reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
ja jestem pochłonięta organizacją kiermaszu i sylwestra,kiermasz już ruszył
ozdób jest bardzo dużo, każda inna, jednym słowem śliczne,
są jeszcze choinki z takich drobnych cukierków, z pierników,
ozdoby robione na szydełku,nie widać wszystkiego na zdjęciach

reklama
hello
wpadłam na chwilkę. Znajomi dzisiaj wpadają i naszło mnie na canelloni, więc troszkę roboty. Poza tym muszę jeszcze polewe do murzynka machnąć i chatę ogarnąć troszkę.
Byłam rano na końcowych zakupach przed świętami, już prawie wszystkie prezenty mam, yupii:-)
Igor po wszystkich badaniach u gastrologa, nietolerancji laktozy nie ma, celiakii też, bakteria uśpiona i w sumie nie wiadomo skąd jego przypadłości.

Halina zdrówka Ci życzę.
Stefaa jakie seriale oglądasz?
Dorota zdrówka dla Oliwki.
Martika pierniki piekłaś?
Kate śliczne te rzeczy. A to rodzice robią czy dzieciaki?

uciekam dalej działać, bo mi czasu braknie

Marta - GRATULACJE! :tak::tak::-):-):-)\

a ja sie nie odzywam bo nic nie robie całymi dniami tylko przytulam mojego Tygryska. maskara, dom zapuszcony jak nie wiem... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Kate - choinka z makaronu wygląda REWELACYJNIE!!!!! kto taki cierpliwy był???!!!!:szok:

annaojcke częśc ozdób robiły dzieci na lekcjach z nauczycielami ale większość
rodzice
mamarusia przytulaj małego dzieci tak szybko rosną a czas tak szybko leci,
jedna z mam robiła tą choinkę, większość ozdób wymaga cierpliwości, ja niestety tego daru nie mam

byłam w Nowym Sączu na zakupach, obkupiłam się trochę i rodzinę,
wieje strasznie za oknem

Annaoj i jak spotkanie ze znajomymi ?

Kate śliczne te ozdoby ,oby sie wszystko sprzedalo .

Mamartusia przytulajcie sie dowoli :-)

U nas też wieje strasznie ,okna stare i mimo ze uszczelnione to wieje tak ze firanki sie ruszają :-(.

Miłego dnia

hej :).

właśnie oczekujemy na kolede :)

sprzątalam dziś szafę w sypialni !!! masakra ile tego jest, tony ciuchów na śmieci, mam manie chomikowania, ale walczę i z roku na rok widzę podstępy :)

annaoj ja teraz w grę o tron się wkręcilam, czytałam książki wiec ekranizacje musze zobaczyć :)

witam
znowu pustki zapanowały, mam nadzieje, że takie przedświąteczne tylko.
U nas ostatnio jakoś mega chorobowo. Ledwo dzieciaki się odchorowały, teraz nas dopadło. B w czwartek na koszu skręcił nogę, był u lekarza, okazało się, że ma naderwane więzadła i uszkodzoną torebkę, chcieli mu gips założyć, ale sobie nie dał. Nogę musi oszczędzać. WRRR, na Sylwestra pierwszy od kilku lat idziemy i taka sytuacja:eek: Jakby tego było mało, w niedziele cały dzień w łóżku spędziłam, bo mnie jelitówka dopadła. Dorota to taki gratis po spotkaniu ze znajomymi:sorry:
No i tak to się kula.

Mamartusia
tul, tul. Taki mały Słodziak do tulenia i całowania. Dzieciaki się pewnie cieszą z Malucha i że mama szczęśliwa.
Stefaa Gra o tron super jest, już się następnej części nie mogę doczekać (papierowej oczywista).
Marta miałaś fotę wrzucić.
Ania jak Wam tam? Ostatnio coś nie zaglądasz.
Kate też mam w planie zakupy jak się tylko wyprzedaże zaczną. na razie dzieciaki obkupiłam.

uciekam

wszystkie ze szmatka biegają
u mnie w sumie wszytsko porobione, to co się dało, okna pomyte i cała reszta, pierniki, ciastka są, jeszcze w miedzyczasie wysłodki przyjkywamy bo przywieźli, chłopcy w domu, antek zdrowy ale i tam maja teraz zastępstwa, a ze nie chciałam, zeby coś znwou przyniósł wiec siedzi w domu, tomekowi kaszel nie przeszedł,wiec dostał antybiotyk i inhalacje, i jest lepiej, ale nadal kaszle, mi się też choroba wróciła i tak do konca dobrze jeszcze nie jest

kate super te stroiki, u nas w szkole tez był festyn i stroiki i ciasta na sprzedaż

halina zdrowa już?

mamartusia przytulajcie sie do woli :-D

pozdrawiam wszystkie

reklama
Do góry