reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Aniu udanego remontu .

Poziomki jakoś ciężko uwierzyć ze Ty nic nie robisz :-), przegapilam coś ale masz dziś usg ?

Dziewczyny od jakiś 2 tyg praktycznie codziennie lub co drugi dzień glowa mnie boli ale tak ze aż mi niedobrze jest :-(, nigdy tak nie miałam ? Migrena ? Nigdy jej nie miałam

hej
poziomki &&& za wizytę
halina to mogą być już zęby u mnie na 4 miesiące mieli pierwsze zęby
Ania sypialnie będziesz mieć jak królowa :tak:

U mnie nic nowego, mikołaj w przedszkolu, jutro prezenty pakujemy, kiermasz rusza od poniedziałku,
wózków pare dostałam wystawiam powoli

Syn mi rośnie jak na drożdżach :) według OM jest 11 tyg 3dni ,według ostatniego scanu 11 tyg i 6dni a dziś wyszło 12 tyg i 2dni.
W macicy i szyjce krwi nie widac chociaz dzis zowu jakiś slad krwi sie pokazał na papierze. Pobrali krew na grupe i ponieważ mam - to jutro pojadena zastrzyk.
Scan genetyczny mam na 15 grudnia.

Ania my też mamy starocia:) Zupełnie inna jakość:)

Kate roboty masz z tymi kiermaszami

Dorota miałam emergency scan z powodu krwawień. Zrób morfologie bo to może być anemia

Halina Witaj:)

Ostatnia edycja:
Hello
Grypsko mnie jakieś bierze:baffled: Leczę się wszytskim co w domu, co by przegnać precz.

POZIOMKI GRATULUJĘ POZIOMKA!!!:-):-):-)
aż mi trudno w to uwierzyć. Co chłop na to?;-)

Halina witaj i pisz z nami jak najwięcej:-)

Z wrażenia zapomniałam co chiałam, więc uciekam, bo Młodemu obiad muszę zaserwować i po Starszaka do szkoły.

reklama
hej dziewczyny !

co za wieści wow !!!

mamrtusia gratuluję
Doris 3mam kciuki za suwaczek ;) myślę, że już coś sie pojawi wkrótce.. a zdradz torchę szczegółów bo ja chyba coś pominełam .. :)
poziomki to jednak bęzie poziomek ! nosz toż to szok ! ale trzymam kciuki, żeby mu fiferas nie odpadł do porodu ;)

Ania noo to Ci powiem sypialnia jak w zamku :D ja preferuję trochę inny styl taki nowoczesny z nutka glamur haha ale się dekoratorskiego słownictwa nauczyłam i teraz będę cwaniakować ;)

happymama mnie też bardziej po drodze na fb, ale jednak bb wygrywa jeżeli chodzi o jego przejżystość, Na Fb miałyśmy grupe na zlot co by się szybciej dogadać , i to nie jest to .. brak klimatu jak dla mnie ..

Baby Boom na wątku nastał aż, żal serce ściska , że dzieci tak szybko dorastają,,

chorowitki jak zdrówka ? lenka, annaoj, dorota, martika ?

witaj hania i zapraszam do naszego cichego zakątka ;)

p.s mało mnie tu i odniosłam bardzo podobne wrażenie jak Doris ;) nie pamiętacie o swojej moderatorce:cool2:będą klapsy ! :)

Do góry