reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej Kochanie moje, to że mnie nie ma nie znaczy, że o Was zapomniałam, o nie, nie cały czas myślę o Was ale moja mała huba nie daje mi chwili wytchnienia a tak się przy okazji pochwalę że na 8 m-cy zadzwonił nam pierwszy ząbek jupi jupi bo strasznie to przechodzi, może nie tyle że boleśnie ale bardzo marudnie :-(
Wigilia u nas z moją rodziną, pierwsze u M rodziny a drugie u moich dziadków i tak zleci :-)
teraz makowiec się piecze, chciałam zrobić babkę ale chyba zrobię piernika
a w między czasie poczytam "pramys"
ps ale ma,y MEGA choinkę M ściął czubek jednej z naszych na podwórku i okazało się że ledwo do pokoju weszła
do później
Wigilia u nas z moją rodziną, pierwsze u M rodziny a drugie u moich dziadków i tak zleci :-)
teraz makowiec się piecze, chciałam zrobić babkę ale chyba zrobię piernika
a w między czasie poczytam "pramys"
ps ale ma,y MEGA choinkę M ściął czubek jednej z naszych na podwórku i okazało się że ledwo do pokoju weszła
do później
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lenka, dzięki że pytasz. Czuję się dobrze. W czwartek miałąm robioną histeroskopię i wszystko wyszło dobrze, więc skąd te biochemiczne ...tego nie wie nikt...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris tulam.
Aniu super ze u was wsio ok .
Aniu super ze u was wsio ok .
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Doris ściskam!
Mamartusia synuś do schrupania, cudowny! piękna z was rodzinka!
ja też wam chciałam życzyć wesołych świąt ,niech te dni wam miną w magicznym nastroju w gronie rodzinnym!
Mamartusia synuś do schrupania, cudowny! piękna z was rodzinka!
ja też wam chciałam życzyć wesołych świąt ,niech te dni wam miną w magicznym nastroju w gronie rodzinnym!
ania138
miłość w trzech wymiarach
Poczytałam i pooglądałam
Mamartusia śliczna z Was rodzinka, a najmłodszy do schrupania.... Moja ciocia zawsze mówiła "kto ma dzieciątko ten ma świątko" w myślę że nie musi nic robić tylko cieszyć się maleństwem i ja się tego trzymam i Ty też
Dorota zdrówka, oj coś Was się te choróbska uczepiły jak się sprawuje autko
Marta OGROMNE GRATULACJE. Pola śliczne imię jak u mnie kolejna będzie dziewczynka to albo właśnie Pola, albo Amelka chyba że coś innego wpadnie do tego czasu ;-)
Poziomki uff dobrze że już po strachu, jestem bardzo zadowolona z tych mebli, solidne może salon też kiedyś w takich umeblujemy
Stefaa no dzieci wreszcie śpią więc jestem ;-) wiesz takie antyki to też nie bardzo mój styl ale jakoś ten przypadł mi do gustu bo taki dość delikatny że tak powiem nie taki ozdobny z przepychem
no słownictwo fachura fotka kliknięta
Kate kolejny raz cudeńka na tym kiermaszu macie
Doris tulę
....... i nie pamiętam
Dziewczyny ale Wy zdolne jesteście ach ach śliczne domki
Po świętach pochwalę Wam się moim domkiem bo teraz przez Mega choinkę musieliśmy zrobić małe przemeblowanie i nie wygląda jak powinno
a o to i sprawczyni zamieszania
Mamartusia śliczna z Was rodzinka, a najmłodszy do schrupania.... Moja ciocia zawsze mówiła "kto ma dzieciątko ten ma świątko" w myślę że nie musi nic robić tylko cieszyć się maleństwem i ja się tego trzymam i Ty też
Dorota zdrówka, oj coś Was się te choróbska uczepiły jak się sprawuje autko
Marta OGROMNE GRATULACJE. Pola śliczne imię jak u mnie kolejna będzie dziewczynka to albo właśnie Pola, albo Amelka chyba że coś innego wpadnie do tego czasu ;-)
Poziomki uff dobrze że już po strachu, jestem bardzo zadowolona z tych mebli, solidne może salon też kiedyś w takich umeblujemy
Stefaa no dzieci wreszcie śpią więc jestem ;-) wiesz takie antyki to też nie bardzo mój styl ale jakoś ten przypadł mi do gustu bo taki dość delikatny że tak powiem nie taki ozdobny z przepychem
no słownictwo fachura fotka kliknięta
Kate kolejny raz cudeńka na tym kiermaszu macie
Doris tulę
....... i nie pamiętam
Dziewczyny ale Wy zdolne jesteście ach ach śliczne domki
Po świętach pochwalę Wam się moim domkiem bo teraz przez Mega choinkę musieliśmy zrobić małe przemeblowanie i nie wygląda jak powinno
a o to i sprawczyni zamieszania
Załączniki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Aniu autko spisuje sie wyśmienicie gdyby jeszcze mniej paliło :-). Choinka bajera jaka duza :-).
M poszedł do pracy ,ma pracować do 11 :-), ja przez ten czas lecę z dziećmi do pediatry z Lili na kontrol i nas pakuje ,igarne w mieszkaniu i możemy jechać .
Zdrowych ,pogodnych i wesołych swiat wam życzę
M poszedł do pracy ,ma pracować do 11 :-), ja przez ten czas lecę z dziećmi do pediatry z Lili na kontrol i nas pakuje ,igarne w mieszkaniu i możemy jechać .
Zdrowych ,pogodnych i wesołych swiat wam życzę
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Wpadłam tylko szybciutko życzyć zdrowych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia.
reklama
M
mama290
Gość
Ja tez sie podpinam Zdrowych i wesołych Swiat zycze wam pociechy z dzieci i przedewszystkim cierpliwości i spokoju
Podziel się: