reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hello
od razu troszkę lepiej:-)

Marta dobrze, że u Ciebie dobrze. Zaglądaj jak chwilkę znajdziesz.
Mamartusia piękny słodziak, śliczne fotki.
Lenka a ja wyjatkowo nawet się ciesze na te wolne od szkoły, Alicji od przedszkola też robię. Trochę odsapnę, od kieratu wożenia, odbierania itd.
Dorota biedna Lilka.
Poziomki jak tam dziewczyny? mam nadzieje, że się nie rozłożyły.
Halina już zdrowi?
Doris jak tam u Ciebie?
Kate jak kiermasz?
Martika co tam u Was?
Stefaa a Ty gdzie?
Mama???

Spadam zaraz z psiurami (Nirus mi dzisiaj owarczał Wiktorosa:sorry2::-( Postanowiłam trenera zamówić, bo widocznie moje doświadczenie i umiejętności mogą być za małe), potem mam w planie z dzieciakami ciasteczka robić.

miłego wieczorka

reklama
o rajusku jaki słodziak, jest boski, a dziewczyny jakie dumne starsze siostry, Marta i TY też pięknie wyglądzasz, i te oczy, one dużo mówią
a dom ek fajny, nasz ciut bardziej zwariowany, chłopcy zdobyli a Olek w\yzerał kolorowe posypki, a taki krzywe sciany mi wyszły jak jeszcze nigdy

o jejku dziekuję Lenka, Halina, anna_oj. :-) ja nawet nie będę próbować udawać że się nad nim nie rozpływam jak masło. :tak::-) taki jest słodki.

Lenka
- mój domek gdybym dzieciom dała dekorować to też by wyglądał jakby ktoś wysypał na niego "wszystkie kolory tęczy" :-D:-D ale dałam dzieciom pierniczki a domek był mój do dekoracji. :-D
i moje też więcej posypki zjadały niż nakładały na pierniki. :-D:-D

to jeszcze na koniec nasze świąteczne.

Family Christmas Photo-2.jpg

Załączniki

• Family Christmas Photo-2.jpg
    Family Christmas Photo-2.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 86
Marta wygladacie przepieknie, cudna z Was rodzina i Mati w Waszych sercach, mój rozum nie ogarnia, po co i dlaczego ale tak bardzo się cieszę że Swiatło gosci u Was na nowo

Mati ja Cię nigdy nie zapomnę;-)

Witajcie trochę czasu nie mam sprzątanie ,Lili chora i cały czas w domu siedzimy ,zastrzyki są okropne ale najważniejsze ze jej pomaga :-), do tego alan od wczoraj chory ,mnie też coś rozkłada ,do tego sprzątanie ,2 dni był u nas mój brat .

Marta witaj. Z zasypianiem oliwki różnie ,raz lepiej raz gorzej ,ale jak już zasnie to śpi pięknie .

Mamartusia Cudny jest ,nie dziwię sie ze sie tylko przytulacie ,synus jest cudny :-).

Pozdrawiam

hej dziewczyny jestem i ja :) tak szybko przedświąteczne nadaje z wanny :=)

jedyne miejsce gdzie w spokoju mogę poczytać, ogólnie to gonitwa u nas życia codziennego, dobrze że jutro ostatni dzień i wolne aż do 7 stycznia juhuuuu! tak się ciesze, byłam dziś w księgarni po książki na prezent i aż sobie samej tez kupiłam co by mi się nie nudziło :) w planach mam zamiar szydelko i książki , nic więcej nie robie ha ha, zobaczymy

mamartusia jak patrze na twojego malucha to az samej się zachciewa ha ha chociaż nadal mam ciążofobie jak Marta :)

dziewczyny cudne domki, ja też mam ale z ikei cii :=)

annaoj jestem jestem, może twoja psina ma taki charakter na dzieci.. poleć mi jakieś fajne miejsce na narty, wiem ze ty podróżnik wiec napewno masz coś w rekawie :=)

Dorota zdrówka dla Lili i dzieciaków tez

zmykam dalej się moczyć a wam życzę udanej nocki

Witajcie mamuśki :-)
Dawno się nie odzywałam ale nie mogłam się ogarnąć z moją trójcą:szok: nasza mała myszka w nocy śpi super ale za to w dzień jest nie odkładalna :-)

Wkleilabym zdjęcia mojego skarba ale nie wiem jak:cool2:

Wiecie co jestem tak zakochana w tej mojej małej kruszynce ze szok, a pozatym to chyba jestem nienormalna bo Ona ma dopiero 2 tygodnie a ja już żałuje że to najprawdopodobniej nasze ostatnie dziecko :-D

Marta miałam to samo z tym zalowaniem ze Lili najprawdopodniej będzie ostatnia . Nawet teraz jak na nią patrzę to zatrzymalabym ten czas byleby ona zawsze była taka jak teraz :-)

reklama
Do góry