reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

u nas napewno zęby idą bo dojrzałam kreseczkę białą na dolnych dwójkach, mały marudzi że niewyróbka! Dopiero przy Fabianku dowiedziałam się co to bolesne ząbkowanie u dziecko, poprzednia trójka przechodziło to tak lajtowo że nawet nie wiedzieliśmy a tu co ząb to sensacja.

Poziomki- super że wszystko jest wporządku:-):-):-) oby siusiak się pokazał na następnym usg!

Stefaa oczywiście że pamiętamy! swoją drogą mogłaby moderatorka zaglądać częściej ;-):tak:

reklama
Poziomki a to zrobilas nas w balona hi ,fakt ciut za wcześnie :-), grunt ze wszystko ok .

Stefa o Tobie nie da sie zapomnieć :-)

Annaoj zdrowka .

Halina jak już się przebiły to oby Maksiu spokojniejszy był .

U mnie ostatnio coś ta glowa szfankuje i nie wiem dlaczego a tak pozatym to jest w miarę z moim zdrowiem .

Jutro mam dermatologa z Lili i alanem i z Lili echo serca .

Dobranoc

happymama ja też przy starszakach nie wiedziałam kiedy zęby wychodziły, Maks też nie robi aż takiej tragedii, w dzień jest grzeczniutki, w nocy jedynie przez sen popłakiwał

U mnie szpital w domu, cała trójka chora, kaszel katar i zaropiałe oczy, chyba jakiś paskudny wirus krąży że te oczka mają takie zaropiałe :( mnie też dopadło i tak sobie chorujemy :(

hello
niestety nadal mnie jakiś bakcyl trzyma, a już miałam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej i na zakupy pojadę:baffled: Po ibuprofenie jest ok, ale jak przestaje działać to zdycham:sorry2:

Poziomki ani ciut ciut nie powiedzieli na usg. Mnie lekarka na pierwszym usg z Wiktorkiem powiedziała, że syn na 75%, na kolejnych już nie mieli żadnych wątpliwości.
Stefaa klapsy to sie Tobie należą, że nas ta zaniedbujesz. Już argument remontowy się zdeaktualizował ;-)
Happymama oby szynko zębole wylazły i nie męczyły Fabianka
Halina gratuluję zęboli i zdrówka dla wszystkich życzę. Samuel chodzi już do szkoły?
Dorota trzymam kciuki za badanie.
Doris będzie dobrze. Jak się czujesz?

Kate, Marty, Mamartusia, Mama i wszystkie które pominęłam gdzie Wy??

Czy Marta nie miała jakoś teraz terminu:confused:

Ja bardziej dostępna przez fb (chociaż teraz mam postanowienie adwentowe), ale tak jak Stefaa napisała, jakoś tam nie ma tej atmosfery.

miłego dzionka

Annaoj Samuel chodzi do zerowki, ale zły ze chory bo ma reprezentować przedszkole na zawodach mikołajkowych i teraz trenują z chłopcami, mam nadzieję ze do wtorku będzie zdrowy bo szkoda by było jakby go to ominęło tym bardziej ze on wstydliwy i dla niego takie zawody to świetne ćwiczenie w walce z tym strachem przed obcymi, pani go długo namawiala żeby się zgodził a podobno jest najlepszy z całej drużyny

a ja się witam w dobrym nastroju, nocka z jedną pobudką, mały od rana w dobrym nastroju, teraz śpi w swoim łóżeczku a to rzadkośc ostatnio ;-) także miłego dnia!

no właśnie marta miała rodzić niebawem chyba a nic się nie odzywa!

Witajcie kobietki no normalnie poczułam się zobligowana do wypełznięcia z krzaczorów :-D Termin mam z USG na sobotę 6 grudnia a z OM na 8 grudnia, także tuż ,tuż co z tego jak córcia nie kwapi się do wyjścia :-) Dziś w nocy pobolewał mnie brzuch i jakieś skurcze miałam już myślałam że się rozkręci ale lipa rozeszło się po kościach tylko się nie wyspałam:-D

Mamartusia nie miałam jeszczeokazji więc teraz serdecznie GRATULUJE maluszek jest cudowny!!!!

Doris tez Gratuluje, napewno tym razem będzie dobrze i latem będziesz się kulała z wielkim brzuchem:tak:

Halina witaj i gratulacje zeboli :-)

Poziomki Kochana dbaj o siebie mam nadzieje ze krwawienie sie już nie pojawi i trzymam kciuki za synusia;-)

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!!!

reklama
Do góry