reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania a podali Ci nr przesyłki??
pisałam w piątek około 13 żeby mi podali ale cisza :dry:
dzisiaj kupiłam już cztery i zawieźliśmy dziadkowi, jutro dam siostrze i jeszcze dwie babcie zostaną a resztę roześlę jak w poniedziałek przyjdą a jak nie, to dokupię :dry:

na stronie jest napisane że nie mają zaproszeń od ręki tylko robią jak zostaną zamówione i trwa to od 2 do 7 dni roboczych w tym około 2 dni przesyłka, a u mnie trwa to już 10 dni roboczych a tak to jutro 14 :no: że też musiały mi się spodobać akurat te :dry:

luna3 witaj i śmiało rozgość się :tak:
Doris Kochana jesteś dzielna, plamienie.... no cóż, w końcu ustanie, @ szybko przyjdzie i znowu będziesz się cieszyć i chwalić nam dwoma kreseczkami :tak: tulę

Ostatnia edycja:
reklama
hej
wszystkie spały w nocy no no ;-)
to będzie jedno pod drugim :sorry:
zacznę od najważniejszych
Między chmurami a tęczą
- gdzie dobre wróżki latają,
w krainie wyobraźni
pluszowe duszki mieszkają.

Chcą przebywać wsród dzieci,

więc często na Ziemię schodzą
i w misie, szmaciane lalki,
ukradkiem cichutko wchodzą.

Przytulą małą Marysię,
by sama spać się nie bała.
Dodały otuchy Ani,
gdy zastrzyk dostać musiała.

A kiedy malce urosną,
duszki do domu wracają.
Na dzieci, co o nich marzą,
w pięknej krainie czekają.

a ja siedzę właśnie i licytuję karuzelę dla małej :-)
dzień wolny a moje paskudne Pchły wstały o 8 i na obroty :baffled:

Witajcie .

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM DZIECINNYM DNIU :-)DLA DZIECI NASZYCH WSZYSTKICH I DLA WAS :-).

Aniu moje wstaly już o 7.20 ale u nich to i tak długo ,wczoraj na wolnym wstali o 6.30 .
Daj znać jak licytacja :-), i jak coś to pochwał sie karuzela :-).

Moje dzieci są już z tata na myjni . Wrócą na obiad za kilka godz . Ja leze :-), zaraz coś ogarne i rosolku zrobię i więcej sie nie przemeczam . Dziś jeszcze w planach zakupy i popoludniu gdzieś zabrać cala 4 dzieci . M albo sam z nimi gdzieś pojedzie. Chyba ze ja też sie z nimi wybiorę ,to zależy jak sie będę czuła .

A wy dziewczyny jakie plany na dziś ? Co ciekawego dla dzieci przygotowalyscie ?

Miłego dnia

Witam się z rana u nas piękna pogoda, mieliśmy jechać z dziećmi do małpiego gaju ale mąż musiał iść do pracy.
Martika kurczę za****ła bym twojego szwagra jak można bić dziecko. Biedna twoja córeczka pewnie byłą w nie złym szoku i zrobiło jej się przykro.

Ja zaraz obiadek wstawiam dziewczynki poszły na plac zabaw, synuś spi wiec mam chwilę dla siebie.
Życzę miłego dnia.

melduje sie z rana, teraz bede miala wiecej czasu bo tesciowa i szwagier odjechali :-):-):-):-):-) a za tydzien wpadna moi rodzice i zaczynam sie martwic, czy urodze przed ich przyjazdem, bo wlasnie chodzi oto, ze oni przyjezdzaja pomoc, a mala jak sie pchala na swiat wczesniej to teraz ma wszystko w nosie :-:)-:)-:)-:)-(a rodzice oboje pracuja i nie moga sobie ot tak przesuwac urlopu, szczegolnie moja mama bo pracuje w prywatnej przychodni i prywatnej klinice :-:)-:)-(
ania kiepska sprawa z tymi zaproszeniami, tak to jest jak czlowiek czegos chce to jak na zlosc cos musi pojsc nie tak, a chrzciny lada dzien
Doris juz niedlugo przyjdzie pierwsza @ ja pamietam, ze mialam plamienia prawie 6 tygodni
Dorota jak tam? lepiej ? nie boli cie brzuch, nie ciagnie? odpczywasz duzo?
luna rozgosc sie na nowo zapraszamy :-)

Witajcie :-).

Martika ,życzę Ci aby z porodem ułożyło sie to wszystko tak jak chcesz ,szkoda zw nad tym kiedy sie dziecko urodzi nie możemy bardziej zapanować :-). Super ze teściowa wyjechała ,możesz odetchnąć cala piersią :-).
A dziekuje dobrze sie czuje :-). Dziś M podwiozl mnie na badanie krwi do szpitala.,wróciłam już autobusem, nawet małe zakupy ,ale naprawdę małe zrobiłam podrodze :-).

Lecę do kolezanki do bloku obok ,jej córka śpi to ja z nią posiedze a ona weźmie mi alanka i pójdzie po oliwie do szkoły :-).
Poźniej przyjdziemy do mnie ,będziemy racuchy robić ,ona bedzie a ja jej towarzyszyć będę :-)

witam
Spędziliśmy fantastyczny weekend we Wrocławiu:-) Pogoda dopisała, towarzystwo wyśmienite, czego chcieć więcej.
Dzisiaj niestety pogoda do bani.
Młody mi troszkę chrypi, ale to już w piątek zaczął, więc nie efekt wycieczki. Zapodaje wit C i filoteuje gardełko, mam nadzieje, że przejdzie, bo za 2 tygodnie nad morze jedziemy.

Martika wykazałaś się wielką cierpliwością do szwagra. Jestem przeciwnikiem kar cielesnych, ale już kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji, że osoba postronna bije czyjeś dziecko:szok::wściekła/y:
Trzymam kciuki co by się mała w termin wstrzeliła;-)

Młody się obudził, więc już sobie popisałam....dopóźniej

Dorota dziekuje no szkoda, ze nie mamy wplywu na date porodu naturalnego, teoretycznie moglabym dac sie pokroic z wlasnej woli, bo tu jest dozwolona cesarka na zyczenie, ale to nie dla mnie ;-) jezeli nie ma wyjscia to ok, ale na wlasne zyczenie kroic sie nie dam :tak: fajnie, ze masz taka kolezanke ktora Ci tyle pomaga :-) istny skarb
annaoj dziekuje, oby oby sie urodzila na dniach, bym mogla wykorzystac rodzicow na maksa ;-) zdrowka dla synka
kate co to za dol? napisz, bedzie Ci lzej na duszy i sercu... tule mocno P.S. jak zdrowko? wyniki lepsze? fizycznie czujesz sie lepiej?

milego dnia dziewczyny

reklama
Martika bardzo dobre podejście :-), ja będę krojona teraz już 3 raz i też nie dalabym sie specjalnie pokroic . Ja to bym teraz wcale nie chciała cc ,ale niestety u mnie nie ma innej możliwości .

Kate odganiamy doły , i to już :-).

My dziś wszyscy w katowicach z oliwia . Urosła od lutego 3 cm ,w sumie ma teraz 105 cm :-)., waży 18 kg . Dostaliśmy nowe hormony na 4 miesiące , następna wizyta 7 października :-).
Ze byliśmy już w katowicach to podjechalismy do moich rodziców do rybnika ,zadko sie dzieci z dziadkami widzą więc ma kilka godz podjechalismy :-), o 20 wyjeżdżamy do domu :-).

Do góry