reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello
witam się z kolejną kawą. Mam jakieś "zwariowane lotnisko" ostatnio, ogarnąć się nie mogę.
Igor był dzisiaj u gastrologa, badania różne miał robione (on panikarz, więc w czterach go trzeba trzymać), jeszcze w przyszłym tygodniu badanie na nietolerancję laktozy będzie miał.
Umówiłam się też z naszą panią doktor na oblukanie Wiktorka, bo cały czas pokasływał po tej anginie i przy okazji Alicji nie posłałam do przedszkola, żeby też ją obejrzała. Różnych recept dostaliśmy, mam nadzieje, że pomogą.
Ja sie trochę lepiej czuję, chociaż wstałam rano z bólem głowy i szyi, na szczęście po ibuprofenie przeszło. Jutro się wstępnie z mamą umówiłam, że przyjedzie i skoczę sobie na zakupy.

Halina trzymam kciuki, żeby przeszło i Samuel doszedł do siebie i mógł iść do przedszkola.
Marta nie znikaj nam tak, szczególnie teraz. Mam nadzieje, że szybko się rozkręci.
U mnie trzeci poród był błyskawiczny, pierwsze skurcze przed 12, około 13 się rozkręciło. O 15:35 urodził się Wiktor. Poród wspominam bardziej boleśnie od poprzednich, ale podejrzewam, że dlatego, że Wikoruś był duży (4050), ale za to po porodzie było łatwiej (po drugim porodzie bardzo bolało mnie obkurczanie macicy)
Mamartusia super czytać takie posty od Ciebie.
Poziomki to teraz rośnie napięcie do 15.12
Dorota super, że to nic poważnego u Lili.

uciekam do dzieciaków, bo zaraz pokoju Wiktorosa nie poznam

Mamartusia ciesze sie Twoim szczesciem :tak:
Dorota gratuluje auta dobrze ze wszystko w porzadku z serduszkiem lilki, chyba wiecej dzieci tak ma u nas padlo na nadie ;-)
witaj Halina widze, ze jestesmy rowiesnicami i dzieci w podobnym wieku, tylko u mnie babskie trio ;-)
ania ladne meble
Doris niech nowy rok przyniesie ci szczesliwy suwaczek i zdrowe malenstwo
poziomki ufff jak dobrze, ze wszystko w porzadku z maluszkiem oby tak dalej, niech rosnie zdrowo

ale zebow sie w malych buziach namnozylo a moja nadal bezzebna i nie zapowiada sie by cos sie wyklulo ;-)

zdrowia dla chorowitkow u nas livka bostonke zlapala w przedszkolu ale na szczescie lagodnie chorobe zniosla

Marta kciuki za szybki i latwy porod, juz tylko moment i utulisz mala gwiazdke niesamowite :-)

Czytam ale brak weny do pisania Dorota ja od małego mam szmery w sercu i wypadanie płatka taka kosmetyczna wada za kazdym razem jak robilam badania do pracy zawsze kazdy lekarz mi to mowil ha duzo jest takich wad w zaden sposob nie ma to. Wpływu na jakosc zycia Poziomki mi dopiero powiedzieli na scianie 20 tyg płeć moze ci cos powiedzą wczesniej alevogolnie jest zakaz przed 12 tyg ( nie widze suwaczka bo pisze z tel ) u nas szpital wszyscy chorzy mnie bierze i mojego tez ehh zapowiada sie swietnie co do wagi urodzeniowej moich dzieci to 2300/3200/1250/1450 corka jak narazie najwieksza:) przepisałam sie do nowej przychodni i lekarz mnie wpienil na dzien dobry bo jak mu oznajmilam ze chcialabym wiecej dzieci powiedzial mi ze w moim wieku powinnam juz skończyć prokreację bo juz dobre lata za mna (mam 31 lat) ugryzlam sie w jezyk zeby mu nie pojechać ehhh konowal jeden

Annaoj ale u Was chorobowo, zdrówka i powodzenia na badaniach !!! Poród faktycznie ekspres :-)

Halina wow ale chłopiska wielkie, moje dzieci to średniaki Igor 3540 a Alicja 3450:-)

marti-ka ale ten czas leci dopiero pokazywałaś pierwsze zdjęcie czarnej czuprynki a Ona juz prawie pół roczku ma szok:szok:

mama290 hehe to co o mnie by powiedział ten konował że dinozaur jestem:-D ale w szoku jestem bo tutaj raczej późno się dzieci rodzi:confused:

Ja jutro mam wizytę u położnej , poprzednie dzieci zawsze się rodziły właśnie w dzien kiedy tą wizytę w okolicach 40 tygodnia miałam może najmłodsza gwiazda też mnie zaskoczy;-)

No chyba za stara jestem ostatnio bylam w aldi i przedemna stała dziewczyna z dzieckiem i daje sobie reke uciąć ze nie miala 15 lat ehh powiedzialam temu oslowi ze jestem pracownikiem nhs i napisze na niego skargę szkoda gadac poprostu chcialam leki na wyrelugowanie cyklu bo mi sie wszystko rozjechalo a on mi ze moge miec implant ( to mnie doprowadza do szału) i mu przedstawiłam swoj plan a ten mi ze chyba zwariowałam niech sie ugryzie poprosze kolezanke to mi któryś lekarz na dyżurze wypisze receptę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry