reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Halina to nie ciekawie ale cie dopadło :(

ja też w łóżku nadrabiam zaległości serialowe ...

ale tu straszna cisza, dziewczyny czyżby przygotowania do świąt juz pełna para !??

No kaszel mnie męczy chyba od miesiąca i pediatra mnie ochrzanila jak byłam z Maksem ze go zarazam i mam iść do lekarza więc w końcu poszłam :(
Ja na szczęście porządki przedświąteczne mam już za sobą, niedługo jakieś ciasteczka muszę upiec :)
A wy pieczecie coś?

Halina zdrowka duzo ,Kurcze te choroby nie odpuszczaja :-(.

Ja dzis planuje zacząć porządki ,może wtedy święta poczuje hi , dzis zaczynam u dzieci .

A tak pozatym oliwka od wczoraj na antybiotyku zaś :-(, alan narazie jeszcze zdrowy i zaraz wstsje szykować go do przedszkola . Lili też zdrowa i waży 7100 :-).

Udalo mi sie wczoraj wyjść na zakupy , m wrócił z pracy trochę wcześniej i on z dziećmi w domu a ja wszystkim dzieciom prezenty pokupowalam ,choinkę dla nas taka mała i ozdoby :-).

Miłego dnia

reklama
Kurcze nie wiem gdzie skonczylam czytac :-p
Marta Gratulacje niech rosnie zdrowo :tak::-) wytul i ucaluj malenka ehh kiedy to bylo, u nas te pol roku zlecialo tak szybko, ze sama w szoku jestem
Dorota zdrowia dla Oliwki, gratuluje zakupow ;-)
Halina wam tez zdrowia zycze

ja ostatnio malo tu zagladam bo sie wkrecilam w pieczenie heh tony ciastek wszedzie :-p no i musze ogarnac jakos dom, narazie oknna na parterze zaliczylam :zawstydzona/y:

milego dnia

Do góry