reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamartusia serdeczne gratulacje , malutki jest sliczny:-), zaslugujesz na to szczęście :-), mnie sie podoba Michael :-).

Aniu kupiliśmy wczoraj auto ,fajnie się jedzie nim , oby tylko tak jeździł jak najdłużej :-).
Wczoraj cały dzień nam zlecial na jego kupnie bo jechalismy po niego aż 200 km :-)

reklama
mamartusia i Max i Mike fajnie :-D, to dziewczyny zakochane w bracie , super

i dobrze ze jestes szczesliwa, zaslużyłaś osbie na to, ciesze sie Twoim szczęsciem

dorota fajnie ze auto się podoba , oby służyło jak najdłużej

Hej
U mnie na razie suwaczka nie bedzie, za duzo przeszlam w tym roku wiec wstawie jaka bedzie wszystko dobrze conajmniej za miesiac. Na razie nie bardzo w to wierzę....

witam poniedziałkowo

Gardło mnie coś boli:eek: I Wiktor dzxisiaj lekko zachrypiał, mam nadzieje, że tylko tak na chwilkę, bo dopiero co antybiotyk skończył:confused2:

Mamartusia mnie się chyba Max bardziej podoba, chociaż Mike też ładnie. I bardzo, bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa, tak ma być, a Mati nad Twoim szczęściem będzie czuwał.

Cieszę się bardzo, że tak ciążowo-dzieciaczkowo się zrobiło:-) aż zazdraszczam.

hej
mamartusia mnie się bardzo Mike podoba, bardzo się cieszę ze jesteś szcześliwa,
zasługujesz na to
annaojkce zdrówka dla Was
dorota fajnie ze auto kupione, stare sprzedaliście już?
Ania super, ze dobrze zaklimatyzowaliście się w nowym miejscu i ze dzieciaki zadowolone
Doris trzyma &&& żeby wszystko było dobrze, myśl pozytywnie , musi być dobrze

a my dzisiaj zaspaliśmy, ja się obudziłam 8,10 :szok:, dzieci budziłam o 8,30

witam
podczytuję Was od jakiegoś czasu, czy mogę dołączyć do wątku? jestem mamą trójki chłopców i chętnie pogadam z kimś o naszej codzienności :)

reklama
Happymama dzięki :)
Mamartusia piękny ten Twój synus :) co do imienia to dla mnie oczywiście Max jest super, mój najmłodszy synek ma tak na imie

Do góry