reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej ho

pogoda się u mnie klaruje więc i humor dopisuje :-p;-)

a tak naprawdę to je ok, M pojechała z kolegą gdzieś chen na koniec świata ;-) pomóc pomnik postawić na ojca grobie, Majka wczoraj dostała opr i teraz chodzi jak trza :sorry2: najmniejsza też grzeczna a Dawidek jak zawsze więc luz bluz :tak:

byłam dzisiaj na ważeniu - 4200g :biggrin2: - ale że nie było mojej pani dr to przyszła inna i nawet jej nie obejrzała ani nic:no:, tylko próbowała mnie przekonać do szczepionek skojarzonych :sorry2::dry:

teraz mam podejść 16 czerwca na samo ważenie do pielęgniarki i zobaczymy czy już będzie 4500g to wtedy będziemy gadać o szczepieniach

kate wychodzimy z dołka, zakopujemy i wspinamy się na wyżyny :tak::-D
dorota super wieści, to się goście :biggrin2:
martika też bym świadomie nie dała się pokroić :no: brrrr

no to tyle bo jakieś łeeee słyszę za plecami ;-)

a, wstawię wam jeszcze moją pokręconą frykę, jak to przystało na zodiakalnego lwa :biggrin2:
20140601_160949.jpg
i moja trójca i królowa Bona
20140525_160802.jpg

hmm nie rozumiem dlaczego tak się zdjęcia powstawiały ale grunt że widać :happy2:

Załączniki

• 20140601_160949.jpg
    20140601_160949.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 20140525_160802.jpg
    20140525_160802.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 20140601_183620.jpg
    20140601_183620.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Hej a ja oczywiście pedze :D cały dzień od rana chyba zrobiłam ze 100 km ;)
a tak serio dostałam @ i żeby ten ból rozgonić robiłam wszystko ... teraz czuje, że to nie miało sensu.. dlaczego ja!!! dlaczego ;)?

Ania pofyrtana ta Twoja fryzurka ale twarzowa Ci powiem, wyglądasz zupełnie inaczej .. a Majka jest tak do Ciebie podobna, że szok :) słodka pchełka i cudny królewicz

martika miałam Ci pisać, żeś niesamowita laska.. Ja bym tego szwagra chyba z nerwów sama trzepnęła.. ludzie to czasem taktu nie mają ! wysyłam do Ciebie pewną rzecz mam nadzieję, że zaakceptujesz ;)

kate doły masz jak ty w górach mieszkasz :p uśmiech plisss :)

poziomki , mamcia gdzi jesteście ? czyżby na wsypach było lato ?

dobra uciekam dalej pędzić.. aa i zostawiam chipsiory bo już drugą paczkę szamam a nie powinnam dziś miałam rozpocząć 14 dniowe wyzwanie z Chodakowską !

Aniu wygladasz bombowo :-), zgrabna i piękna :-), i włoski super :-), a twoje dzieci cudne :-), najslodsza najmłodsza :-).

My od 22 w domu ,dzieci śpią . Juto oliwka w domu będzie siedziec bo koleżanka nie moze jutro wpaść bo ma cały dzień zajęty i nie kiedy wpaść to oliwki też mi nie odbierze a ja nie wiem jak sie będę czuła .
Dziś wszystko bylo ok . O 20 wyjezdzalismy z rybnika i sie zaczęło
Dość silne bóle. Z każdej strony ,nawet na krzyż promieniowaly . Po wyjściu z auta przeszło ,tzn jestem lekko obolala nadal ale jest lepiej.

dzieci śpią, M wraca do domu a ja oglądam mój ulubiony, kultowy filmek "Leon zawodowiec" :-)

stefaa
fajne określenie pofyrtana :-D no ale jest, muszę ją ujarzmić bo jak to mówi moja Majka spuszone są ale już zakupiłam odpowiednie kosmetyki i zobaczymy jaki będzie efekt :biggrin2: a dzisiaj kolorek poprawiłam :happy2:

oj dorota uważaj, już tak mało Ci zostało do końca

jakaś wysypko/kaszka wyskoczyła mi na buzi i szyi :dry: trochę swędzi ale nie jest czerwona, oby do niedzieli się nie pogorszyło bo jak ja będę na chrzcinach wyglądać :sorry:

a tak moja Pchełka chadza spać :-D, no gwiazda jakich mało ;-)
20140603_223941.jpg

Załączniki

• 20140603_223941.jpg
    20140603_223941.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 53
Aniu oby wysypka ci szybko przeszła :-).
Super pchelka śpi :-).
Ja naprawdę sie staram oszczędzać ,robię tylko to co najpotrzebniejsze , dziś ten szpital ,trochę sie nachodzilam tam . W rybniku nic nie robiłam, w domu robię więcej, nie wiem moze w sumie za dużo w aucie. Grunt ze już jest lepiej .

