melduje sie i ja, ja podobnie jak
happymama tu nie zawsze mam czas zajrzec
Dorota zdrowia dla was, ostatnio w DDTVN bylo o diecie i infekcjach, zima najlepiej zrezygnowac z nabialu w wiekszych ilosciach, cytrusow bo wychladzaja organizm od srodka i wzrasta wilgotnosc co sprzyja rozwojowi infekcji jak juz jakas zlapie, ogolnie kobiete radzila co jesc by zima rozgrzac organizm i uchronic sie przed chorobami...
a co do szmerow moja Nadia ma, na usg nic nie wyszlo, podobno czasem tak u dzieci bywa i jezeli jej to nie przejdzie podczas dojrzewania, to wtedy beda sie baczniej w temat zaglebiac...
niech sie nowym autem dobrze i bez przygod jezdzi
poziomki boskie te twoje dziewczyny i teksty maja mocne ;-)
ania super, ze dzieci tak szybko sie zaaklimatyzowala i dobre oceny lapia :-) a i te wszystkie atrakcje, nie mogly lepiej trafic
na papierek sie doczekalas ;-)? u mnie to dziewczyny jak byly male to nie polknely nic, ale za to livia polknela monete jak miala 4 latka, dlaczego? bo mama mowila, ze takich rzeczy do buzi sie nie wklada ;-) a nadia koraliki do nosa i ucha wlozyla jak miala 5 lat, tez bo mama mowila, ze tak nie wolno robic, a ona chciala sprawdzic, czy jest tak jak mowilam ;-)
anna farbki powiadasz ? nic dziecko pomalowalo ci swiat zima ;-)co do auta dasz rade, ja swierzynka za kierownica, daje vanem rade, to czemu Ty masz miec problemy
milego weekendu dziewczyny, duzo zdrowia dla wszystkich chorowitkow,
Doris tule mocno...