reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

marta trzyma kciuki zeby akcja szybko się zaczęla

poziomki za siusiaka &&&&&

annaoj wiem co czujesz, bo mnie wczoraj rozłozyło, wszytsko boli do tego goraczka i moj plan sprztanipwo swiateczny się skopał

reklama
hej,

też się poczułam wywołana "z krzaczorów" . (annaoj, Marta ) ;-):-D

Poziomki - cieszę się że u ciebie ok.

mi jakoś Michael się bardziej podoba :tak:
cudownie że jesteś szczęśliwa, masz do tego prawo i w pełni zasłużyłaś, Mati z góry patrzy i też się uśmiecha widząc szczęśliwą mamę :tak:
dziękuję Aniu.
i jest Michael oficjalnie - a na co dzień Mikey :tak:

fajnie że się już na swoim urządzacie. :tak:

Halina - witam się i ja. i zdrowia życzę dla wszystkich.

Marta ja trzecią ciążę "przeterminowałam" jako jedyną. :baffled:

pozdrawiamy wszystkich bardzo happy happy i wracamy się przytulać. :tak::tak::tak:

Dziękuje dziewczyny tez mam nadzieje ze sie na dniach rozkręci ,panicznie boje sie przeterminowania:no:

A powiedzcie mi jak wyglądały Wasze trzecie porody? bo ja głupia naczytałam się że trzecie są często trudniejsze i teraz schizuje:szok:

Mamartusia mi tez Michael sie bardziej podoba :-) i przytulacie się do woli, ach ten zapaszek noworodka CUDO!!!!!:-)

Marta u mnie każdy poród po terminie. Przy trzecim zaliczyłam fałszywy alarm. Potem jak już się zaczęło to twierdziłam ze to jeszcze nie, ze skurczami co 5 minut wytrwalam na imprezie u znajomych do północy, wróciłam autem do domu i położyłam się spać bo byłam przekonana ze mi przejdzie ;) ale o 2 wiedziałam ze rodze, pojechaliśmy do szpitala gdzie polozna po badaniu powiedziała "pełne rozwarcie, rodzimy" i 40 minut później miałam już synka przy sobie :)

Hej Dziewczęta ;)
U nas zacnych nowości, krwawienie ustalo js zalegam na kanapie. Dzis dostałam 1z2 zastrzyków na antyciala. Dzieciaki zdrowe, domagają sie choinki i nie dają sobie przetłumaczyć ze jeszcze za wcześnie bo chce kupic żywa.

Dorota, same sie wkrecilyscie hahaha
Powodzenia na wizytach

Annaoj. To był emergency scan tylko na sprawdzenie czy dziecko żywe i czy ogólnie nic sie nie dzieje. Ten normalny bedzie dopiero 15 grudnia i nie omieszkam sie zapytać :)

Halina gratuluje ząbków. U nas dwie pierwsze dziewczyny zsbkowaly bezpbjawowo , za to bliźniaki dały czadu!! Jagoda jak wychodzą jej zeby to chce dość ze mna.

Marta ja 3 miałam bliźniaki i nie było gorzej a dłużej ale to pewnie z innego powodu. Ja ciaze prznaszam i naprawdę nic strasznego to nie jedt, poprostu trzeba kontrolować dzidziusia.

Wszystkim chorym zdrowka dużo!!!

Marta 3 mam kciuki i czekam na wieści .

Mamartusia bardzo sie cieszę ze jesteście szczęśliwi :-).

U dermatologa alan i Lili na sucha skórę dostali maści robione a te inne zmiany to według niej to zmiany liszajowe i na to masc ze sterydami .

Na usg serca Lili wyszło ze na lewej komorze serca Lili ma jakas niteczke ,widziałam ja i to ona powoduje szmery ,ale ponoć to nie wada serca tylko taki urok ,w lutym do kontroli jeszcze

Witam porannie 2 w 1 of kors:-) wyspalam się dziś rewelacyjnie, oby to była cisza przed burzą:tak:
Dzieki dziewczyny za kciuki i opisy porodu, nie nakręcam się już bo to faktycznie nie ma sensu każda ciąża i poród inny:-)

Dorota mój Igor tez ma jakaś dodatkową strunę która powoduje szmery ale tez mi lekarz powiedział ze to poprostu taka budowa serca nie żadna wada :-)

Ale u nas dziś paskudna pogoda , ciemna noc za oknem bleee:confused:

reklama
Marta mam nadzieję że wkrótce się rozkręci i lada dzień będziesz tulic malucha w ramionach, swoją drogą już mi teskno do tych pierwszych chwil z takim maluchem, Maks już taki duży mi się wydaje hihi

Do góry