reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Melduje sie z kanapy,
Dziewczyny smarkato-kaszlace mam nadzieje ze nic poważnego z tego sie nie wykluje.

Ja nadal nie w formie mimo ze pierwszy trym za mna:/

Prezenty juz prawie skompletowane i zostaje czekac na święta. Jakoś w tym roku nie mam nastroju:(

Buziaki dla Was

reklama
te dni tak pędzą nie wiem w co ręce wkłożyć :tak:
dzisiaj ostatni dzień szkoły więc będzie trochę luzu.

Poziomki i wiadomo już kto jest mieszkańcem brzucha?

Ja również sie melduje ,zapracowana też jestem a do tego Lili chora od nocy ,niestety Oskrzela i zastrzyki :-(, komplikuje mi to kilka spraw bo w środę kontrol u pediatry i do tego czasu Lili w domu ,z wyjątkiem pojechania przez weekend na zastrzyk a od poniedziałku lepiej bo pielęgniarka do nas przyjdzie .

Pozdrawiam serdecznie

hej dziewczyny

naszło mnie dzis ,żeby tu do was zajrzeć i coś skrobnąć:) w zasadzie jak wpadłam wir pracy i obowiązków to przepadłam....nawet za bardzo nie podczytywałam:-(
u nas wszytsko dobrze, w pracy dobrze, dzieciaki rosną zdrowo, Kacperek to juz taki mały fajny chłopczyk, no nie ma co narzekać poza tym że jestem totalnie wyczerpana tym wszytskim i nawet nie zamierzam domu pucować na świeta, po prostu mi sie nie chce, najchętniej to bym gdzies wyjechała....

Mamartusia moje ogromnie gratulacje, tak się cieszę twoim szczęściem kochana
poziomki też zaszalałaś, mam nadzieje,że będzie chłopczyk:)

ja to mam ciążofobie ale wiecie znajomi nam dokuczają,kiedy będzie czwarte a mój mąż na to UWAGA- jak będzie to też się wychowa. mnie dosłownie zamurowało:-D

Dorota 1234.....jak oliwka ze spaniem?

to tak w skrócie, wypadłam z obiegu i nie wiem co u was nawet słychać:-(ale wszytskie mocno ścikam

dorota biedna Lili, zdrówka dla niej, i to jeszcze przed swiętami

marta oo dawno Cię nie było, dobrze że wsyzstko się układa, ja też jestem zdania, że jakby co to się wychowa,

zrobiliśmy dzisiaj domek z piernika, mam nadzieję że wytrzyma do świat
Toemk od wczoraj szaleje, po prsotu masakra, chyba brakuje mu szkoly

hej Lenka
wow doek zpiernika musi byc sliczny
ja z dzieciakami siędze do 7 stycznia, ciekawe czy nie oszaleje:cool:
mam dzis luzik, bo mąż zasnął w norbertem i nikt nikt ode mnie nie chce fajnie co?:)

hej hej,
powiem szczerze że pierwszy raz w życiu NIE OGARNIAM! to dlatego że naprawdę większość czasu nic nie robie tylko siedzę i przytulam Mike'go.

Lenka - przybij piątkę - ja też robiłam z dziećmi pierniki i domek kilka dni temu. tylko że u nas już prawie nic nie zostało bo mój mąż prawie wszystko zjadł!. :dry::dry::confused2::confused2:

Poziomki jak tam scan?

Załączniki

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_4312.JPG.jpg
    IMG_4312.JPG.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
i jeszcze kilka zdjęć.. :-):-)
IMG_2502.jpgIMG_6671.jpgIMG_7036.jpgMAG_4323ew.jpgMAG_4326ew.jpgMAG_4375ew.jpgIMG_7400.jpgIMG_3806.jpg

Załączniki

• IMG_2502.jpg
    IMG_2502.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_6671.jpg
    IMG_6671.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 63
  • MAG_4323ew.jpg
    MAG_4323ew.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 60
  • MAG_4326ew.jpg
    MAG_4326ew.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 60
  • MAG_4375ew.jpg
    MAG_4375ew.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_3806.jpg
    IMG_3806.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_7400.jpg
    IMG_7400.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_7036.jpg
    IMG_7036.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
o rajusku jaki słodziak, jest boski, a dziewczyny jakie dumne starsze siostry, Marta i TY też pięknie wyglądzasz, i te oczy, one dużo mówią
a dom ek fajny, nasz ciut bardziej zwariowany, chłopcy zdobyli a Olek w\yzerał kolorowe posypki, a taki krzywe sciany mi wyszły jak jeszcze nigdy

Do góry