reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja to wpadam na szybko poki tesciowej i szwagra nie ma. Normalnie dzisiaj mi tak szwagier cisnienie podniosl, ze myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok. 36 letni facet bawil sie autkiem zdalnie sterowanym od 8 letniego kuzyna Nadii, Nadia tez chciala, to jej nie chcial dac i pociagnela za kabel od pilota do tego autka i ten jej natrzaskal w tylek. A ja nie pozwole by ktos bil moje dzieci, u mnie nie ma kar cielesnych sa kary, rozmowy, tlumaczenie, ale nie bicie. A ten ja uderzyl. :wściekła/y::wściekła/y: dobrze, ze maz stanal po mojej stronie, bo bym obu pogryzla

Widze, ze nie tylko u mnie takie roznicowanie wnukow :no:

mama ooo wow 14 tydzien zaczynasz? mam nadzieje, ze mdlosci odpuscily
ania to nie fajnie z tym becikowym, kobieta powinna od razu zwrocic uwage, jezeli rzeczywiscie czegos brakowalo, a nie. Kciuki by zaproszenie doszly, bo cos dlugo ida 12 dni ? to chyba ze stanow ;-)
dorota powodzenia z alimentami , super, ze masz taka pomocna kolezanke ;-):tak:
monika Gratuluje miejsca w przedszkolu :-)

reklama
martika :szok: też bym mu wlała za takie coś :wściekła/y: dobrze że mąż wziął Twoją stronę, brak słów
zaproszenia nie przyszły :wściekła/y: a idą a raczej czołgają się z Poznania do Bydgoszczy :sorry:
w poniedziałek pojadę do urzędu i niech już dają kasę bo ile można czekać ;-) Marcelka ma potrzeby: karuzela do łóżeczka, mata edukacyjna itp

Dzień dobry

Martika rozumiem ze sie wkurzylas ,dobrze ze maz cię poparł :-). Jeszcze dziś i jutro wyjeżdżaja tak ? Dasz radę .

Aniu zaproszenia ze złota moze ,lub przez pół kraju lecą ,dlatego tak długo ,masakra .

U mnie bez zmian ,m w pracy ,ja z dziecmi ,dziś sloneczko to moze wyjde z nimi tu kolo domu .
Miłego dnia

martika co za człowiek, jak on śmie, chyba bym go z domu wywaliła,

a my wczoraj miły wieczor spędzilismy z dzieciakami, fajnie było

przyjemnej soboty

hej
Martika nie wytrzymałabym i chyba bym go z domu wywaliła, podziam Cię za opanowanie
Lenka należy Ci się, od razu człowiem inaczej wtedy patrzy na świat
Dorota Ty będziesz miec cc, tak? masz jakiś termin przewidziany bo Ty juz 34 tc, strasznie czas leci
Ania kiedy masz chrzciny?

u nas wreszcie słoneczko jest,
dom ogarnełam, musze chwilke dzisiaj popracować

miłego for all!!!!

u mnie też słoneczko świeci ale ja z dziećmi wzięliśmy się za porządki i małe przemeblowanko :tak: strasznie nie lubię jak za długo jest tak samo :sorry2:

kate w przyszłą niedzielę czyli 8 czerwca więc muszę dzisiaj jakieś zaproszenia kupić i już będziemy rozwozić bo jak nawet przyjdą w poniedziałek to jak wyślę priorytetem (bo w tygodniu nie ma szans na rozwożenia) to dojdą najszybciej w środę :wściekła/y::no: masakra. Wszyscy i tak wiedzą kiedy i gdzie, no ale same wiecie o co chodzi
ale wysmaruję komentarz, chociaż tyle :dry:

Cześc Dziewczynki
U mnie dziś lepiej trochę, choć stale martwi mnie to plamienie, raz jest raz go nie ma ogólnie to po zabiegi miałam dwa dni krwawienia, potem 4 dni plamienia, następnie 8 dni zero a teraz już 5 dzień plamienie :-(
Dziś wróciłam do pracy po zwolnieniu więc obowiązków dużo, czas szybko zleciał i nie było czasu na myślenie. A tak poza tym to u mnie nic nowego, nastrój raz lepszy, raz gorszy, jak się pojawi wreszcie @ to będę szczęśliwa bo przyjdzie czas na staranka :-)

Hej u nas też dziś sloneczko ,ale i tak chlodnawo . Ja dzis trochę w domu ,trochę u kolezanki :-), dostałam od niej obiad :-), i trochę na placu pod domem cobym nie musiała dużo chodzić bo z tym u mnie kiepsko , przejdę sie 2 m i zaczyna kuc :-(, dlatego daleko sie nie zapuszczam :-).

Jutro M rano zabiera dzieci na kilka godz di siebie do pracy na myjnie i będą prac wózek dla Lilianki :-). A ja będę miala ciszę i spokój :-).

Aniu no opinie im szczel odpowiednia wrrrr.

Kate tak ja będę miala cc ,terminu nie mam . Chodzę do gina u siebie w czestochowie a rodzic chce w katowicach ( oliwka i alan też urodzeni w katowicach ) . Ostatnio gin mówił ze wcześniej bedzie chciał mnie wysłać do szpitala ze względu na łożysko , w najbliższy czwartek mam wizyta ,zobaczymy co mi powie .

Miłej nocy :-)

reklama
Cześć mamusie! -)
Dawno temu pisałam troszkę na tym wątku i jak ta córka marnotrawna baaardzo chciałabym wrócić i popisać z wami troszeczkę dzieląc się radościami i smutkami mojej wesołej gromadki ;-) Przyjmiecie mnie znowu? :-)

Do góry