Dobranoc

Cześć Dziewczynki
Wpadam się przywitać późną porą.
U mnie nic nowego w sumie, wróciłam do pracy więc czasu na myślenie mało. Byłam odebrać w poniedziałek wynik badania hisp.pat ale nie ma na razie, jutro miną trzy tygodnie od zabiegu, a dziś równo 3 tygodnie jak moja Kruszynka mnie zostawiła
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
...ehhh a byłabym już w 11tc.
Mam nadzieję, że niebawem dostanę @
Cieszę się, że jestem tutaj z Wami, dałyście mi tyle siły w tych najgorszych momentach!!!! Dziękuję!!!!!!
Dorota123...odpoczywaj ile możesz, pamiętaj że niebawem obowiązków duuużo więcej a snu dużo mniej będzie!!!
Ania138...ślicznie wyglądacie! A jak pchełka śpi w nocy???
Martika...gdzie jesteś. na porodówce????
Stefaa...Ty piorunie, stale w biegu jesteś!
Kate..nie martw się, nie smuć, co to za doły!!! I pisz tutaj z nami!
Poziomki...jak Twoje zdrowie? Kiedy starania?
Madi777, Mamartusia...czemu prawie wcale nie zaglądacie???
Liza, Happymama, Lenka, Pysia, Annaoj kce, ....halo, halo
Marta24...jak Kacperek?
Monika373...co się stalo, że znów zajrzałaś do nas??? Nie było Ciebie wieki tutaj!
Mama290...jak się czujesz?
Luna, Vivienne3...witajcie na forum, chyba się nie zdążyłyśmy poznac ale mnie mało ostatnio po mojej stracie :-(

Ostatnia edycja:
Ania ladnei wygladasz pani lwico :-) ja tez spod tego znaku zodiaku, tak jak i moj m ;-)tylko takich lokow jak lew nie mam, za to tatuaz lwiatko ;-) a dzieci przeurocze, jak tak patrze na te najmniejsze Twoje szczescie to juz bym chciala swoja tulic. Oby wysypka do niedzieli odpuscila :tak:
Stefaa dziekuje ja niesamowita? zwykla, zwyczajna, najzwyklejsza :tak:
Dorota kurcze uwazaj na siebie, bo jeszcze malutka musi troche pomieszkac w swoim M1
Doris chcialabym, ojj bardzo bym chciala niestety nic nie zapowiada wizyty na porodowce :no::-( a rodzice toz toz... niedlugo @ przyjdzie. A potem to bedziemy tutaj mocno kciuki trzymac.

milego dnia dziewczyny

Witam ja dzisiaj chodze do tylu bo chlopaki maja od paru dni niedzien I nienoc:wściekła/y:Aniu dzieci przeurocze mala taka slodka :-) Dorota juz tak niewiele ci zostalo uwazaj na siebie:-)Martika a moze jakos przyspieszyc ten porod;-)ja juz zaplanowalam wyjazd wakacyjny I wszytsko bylo by ok gdzyby nie fakt ze moja siostra znow poklucila sie ze swoim (zapraszala mnie do siebie na pare dni) ja mam dom w PL ale jak bym wiedzila to bym dluzej zostala nad jeziorem ehhh ludzie na poziomie prowadza naprawde dobra firme a zachowuja sie szok ogolnie to strzelili sobie w lape po razie ona ma limo na poj geby on luk brwiowy rozwalony nic nie pamietaja bo wiadomo wszytsko w stanie upojenia alkoholowego jak patologia jakas sie zachowuja:szok:rece opadaja problem polega na tym ze on ma zone I 3 dzieci ale sa w separacji od paru lat a mieszkaja w malym miescie I kazdy klapie jezorem I robia z mojej siostry jakas ostania najgorsza chyba zadzwonie do niego bo mi juz slow barkuje na glupote ludzka

witam
liczyłam na słoneczko dzisiaj, a tutaj dalej szaro-buro.
Zaczęłam dzisiaj dzień od odkurzania i mycia podłogi:baffled:, B z dzieciakami mi nadeptali, a że mój komandosik już się rozpełzł to staram się w miarę czystość zachować.

Kate mam nadzieje, że doły już zakopane.
Dorota super Oliwka urosła. Już Ci nie dużo zostało.

Ania pięknie wyglądasz, fryzurka super i jaka szczupła laska z Ciebie.

uciekam zajrzeć :ninja2: i po Młodego do szkoły

reklama
hej
nie gadam z M :dry: wrócił o 2:30 :confused: podobno mieli kontrolę policji i trzymali ich godzinę ale ja takich tłumaczeń miałam na pęczki swego czasu i niestety ale nie wierzę :no: tym bardziej że orientacyjna godzina powrotu to była 23 - 24 więc nie pasuje

mama290 ale akcja u siostry :confused:
martika dzięki :rolleyes2: meta już tuż tuż,
a żeby przyspieszyć poród, jak byś już nie dawała rady polecam punkt 2 :tak: u mnie zadziałało :rolleyes:
Jak przyspieszyć poród - 4 skuteczne sposoby -Poród - Rodzina - Polki.pl
anna oj dzięki, ja też dzisiaj ogarniam

Cześć Dziewczynki
Ania138...ślicznie wyglądacie! A jak pchełka śpi w nocy???
dziękuję
powiem Ci że jest dobrze a nawet bardzo dobrze bo mała zasypia między 22 - 24 i śpi do około 7 z jedną pobudką około 3 - 4

Do góry