciekawe jak się bawił.
zasiadłam właśnie na chwilkę z kawą, zobaczymy czy Młody pozwoli matce poklikać:-) Chwilowo zajął się odkurzaczem. Jutro ostatni dzień szkoły i ferie. Igor wyjeżdza w sobotę, więc tydzień nerwów przede mną, a w zasadzie to pewnie dwa, najpierw będę się denerwowała jak on tam, a potem przez tydzień on mnie będzie nerwował;-)
Mamartusia zdrówka, mam nadzieje, że już Ci lepiej. Jak Mike?
Lenka już na szczęście tylko czasem pobolewa, ale od niedzieli nie jem przeciwbólowych, więc idzie ku lepszejszemu.
Ania gołębie mogły wrócić na poprzednie miejsce.
Poziomki faktycznie duże już dziewczyny.
Dorota zdrówka dla Lili. A może Twoi rodzice mogliby się zająć Oliwką i Alanem?
uciekam z Młodym na spacer i po Igora. Miał dzisiaj bal, ciekawe jak się bawił.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej Laseczki
Dorota jak u Was?
Annaoj jak bal?
Jagoda prawie dogoniła siostry, tak naprawdę chodzą w jednych ubraniach
Najadlam sie strachu przedwczoraj bo o mal nie zemdlałam. Na szczęście byłam w domu. Od tamtej pory czuje sie słabiej. Chciałam isc po wyniki krwi a zadzwonili do mnie żebym jeszcze raz na pobranie przyszła. Albo próbka zła albo wyniki takie złe ze musza sie upewnić hahaha
Dorota jak u Was?
Annaoj jak bal?
Jagoda prawie dogoniła siostry, tak naprawdę chodzą w jednych ubraniach
Najadlam sie strachu przedwczoraj bo o mal nie zemdlałam. Na szczęście byłam w domu. Od tamtej pory czuje sie słabiej. Chciałam isc po wyniki krwi a zadzwonili do mnie żebym jeszcze raz na pobranie przyszła. Albo próbka zła albo wyniki takie złe ze musza sie upewnić hahaha
M
mama290
Gość
Poziomki trzymaj sie czytalam ostatnio o souk z burakow ze niby dobrze poprawia morfologie ale ja nie wiem czy dalabym rade wypic wczoraj zamowilam sobie mase ksiazek taki prezencik na urodziny:-) a dzisiaj puscilam 200 na ali nawet nie zagladam jaki mam stan konta:-) plytki sie klada I obudowa wanny heheheeh dobrze ze moj tego nie robi bo bylby rozxwod jak nic
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mama wiem ale wole jeść buraki bo soku nie ruszę:/ jem ciemne mięso, buraki, zielone ale mo do 9 miesiąca nic nie pomoże taki moj urok.
Jz puściłam sporo kasy na materiały bobodkrylam tania stronkę bede szaleć!!
Jedziemy dzis pasxport Gabi wyrobić, przyjechał konsul do bas na 2 dni to trzeba wykorzystać.
Jz puściłam sporo kasy na materiały bobodkrylam tania stronkę bede szaleć!!
Jedziemy dzis pasxport Gabi wyrobić, przyjechał konsul do bas na 2 dni to trzeba wykorzystać.
reklama
M
mama290
Gość
Poziomki ja tez mam zawsze anemie I niskie cisnienie w ciazy taki urok ja tez musze zrobic chlopaka paszporty ale robie angielskie nie mam nerwow na polskie:-)
Podziel się: