reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania a podali Ci nr przesyłki??
pisałam w piątek około 13 żeby mi podali ale cisza :dry:
dzisiaj kupiłam już cztery i zawieźliśmy dziadkowi, jutro dam siostrze i jeszcze dwie babcie zostaną a resztę roześlę jak w poniedziałek przyjdą a jak nie, to dokupię :dry:

na stronie jest napisane że nie mają zaproszeń od ręki tylko robią jak zostaną zamówione i trwa to od 2 do 7 dni roboczych w tym około 2 dni przesyłka, a u mnie trwa to już 10 dni roboczych a tak to jutro 14 :no: że też musiały mi się spodobać akurat te :dry:

luna3 witaj i śmiało rozgość się :tak:
Doris Kochana jesteś dzielna, plamienie.... no cóż, w końcu ustanie, @ szybko przyjdzie i znowu będziesz się cieszyć i chwalić nam dwoma kreseczkami :tak: tulę

Ostatnia edycja:
reklama
hej
wszystkie spały w nocy no no ;-)
to będzie jedno pod drugim :sorry:
zacznę od najważniejszych
Między chmurami a tęczą
- gdzie dobre wróżki latają,
w krainie wyobraźni
pluszowe duszki mieszkają.

Chcą przebywać wsród dzieci,

więc często na Ziemię schodzą
i w misie, szmaciane lalki,
ukradkiem cichutko wchodzą.

Przytulą małą Marysię,
by sama spać się nie bała.
Dodały otuchy Ani,
gdy zastrzyk dostać musiała.

A kiedy malce urosną,
duszki do domu wracają.
Na dzieci, co o nich marzą,
w pięknej krainie czekają.

a ja siedzę właśnie i licytuję karuzelę dla małej :-)
dzień wolny a moje paskudne Pchły wstały o 8 i na obroty :baffled:

Witajcie .

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM DZIECINNYM DNIU :-)DLA DZIECI NASZYCH WSZYSTKICH I DLA WAS :-).

Aniu moje wstaly już o 7.20 ale u nich to i tak długo ,wczoraj na wolnym wstali o 6.30 .
Daj znać jak licytacja :-), i jak coś to pochwał sie karuzela :-).

Moje dzieci są już z tata na myjni . Wrócą na obiad za kilka godz . Ja leze :-), zaraz coś ogarne i rosolku zrobię i więcej sie nie przemeczam . Dziś jeszcze w planach zakupy i popoludniu gdzieś zabrać cala 4 dzieci . M albo sam z nimi gdzieś pojedzie. Chyba ze ja też sie z nimi wybiorę ,to zależy jak sie będę czuła .

A wy dziewczyny jakie plany na dziś ? Co ciekawego dla dzieci przygotowalyscie ?

Miłego dnia

Witam się z rana u nas piękna pogoda, mieliśmy jechać z dziećmi do małpiego gaju ale mąż musiał iść do pracy.
Martika kurczę za****ła bym twojego szwagra jak można bić dziecko. Biedna twoja córeczka pewnie byłą w nie złym szoku i zrobiło jej się przykro.

Ja zaraz obiadek wstawiam dziewczynki poszły na plac zabaw, synuś spi wiec mam chwilę dla siebie.
Życzę miłego dnia.

melduje sie z rana, teraz bede miala wiecej czasu bo tesciowa i szwagier odjechali :-):-):-):-):-) a za tydzien wpadna moi rodzice i zaczynam sie martwic, czy urodze przed ich przyjazdem, bo wlasnie chodzi oto, ze oni przyjezdzaja pomoc, a mala jak sie pchala na swiat wczesniej to teraz ma wszystko w nosie :-:)-:)-:)-:)-(a rodzice oboje pracuja i nie moga sobie ot tak przesuwac urlopu, szczegolnie moja mama bo pracuje w prywatnej przychodni i prywatnej klinice :-:)-:)-(
ania kiepska sprawa z tymi zaproszeniami, tak to jest jak czlowiek czegos chce to jak na zlosc cos musi pojsc nie tak, a chrzciny lada dzien
Doris juz niedlugo przyjdzie pierwsza @ ja pamietam, ze mialam plamienia prawie 6 tygodni
Dorota jak tam? lepiej ? nie boli cie brzuch, nie ciagnie? odpczywasz duzo?
luna rozgosc sie na nowo zapraszamy :-)

Witajcie :-).

Martika ,życzę Ci aby z porodem ułożyło sie to wszystko tak jak chcesz ,szkoda zw nad tym kiedy sie dziecko urodzi nie możemy bardziej zapanować :-). Super ze teściowa wyjechała ,możesz odetchnąć cala piersią :-).
A dziekuje dobrze sie czuje :-). Dziś M podwiozl mnie na badanie krwi do szpitala.,wróciłam już autobusem, nawet małe zakupy ,ale naprawdę małe zrobiłam podrodze :-).

Lecę do kolezanki do bloku obok ,jej córka śpi to ja z nią posiedze a ona weźmie mi alanka i pójdzie po oliwie do szkoły :-).
Poźniej przyjdziemy do mnie ,będziemy racuchy robić ,ona bedzie a ja jej towarzyszyć będę :-)

witam
Spędziliśmy fantastyczny weekend we Wrocławiu:-) Pogoda dopisała, towarzystwo wyśmienite, czego chcieć więcej.
Dzisiaj niestety pogoda do bani.
Młody mi troszkę chrypi, ale to już w piątek zaczął, więc nie efekt wycieczki. Zapodaje wit C i filoteuje gardełko, mam nadzieje, że przejdzie, bo za 2 tygodnie nad morze jedziemy.

Martika wykazałaś się wielką cierpliwością do szwagra. Jestem przeciwnikiem kar cielesnych, ale już kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji, że osoba postronna bije czyjeś dziecko:szok::wściekła/y:
Trzymam kciuki co by się mała w termin wstrzeliła;-)

Młody się obudził, więc już sobie popisałam....dopóźniej

Dorota dziekuje no szkoda, ze nie mamy wplywu na date porodu naturalnego, teoretycznie moglabym dac sie pokroic z wlasnej woli, bo tu jest dozwolona cesarka na zyczenie, ale to nie dla mnie ;-) jezeli nie ma wyjscia to ok, ale na wlasne zyczenie kroic sie nie dam :tak: fajnie, ze masz taka kolezanke ktora Ci tyle pomaga :-) istny skarb
annaoj dziekuje, oby oby sie urodzila na dniach, bym mogla wykorzystac rodzicow na maksa ;-) zdrowka dla synka
kate co to za dol? napisz, bedzie Ci lzej na duszy i sercu... tule mocno P.S. jak zdrowko? wyniki lepsze? fizycznie czujesz sie lepiej?

milego dnia dziewczyny

reklama
Martika bardzo dobre podejście :-), ja będę krojona teraz już 3 raz i też nie dalabym sie specjalnie pokroic . Ja to bym teraz wcale nie chciała cc ,ale niestety u mnie nie ma innej możliwości .

Kate odganiamy doły , i to już :-).

My dziś wszyscy w katowicach z oliwia . Urosła od lutego 3 cm ,w sumie ma teraz 105 cm :-)., waży 18 kg . Dostaliśmy nowe hormony na 4 miesiące , następna wizyta 7 października :-).
Ze byliśmy już w katowicach to podjechalismy do moich rodziców do rybnika ,zadko sie dzieci z dziadkami widzą więc ma kilka godz podjechalismy :-), o 20 wyjeżdżamy do domu :-).

Do góry